Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 855
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 105
А тя и Синеочка си запушва ушите. Но то там ще е по-яко,че ще се вижда добре,а няма да се чува толкова силно.

# 106
Браво, ето така се прави, като Ренко. Не бърза да се изтрие, чака и аз да я видя. Joy Много сте чаровни и не гледате лошо като принца на Сирос. Joy
Пийнах две чашки Бейлис. Гледаме по Нова времето с ММ, един кльощавелко ни обяснява какви температури ни чакат. И реших да се възмутя защо жените са слаби, руси, с къси роклЕта, а мъжете - единият кльощав, другият е изял де що е видял. Викам и ние жените искаме нещо хубаво да гледаме. Друго си е някой мускулест левент с дънки и опъната тениска да ми обясни, че на югозапад ще духа, на североизток ще вали... Само ме погледна въпросително, ама аз сама си спрях пиенЬето, преди да кажа какво друго искам. Joy

# 107
Даре! Не замаза ли,че Емо Чолаков липсва по всички тв?!
Тета ви влияе,отивам да си лягам.
Изпратих ме я,посрещнах ме я.Пазете се!

# 108
Дареее JoyJoyJoy на една мисловна вълна сме били с теб тая вечер.
А ММ три пъти връща да чуе Наталито предвижда ли утре дъжд или не Stuck Out Tongue Winking Eye

# 109
Ренко, много сте хубави! На колко месеца е бебето?
Оплаквам се ,че пропуснах всички изтрити снимки на котки и хора!
Дара,аз винаги се чудя за същото,но още не съм го споделила с ММ!

# 110
Сиси, пийни две-три чашки и си кажи какво те мъчи. Трябва и нашият глас да се чуе. Joy

# 111
  • Euskal Herria
Начии...

# 112
Благодаря ви!Сиси,мартенче е.Появи се в първите дни на извънредното положение в България.
Гледането на тв съм го свела почти до 0, та не знам за кви фтички думате 😁.

# 113
Ренко и ти ли си пила? К'во туй "фтички"? ТелефонЯ ми го поправя на "гъбички". Иначе ние за синоФтичките си говорим. Секси, млади, дългокраки, карат мъжете живо да се интересуват какво ще е времето. А за нас Крачун и Малчо, хич ми не дреме какво ще е времето. Joy Joy

# 114
Баш де, фтички е съкратено от синофтички 😂.А за пиенето 🤐🤣.Твоя коректор мамата си джаса 😅.

# 115
Много е пораснал бебко, Рени.
Почти година ще стане откакто не съм ви виждала и писала в групата.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 19:59 от Анонимен

# 116
Баш де, фтички е съкратено от синофтички 😂.А за пиенето 🤐🤣.Твоя коректор мамата си джаса 😅.
Тцъ, Ренко. Не е коректорът, а на Дара О* Рахаля Joy

# 117
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Много е пораснал бебко, Рени.
Почти година ще стане откакто не съм ви виждала и писала в групата.

Щерката опита червено вино ( глътка) на Коледа и шампанско снощи и обяви, за моя радост, че са ужасни на вкус и само Бейлиса, който слагам в Тирамису е ОК. Дано се задържи това й мнение .
Амии на 13 и на мен алкохола ми беше гаден, виж като пораснах, ми се услади 😁

Ренко много сладко човече си отглеждаш, пу пу. Извинявам се, но не разбрах пола?

# 118
Гледам ,че е почти на същата възраст като моята госпожица, Ренко, затова питах! Тя е началото на февруари,с един месец сме по-големи!
Дара,аз да си сипя,ама пак не смея! Като пия мен ме избива на любов 😂🤣

# 119
Съншайн,мъж бъдещ(предполагам) 😁.
Сиси,да, като си писала за госпожицата,ми е направило впечатление,че е малко по-голяма.(и голямо диване имам 😁😂)

Общи условия

Активация на акаунт