Професионални серии за коса 144

• 52 421
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Аз имам този Valera https://www.tehnomix.bg/seshoar-valera-sxj-8600-d-rc-swiss-silent-jet-ionic той също е 2400 вата, но цената е по-приемлива. В интерес на истината щях да си поръчам Парлукс, защото само за него намерих отзиви във форума, но не ми се рискуваше с Нотино, а там цената беше най-добра. Както и да е, радвам се, че го взех. Аз основно се суша на първата степен. За моите нужди е перфектен, а разликата при изсушаването дори няма да я коментирам. Simple Smile

# 436
Имам Remington 2400вата, с дифузер, йонизация, 3 степени, студена струя за 70лв.  Преди време бях купила Парлукс, само заради марка и цвета му, продадох го набързо. Повече толкова пари за сешоар-не.

# 437
От Нотино дават, мисля една година гаранция. Специално им писах да ги питам, трябва да си пазиш само онлайн фактурата, която ти изпращат на имейл.

# 438
  • Някъде там
Какво става с марката Eprouvage, изчезна от Рибката
Няма шампоани,Маска.
Само спрей, серум и четка предлагат Rolling Eyes

# 439
Vanessa кажи моля те тоз нощен серум аромата на блондинската серия ли си има и задържа ли се? Ако да го взимам само за да ми мирише (обожавам аромата на серията)! Много ми е странно обаче защо промотират и двата нощни серума като магични и ултра възстановяващи, като явно масово не доставят обещаното... аз си харесвам моя, но не е нещо уау.

# 440
  • Sofia, Bulgaria
Какво става с марката Eprouvage, изчезна от Рибката
Няма шампоани,Маска.
Само спрей, серум и четка предлагат Rolling Eyes
Първо тях гледах, след това се спрях на Меди..
Има добри отзиви и за двете серии.
Аз да споделя, че тази вечер започнах да прилагам Целаген. Малко се стече по врата и усещането е парещо и се зачерви. Сега ми е топло на главата Grinning Сутринта ще тествам и шампоана. Дано и при мен имат ефект тези продукти.
Бях писала на рибите в поръчката да ми изпратят мостри. Пуснали са ми на Лакме от серията Диип кеър, Ш и М. Не съм сигурна дали е подходяща за моята коса, но ще пробвам маската. Има добри отзиви в сайта им. Като се замисля обаче, лоши май не съм срещала People Information Desk Person

# 441
Подозирам, че ставам фен на Олиосета.
Благодарение на мили съфорумки 🌸🤗, успях да пробвам термозащитата и маската в синята кутия, отделно аз си бях купила ампула. Косата всеки път след тях е плътна, жизнена, с блясък. Обмислям скоро да взема пълноразмерна маска, но може ли някой да сравни трите вида?
Шампоаните им как са? Утежняват ли?

# 442
  • софия
Здравейте!
Моля предложете ми течен кератин или арган ,които да стават за преси (кератинови).Имаше в Арлен ,но сега са изчерпани,имах стар на joiko ,но и той е спрян.

# 443
PeachHoney Ароматът много ми хареса,на 90% е сходен с този на блондиските продукти,но има и нещо леко сладичко като че ли,шоколад ли,ванилия ли...Може би,екстремната серия е с този аромат,ще видим.
От към задържане не съм впечатлена,едната сутрин като станах изобщо не го усещах,следващият път ме лъхна леко за секунда.Ако се спи с вързана коса може би повече ще се усеща,но аз не я връзвам моята.

Няма ли някоя дама тук,която работи за Лореал,много са ми любопитни ароматите на Керастаз Grinning

# 444
  • София
Аз също много харесвам термото на Олиосета, единственото което ме дразни е ароматът. Но пък лятото на морето го ползвах и като крем за къдрици и хубаво си намачквах и ставаше супер. Като изразходя наличностите бих взела Ш и М да ги тествам.

# 445
Имам Remington 2400вата, с дифузер, йонизация, 3 степени, студена струя за 70лв.  Преди време бях купила Парлукс, само заради марка и цвета му, продадох го набързо. Повече толкова пари за сешоар-не.
Аз също съм с Ремингтон - имам и кератин терапи и силк, доволна съм от тях и не ми се сменят.
Интересен ми е на Елчим с тези филтри, които се слагат вътре. Фризьорка, при която ходя от дъжд на вятър го има и сега наскоро я питах има ли ефект, отговора й беше, че е "хубава терапийка", но пък в крайна сметка, ако косата е супер изтормозена, нищо не може да я спаси, освен ножицата /както бяха моите 10см. Sweat /.

# 446
Аз също съм с Ремингтон - имам и кератин терапи и силк, доволна съм от тях и не ми се сменят.
Интересен ми е на Елчим с тези филтри, които се слагат вътре. Фризьорка, при която ходя от дъжд на вятър го има и сега наскоро я питах има ли ефект, отговора й беше, че е "хубава терапийка", но пък в крайна сметка, ако косата е супер изтормозена, нищо не може да я спаси, освен ножицата /както бяха моите 10см. Sweat /.
Кой от двата ти харесва повече? Кератина или Силк? Като цена са хоре-долу еднакви. Но като ефект, мощност? 🤔

# 447
  • Бургас/Пз
Момичета, тази маска може ли да се ползва след хидратиращ шампоан??
https://www.zlatnaribka.com/podhranvashta-maska-za-blyasak-s-mas … l?search=Olioseta
Обърквам се, защото хем пише, че е с копринени протеини, хем, че е хидратираща.... Нямам същия шампоан, тъй като ми е подарък. Имам други и не ми се иска да купувам поредния.

# 448
  • Варна
Зависи кой е шампоана. След Марокан не бих я ползвала,след хидратиращия Алтерна става. Всички серии на Олиесета са балансирани като конкретната маска е с превес на хидратацията,но си има някакъв протеин.
Това е най-леката маска на бранда и е чудесна за тънички коси и такива в добро общо състояние. Рутинна грижа е,която дава всичко необходимо и с някоя и друга ампула от време на време може да се ползва постоянно без нужда от редуване с друго.
Лятото я ползвах по едно време в комбинация с блондинския шампоан на Кингсли и беше супер.
От маските на Олиесета най-много харесвам Аргановата. Най-балансирана ми е,но моята коса е руса и с нужди макар и да е в добро състояние. Камелията е най-богата/розовата/ и е благодат за катастрофирали коси,но на мен ми е тежка. Напоследък бягам от супер тежки продукти защото ми поощряват косопада.
Както каза Ванеса огромно значение има възрастовата група,в която сме. Едно се харесва на косите на 20-30г. девойки друго на зрели та попрезрели Grinning лелки като моя милост.
Та бляскавата олиесета е чудна за девойките както и за дами с тънка коса,не особено третирана и в добро състояние. Аргановата е вече за коси с повечко нужди,но пак относително в добро състояние. Камелията е за третирани,системно тормозени,сухи,жадни коси.

# 449
Малко се измества темата, но тъй като до скоро бях с Ремингтън, отскоро съм с Парлукс и място за сравнение между двата няма. Ремингтъна ми също не беше евтин и съжалих,че не дадох още малко пари за Парлукс. Ето този:

https://www.technomarket.bg/seshoar/remington-ac8820-keratin-therapy-09158386

Общи условия

Активация на акаунт