И нека наш'та ОСМОКЛАСНА баница с късмети да донесе и здраве, и успех, и за екскурзии билети!

• 25 232
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
  • Между гори и планини
Доня, щом не са ти козирували, не ми се хвали😀
А имаше един дънгалак който строих в две редици 🤣
Рано сутринта ми идва и ми казва - Лелче, дай един атлас! 🤨 Моля?
А знаех , че закъснява за първи час и учителката пише двойка без атлас. Тихо и кротко му казах да излезе и като се сети как да ми говори, да се върне. След 3 минути се връща и стана много възпитано момче - госпожо, може ли един атлас? А, добър ден! Можело значи! Дънгалака беше сигурно 10-11 клас.
И съм гонила също. В цяла Варна това е най-заредената с учебници и помагала книжарница, септември се вият километрични опашки. А малка колкото гараж. Вътре клиенти , смятам фактура, адска жега. И един Пубер колкото нашите с набол мустак почна да крещи от вратата на приятеля си вън. Един път забележка, втори път, трети път гоня! Оказа се че вътре са само учителки, които ме поздравиха 🤣
Ама който бе е писал данъчна фактура за 250лв, като има артикули от канцеларията за по 20ст, не знае какво е.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 21:59 от Доня Дафина Черешова

# 571
А, що, продавала съм яйца на женския пазар Simple Smile оборот в хиляди Simple Smile но на пазара мога, с деца-не.

# 572
Helene, защо искаш към монитора да ги вържеш? При моите клавиатура и мишка са вързани към компютъра. Мониторите им се видят гейминг, АОС, едните такива извити, страхотна картина вадят. Изобщо не съм обръщала внимание дали имат usb

# 573
  • София
ston, нямаме настолен компютър, искаме да се пусне играта на лаптопа само и с геймърска клавиатура и мишка да се играе точно на такъв извит монитор. Има такива монитори с usb, но този, който харесахме е без и затова се чудим дали има възможност да се вържат по друг начин. Утре ще отидат до Plesio да разпитат и тогава ще поръчам. Маса и стол харесахме, само за тази свръзка се чудим.

# 574
Монитора е с хиляди видове кабели, извит е и нашият. Връзва се към лаптоп. Няма проблем.

# 575
  • София
Благодаря, Happy!

# 576
  • sofia
Клавиатура и мишка могат да се вържат към лаптопа. Дребното по едно време беше прикачило клавиатура, че му била по удобна. Отделно има и едни разклонителни хъб-ове, които са с всякакъв вид портове и се прикачват към лаптопа, за да разполагаш с допълнителни портове и такива, които няма самата машина.

# 577
Аз ползвам понякога докинг стейшън. Удобно е, ако ти е необходимо.

# 578
Добро утро!☕
Днес чакам Интернет доставчикът да изпрати техници за смяна на рутера.
Моника чака по 30 минути са се върже за wifi. Мислехме, че проблема е в лаптопа, ама не.
Много рутери имало на този канал и трябвало по- силен рутер.
Да ви питам: защо някои путери са с две антени, по силен сигнал ли излъчват?
Да знам, какво да искам, че техниците са малко измислени и се чудят и маят, как да действат.

# 579
  • Между гори и планини
Ще му скъсам главата на моя!
Днес цял ден имат английски, старата учителка , слушам е цербер.
Моя американски калпазанин го сгащи, че не е направил някакво упражнение от домашното, после го изпитва в час едно, той чете друго 😤😠 А точно преди това жената обяснява, че ще ги оформя, и ако няма отговор пише оценка . Ще им залипсва заместничката усещам!

# 580
Доня, не така🙂
Не е добре без глава, да знаеш🙂

# 581
  • София
Бисе, да, по-силни са.
Освен това има такива, които излъчват и 5g канал, освен стандартния, който е по-бърз. У нас сме така, младежът е с лаптопа на 5G-канала.

# 582
Напълно подкрепям Бисето!
Доня, пощади детето, остави му главата... Hug
Ти ако за това ще му я късаш, представям си ако направи по-сериозен гаф, трябва направо да го отстреляш.
Сипи си малко ром в кафето - помага Joy и не се ядойсвай за глупости!

# 583
Слънчева, благодаря ти!

Шмърц, нали?
Как тъй рано- рано ще обезглавява детето🙂

# 584
Шмърц, нали?
Как тъй рано- рано ще обезглавява детето🙂
Ама ако не друго, то залудо ще отиде хубавата му коса... После как ще ѝ се радваме?
Негативните емоции никога не са добър съветник!

Доня, надявам се разбираш, че се опитваме да ти подобрим настроението и наистина не се кахъри за щуротии.
Чувам го тука и моя: "а, да... doesn't, didn't..." Ами big deal в крайна сметка! Joy

Общи условия

Активация на акаунт