И нека наш'та ОСМОКЛАСНА баница с късмети да донесе и здраве, и успех, и за екскурзии билети!

• 25 306
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
Аз имам непоносимост към хинин. От него или продукти с него кожата на главата ми пламва. Съответно си ходя с пършива коса Simple Smile

# 241
  • Между гори и планини
Много си ти е добре дори!
Гледам Здраве имат с много добавки, но не смея да сменям, тъкмо съм доволна.

# 242
  • София
Мъжете вкъщи се мият със Здраве, различни видове, отдавна. Не съм забелязала драстична разлика, но те момчетата са с гъсти къдрави коси по принцип,  а на ММ от години е доста пършива( преди години след един Хед енд шолдерс почти му окапа цялата), но може и да се каже че се е сгъстила малко в последно време. Ще взема да го пробвам пък и аз техния.
Ние подхванахме Дарк, по ваша препоръка, а и на баткото се оказа, че са му го похвалили. Първият сезон много ни хареса.

# 243
  • у дома
Аз също ползвам турският на биоблас с чесън от 3 год и съм мното доволна-него ми го носят от Турция,др,в кафявите шишета на др фирма го намирам и по нашите магазини,но от марката биоблас съм по-доволна.

# 244
  • София
За много години!

Ние днес се разходихме около Панчарево. Мъжът ми е рожденик, но внезапно гостито ни за вечерта отпадна, по лош повод за приятелите ни за съжаление. Чакаме добри новини за тях.

Децата едвам се настройват за училище. Мъка е.

От около 2 години и моят любим шампоан е Здраве, но жълтия, с лимон. И другите видове взимам за разнообразие.

# 245
Моята коса е толкова често боядисвана, че е цяло чудо, че я имам все още. Побелявам от ученичка. И много бързо се появяват белите корени. Затова на 7-10 дни я боядисвам. Не е рядкост и да реша да експериментирам с цвета, после да не се одобря и да се почнат едни безуспешни, но упорити опити за връщане към познатото.
Иначе имам дебел и остър конски косъм.

# 246
  • Между гори и планини
Моята коса е тънка. Не беше такава преди. Визуално има обем, но е лека и опашчицата е тъъъничка. За това се радвам, че пубера има гъста, тежка коса. Американската му братовчедка е с такава, въпреки изрусяването. Расте и пука, лъскава и тежка.
Аз ако се боядисам, вероятно ще броя космите на главата си.

# 247
  • София
ОХ, и аз след  неуспешен опит от пишман- фризьорка да ми направи  огнено червено  омбре на светло кестенявата ми небоядисвана до момента коса, се превърнах в петниста хиена...И аз да прикрия щетите полека се превърнах е частична блондинка.Правя дълбоки корени и така ми е супер удобно  и за поддръжка и не тичам толкова често  на фризьор.
Щерката днес я накарах да погледне нещичко за училище.И ...стана страшно.Не знае кога е класното по математика нито това по френски.Накарах я да реши някакви задачи по математика че не е пипвала нищо  през вакнацията.И  се оказа че и малкото, което  е знаела, е излетяло...И сега се чудя дали  да не търся някъде някакви онлайн уроци  да й ударят едно рамо и налеят нещо в главата тия дни .Аз  не разбирам нищичко от тая материя, така че проблемът си остава на самия давещ се... Ако някой има предложение за подобни уроци, моля да сподели

# 248
  • Между гори и планини
Освен да ти дам координати на нашата учителка по математика. На няколко майки съм им дала нейните координати и са доволни. Тая материя по математика се е загубила в дълбините на съзнанието ми и сега, от разстояние уча с Пубера.

# 249
Бисе, Джулия Робъртс  пак е облякла твоята рокля:)

# 250
Бисе, Джулия Робъртс  пак е облякла твоята рокля:)
Хаха, да, Аманда😀
А, току що я съблече.

# 251
Тая па красавица. Вчера се събличаше с Хю Грант, днес с Ричард Гиър.

# 252
  • Между гори и планини
Хубава жена ли гледате ?
Аз оня ден гледах Изневярата с Даян Кийтън и Ричард Гиър.

# 253
Тая па красавица. Вчера се събличаше с Хю Грант, днес с Ричард Гиър.

😀😀😀
Ама Ричард какъв е хубавец и той.

# 254
Той и Хю вчера беше млад, не като по НВО. Вижте как действа нво-то на хората, яко побеляват.

Общи условия

Активация на акаунт