Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 455
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 080
Относно Амуажите от Нотино и аз имам интересен случай.
Точно януари месец преди две години поръчвам от там Съншайн и като сравних кода видях, че последната цифра на кутията и на парфюма е различна. Веднага се обадих и обясних какъв е случая и отсреща мъж говорейки ми твърде грубо, направо бих казала арогантно ми отговаря: къде пише, че трябва кодовете да съвпадат. Аз му казвам, че никъде не пише, просто този факт ме притеснява и искам да върна продукта. Даже ми затвори телефона. Толкова непрофесионално отношение никога не съм срещала.
И само за това дори бих върнала парфюма. Но го бях поръчала за рождения ден на дъщеря ми напълно насляпо като пръв парфюм от асоциация с името й. И не успях да устоя, разбира се, и го пробвах и  .... край. Направо ме остави без думи. Насред зима това беше слънце и лято в бутилка. Ясно е ,че не го върнах и още ме е яд за отношението.
И тъй като много го харесах исках да имам и аз същия и преди около шест месеца поръчах отново от Нотино още един, този път всички цифри съвпадат.
Ароматите и бутилката са 1:1 но е факт, че шрифта и разминаването на кодовете са различни.
Дали са от различни партиди нямам представа, но явно се случват и странни неща ,макар и много рядко.

# 1 081
Въпросният лъч над U също се разминава на твоята лявата бутилка,  пепеля6ка, не знам дали е първата с разминатия код или втората, която си купила. Самата емблема също има дефекти по изрязването... не е гладка и равномерна, и еднаква на всички елементи. Дъното на бутилката има ръб. Ако аз се вгледам, защото съм Монк по принцип, ще ми направят впечатление тези неща. Още повече когато имам две бутилки една до друга и е факт, че е пак от Нотино.

# 1 082
Дясната е с различният код

# 1 083
  • Бургас
И аз да пусна една офертичка като адаша Joy  https://makeup.bg/product/511653/#/option/1136859/

И двете разфасовки са изгодни ,ако има фенове ,ако ли не, здраве да е.Спокойна вечер на всички! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 084
Да се похваля , че си получих поръчката от Sprayparfums.com и съм много доволна. Пишат да кача снимка на продукта в Инстаграм с таг и ще получа изненада. Някой правил ли го е и каква е изненадата, ако да? Не че ми пречи да си пльосна парфюмчето 😄.

По повод Le couvent,  според мен отзивите във Фрагрантика са доста преувеличени. Аз познавам само няколко неща, де. Единствено Cologne of the missions ми харесва, без да го намирам за нещо кой знае какво. Ако не ги познавате и решите да поръчвате насляпо...

Fort Royal им e много хубав унисекс парфюм, но не е сред намалените...

# 1 085
  • София
Потвърждавам за Fort Royal. Hands V Дебна за намаление от лятото, но досега не е имало, уви. Worried

# 1 086
  • В сърцето на един мъж
Закупен от бутик на Амуаж в Оман точно като беше излязъл.

# 1 087
И аз да пусна една офертичка като адаша Joy  https://makeup.bg/product/511653/#/option/1136859/

И двете разфасовки са изгодни ,ако има фенове ,ако ли не, здраве да е.Спокойна вечер на всички! Stuck Out Tongue Winking Eye
Пускайте, пускайте... обаче някои вече се разорихме от толкова оферти. Satisfied

Новите попълнения от Долче и Елинор - както винаги бързи и коректни!

# 1 088
Покрай историята с Амуажите и аз за малко да се  вкарам във филм. Преди малко си отворих пратката от Сефора с Eau Croisière на Mugler, обаче на кутията пишеше Mugler Summer. После видях, че е някаква лимитка от 2020-та, но в първия момент се зачудих дали да го отварям или да го връщам.

А намирате ли прилики между Fort Royal  и Coromandel, както го оприличават във Фрагрантика?

# 1 089
Ето и моето сладурче от Венера

И от Нотино....

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 22:18 от macadamia

# 1 090
  • София
Фенси, аз не намирам прилика с Coromandel.

# 1 091
  • София
Преди малко си отворих пратката от Сефора с Eau Croisière на Mugler, обаче на кутията пишеше Mugler Summer. После видях, че е някаква лимитка от 2020-та, но в първия момент се зачудих дали да го отварям или да го връщам.

Ако е 2020 г. , то това е най-хубавия летен парфюм за носене през зимата.
Скоро ли сте го купували? Имам един, купен миналия март от чужбина и си търся още един.

# 1 092
Най-малко, беше добре да се спомене:  "Получих си продукта от,,,еди си къде" съмняваме обаче, че е фалшив, защото . 1 логото е криво, 2.кутията е смачкана, 3.не виждам да има магнитна капачка, а този модел има. 4.Може ли, някой да провери неговия..и да сподели мнение и т.н"

Примерно, кутията:

1. Белият етикет с информация за продукта, в дъното на кутията, трябва да е центриран в середата.
2. Официалният златен стикер с холограма Amouage, никога не е извън центъра.
3. Логото на Amouage в предната част на кутията е леко повдигнато - релефно, ако е плоско, е фалшиво.

Не могат да се правят генерални заключение само от логото. Винаги има поне още няколко неща сбъркани.

Скрит текст:
Всичко по кутията , етикетите , стикера е наред, капачката е магнитна.Логото е повдигнато.
Само стрелката на U, не е където трябва. Писах им на Нотино
Скрит текст:

# 1 093
veka, този е https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Eau-Croisiere-53351.html , но пише Summer на кутията.  Поръчах го от sephora.fr в неделя, беше намален. Ще го пробвам тия дни навън. В момента съм напръскана с четири неща, какафония...

# 1 094
  • Пловдив
Мисля, че цената е добра.

За сравнение, тестер същите мл е с 10 лв по - скъп.

Общи условия

Активация на акаунт