Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 101 036
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 570
Аууу..бой в калта с мадами е имАло...Joy
Ено, тва не ти е Поморие, де има лечебна кал...па ти с тая проста кал си се мазала....тц..тц...

# 571
  • Пловдив
Донси, на дистанционно ли минава и тя?

# 572
  • sf
Те отдавна са дистанционно. Само изпитите сега ще са присъствено, после цял месец ваканция и от март пак са онлайн. Та предпочете да не седи там сама, тук и от храна ще спести. Жалко , че трябва да се плаща наема. 🤣

# 573
  • Пловдив
Ясно...а  няма ли ограничения, карантина?
Коя година е?

# 574
😂 Тето,до бой не се стигна,но борба имаше определено. Язък,че не бе лечебна.. 😁

# 575
  • sf
Коя година е?
Първа година е, в Лозана. Няма ни карантина, ни нищо. Като си идва по Коледа пак така беше. Само декларация трябваше да попълни според сайта на wizz , ама не й бяха искали навръщане.

# 576
  • Пловдив
Коя година е?
Първа година е, в Лозана. Няма ни карантина, ни нищо. Като си идва по Коледа пак така беше. Само декларация трябваше да попълни според сайта на wizz , ама не й бяха искали навръщане.
Бравос!
Много се радвам да деца успели да учат в чужбина...дано и на моя му дойде акъл нявгаж Simple Smile и да се ориентира правилно...

# 577
То зависи и коя форма ще те хване - при едната слабееш, при другата дебелееш.

Много атрактивно звучи да слабееш. Обаче...Лятото заради възпаление на ЩЗ направих хипертиреоидизъм. По-зле не съм се чувствала никога. За 2 седмици отслабнах с 6 кг., пулсът ми в покой беше 120. Косата падаше на шепи. Отделно болки, t и замаяност заради възпалението. Кошмар. Следващия месец отидох в другата крайност - в хипо (ТСХ скочи от 0.009 до близо 10.00). От хипото нищо не усетих, чувствах се пушка (на фона на хипер, всичко друго е топ). Сега пия Л-тироксин, докато видим дали се е възстановила жлезата. Но на фона на това, което изживях с хипер, направо ми е все тая.

След малко влизам в среща. Няма емотикон за пуфтящо човече, представете си го.

# 578
  • Euskal Herria

Няма изгледи скоро да се оправи времето при нас. И е студено. Сега първо кафе, после работа. Simple Smile

# 579
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Потенциален клиент отказа да сложи маска на влизане в офиса ни,  и си тръгна. Ние предлагаме еднократни, но... Здраве да е!

# 580
  • Оптимист по принуда
Добро утро.
При нас пълен локдаун от днес.
Започваме ДО. До края на февруари се очертава. Аз лично нямам против, вкъщи съм така или иначе. Но няма да е лесно със сигурност.
Кроте, грабвам 16 кафета, гушвам котака от на Сирос гръцката уличка и ще се настройвам.

Съни, аз не видях разлика, много хубава жена си. Hug

Ени, отворих скрития тееееекст Confounded Joy
Слагай всяка сутрин, че да скачам и да се разбуждам Joy

Ох, главата ме чука, ще ставам да се г&зурча, дано мине.

# 581
Време е за разходка с Бебълс, днес поне има слънчице.
Хубав ден на всички!

# 582
Деми ,и при нас така! Уж бяхме отворили частично преди празниците и след нова година трябваше да отворим нормално и ни изненадаха пак с пълен локдаун. Засега е обявено до 11/01.

# 583
  • Оптимист по принуда
Сиси, при нас преди 3 дни Божо каза, че училищата отварят, някои тръгнаха вчера първи ден и вечерта излезе и каза - затваряме.

# 584
Умишлено го правят така изведнъж! Обясниха,че ако са били предупредили щели всички да хукнат навън да се презапасяват и това щяло да доведе до трета вълна! Все тая,на мен ми е ок, защото си гледам детето,а майчинство тук е много кратко,та имах нужда от този локдаун. Гадното е ,че бавят много обещетенията!

Общи условия

Активация на акаунт