Звездни компромати - Януари'21

• 318 636
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 2 880
Бохо, Айс, благодаря за инфото Flowers Hibiscus

Уж съм си тук, че и в бгМамето, ама те на ... Освен по тв покрай някакъв обир веднъж, не съм я срещала по-отчетливо и категорично, нито по новините, нито в темата.

д-р Софиен Риахи с арабски или еврейски произход е ?

Арабско ми звучи и ми изглежда. Вчера го чух за първи път и се изненадвам, че пишете за него. Богданска ли го беше рекламирала? Тези дни съм се хванала да разглеждам кои салони, дерматолози, стоматолози посещават инфлуенсърите ни. Сега чух и за този Амбър клуб. Бляк.

# 2 881
  • Rock & Roll feeling ...
Ами за около седмица го срещнах в няколко клипа и навярно е познато име в " хай лайфа". Аз лично за първи път чувам за него.

Много симпатично момиче. Красиво и естествено, и говори добре. Заслужава повече хора да знаят за успеха й :
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 02:46 от Летящ Кактус

# 2 882
  • Glasgow
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-9182261/Frozen-time-h … dVZ2jMU8HOgZbm2HM Звезди, които не са мръднали с годините и се кълнат, че нямат ботокс (това е заглавието на материала) и имаше коментар във фейсбук- 'Дори Стиви Уондър може да види, че имат ботокс"Simple Smile))

# 2 883
Петя Славова не е ли била състудентка с Данчо Цонев?!
Петя Славова няма ли син от друг мноооого богат българин?
Хубава жена, но май прекалявала с чашката, затова попитах пияна ли е била като се е натъкмила като чалгарка
Тя ли е най-богатата българка? Ами Лора Виденлиева?
Ами Виолета Сечкова? Satisfied

# 2 884
Ами за около седмица го срещнах в няколко клипа и навярно е познато име в " хай лайфа". Аз лично за първи път чувам за него.

Много симпатично момиче. Красиво и естествено, и говори добре. Заслужава повече хора да знаят за успеха й :
Скрит текст:

Страхотно видео, направи ми деня! Момичето е красиво, умно, има самочувствие - но не нагло и неприятно, а истинско, здраво и с покритие. Такива хора искам да гледам, такива да лансират. Браво за това, което е постигнала, пожелавам й да стане суперзвезда. Има и визия, и най- важното - харизма.

# 2 885
  • До морето
Петя Славова не е ли била състудентка с Данчо Цонев?!
Петя Славова няма ли син от друг мноооого богат българин?
Хубава жена, но май прекалявала с чашката, затова попитах пияна ли е била като се е натъкмила като чалгарка
Тя ли е най-богатата българка? Ами Лора Виденлиева?
Ами Виолета Сечкова? Satisfied

Дорелов и Митко Събев - 2 от 2!!!! Добре е като за сервитьорка!!!!

# 2 886
Ама кой ви каза, че е била сервитьорка?! Завършила е икономика във Варна. Е, ако като студентка е работила лятото е съвсем различно, но така казано оставам с впечатление, че е поредната калинка, а жената си има образование

# 2 887
  • До морето
Ама кой ви каза, че е била сервитьорка?! Завършила е икономика във Варна. Е, ако като студентка е работила лятото е съвсем различно, но така казано оставам с впечатление, че е поредната калинка, а жената си има образование

Някой по-напред го спомена и аз го вметнах с ирония. Не знам колко е достоверно.

# 2 888
Сервирала е и в шкембеджийница "Гюрлата" на гарата във Варна. В онези години се изкарваха добри пари по кръчмите.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 09:40 от Шушон

# 2 889
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-9182261/Frozen-time-h … dVZ2jMU8HOgZbm2HM Звезди, които не са мръднали с годините и се кълнат, че нямат ботокс (това е заглавието на материала) и имаше коментар във фейсбук- 'Дори Стиви Уондър може да види, че имат ботокс"Simple Smile))

само Лопес не е мръднала, другите са доста променени. може би отчасти и миноуг. някои са направо съсухрени.

# 2 890
  • Viena
Песен с Графа влезе в музикалния канал club MTV, https://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/9451769.

# 2 891
  • Пловдив
"21 години по-късно: Джей Ло пресъздаде култово свое видео, захвърляйки дрехите си на плажа..."
https://www.instagram.com/p/CKaDk2uJcSY/?utm_source=ig_embed& … video_watch_again

# 2 892
  • Варна
Сервирала е и в шкембеджийница "Гюрлата" на гарата във Варна. В онези години се изкарваха добри пари по кръчмите.
Абе, да! Сериозно ли? Това в кои години долу-горе?

# 2 893
  • Glasgow
не знам за тази кръчма, но наистина е имало години, когато по кръчмите са се вадели доста пари. повечето хотелиери по курортите са започнали така. Ветко доколкото знам също е бил, или барман да беше, когато го харесват, за да му дадат 'куфарчето'Simple Smile По курортите да се уредиш да работиш сервитьор или барман си е било постижение. То дори аз като започнах по курортите за определени барове дори знам, че са плащали, за да започнат. А до преди няколко лета заведения като Планет на Св. Влас не даваха заплати, само каквото си изкарат и пак се чакаше на опашка да работиш там. То може и още да е така, не знам, губят ми се 2 лета вече Simple Smile

# 2 894
  • софия
Мислех, че Петя Славова стана видна банкерка покрай първия пожарникар, но най-вероятно дедото десар е бил движещият фактор.

Общи условия

Активация на акаунт