Звездни компромати - Януари'21

• 318 516
  • 3 408
  •   1
Отговори
# 3 090
Картината горе е реална, правена е по снимка от интернет, художникът сам признава. Ще бъде част от изложба.
Иначе самата картина е плагиатство - фонът е 1 към 1 от картини на Иван Милев.

Борисов изпрати на Вучич картина от строежа на Турски поток - https://www.mediapool.bg/borisov-prati-na-vuchich-kartina-ot-str … k-news317123.html

Историята на картината - https://www.svobodnaevropa.bg/a/31061770.html

https://www.facebook.com/natasha.mileva/posts/10222612777286165

# 3 091
  • София
Картината горе е реална, правена е по снимка от интернет, художникът сам признава. Ще бъде част от изложба.
Иначе самата картина е плагиатство - фонът е 1 към 1 от картини на Иван Милев.

Емма, не се казва плагиатство, а вдъхновение и усещане на влияние. 🤣

# 3 092
  • София
Джони Деп и Алис Купър
Скрит текст:

# 3 093
Този кичозен имот май е функционирал като хотел, защото има голям бар с много места, а и спалните са доста. А и ми се струва обща постройка с онази отсреща. Наистина винаги се учудвам колко безвкусни и вулгарно богати хора в сянка има в тази малка страна.

# 3 094
Да не е на Илияна Раева тази къща ?
Много се доближава до нейния “стил”.

# 3 095
Защо ли се учудвам, ама все пак, няма ли кой да й оправи правописа на Андреа. Шльокавицата пък е направо без коментар
Скрит текст:

# 3 096
Затвореният комплекс "Делта хил" се намира до с.Кладница и с.Рударци в Пернишко,а не до Владая. В този комплекс Слави Трифонов притежава къща.

# 3 097
Не е на Раева къщата, въпреки че по разбиране за вкус и разкош са близки.
Това хидромасажно 'жакузи точно в спалнята до леглото ми е много порочно. Напомня на еротичните фантазии на Митьо Пищова. То от цялата тази къща лъха на порок.

# 3 098
  • София
На тази къща интериорът не ми прилича на снимки, а на графичен дизайн. Не мисля, че е направена вътре.

# 3 099
  • На морето!
И като казахте Раева :
Скрит текст:

И

Лошото е, че този абсурден кич започва да има влияние и във вида на момичетата от националния отбор по ХГ. Не разбирам как е възможно тези талантливи, изключителни състезателки да си правят устни, скули, вежди като арабски принцеси и пр, а триката им да следват руската линия на блясък и камъни.

# 3 100
Забележете камината, според мен са издълбани образите на домакините. Раздават го римски бохеми и хапват грозде и какви ли не блага на добрия и охолен живот. GrinningChampagne

Скрит текст:

# 3 101
Матю МакКонъхи и жена. Какво стана с него, изглеждаше добре,  сега е Scream
Скрит текст:

Скрит текст:

# 3 102
  • Пловдив
Това ли е плеймейтката на Рачков?
Скрит текст:

Петканов и син подаряват букет на рожденичката...снимала 14ч на студа...Кво ли ще е?
Скрит текст:

# 3 103
  • Варна
Дани скоро ще оформи прическа ала професор от МЕИ, а букетът е...Гербери?! За такъв изтъкнат инста модел?

# 3 104
Петканов вече изобщо да не ми се появява.   Все едно вече не е с тази жена. Много изкуствено.
Над камината в кичозната къща все едно Иво Сиромахов изобразен. Сиромахов, кажи си, твое ли е това нещо?

Общи условия

Активация на акаунт