Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 421
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
kovatcheva, Klodilia, благодаря! HeartHug Изключително полезни, както винаги сте! Flowers Rose
Много ми харесаха началото и средните нотки на Османтуса, затова го мисля. В базата и при мен се разви в посока Лайт блу. За Сантала ми убягва прилика с Бакара. Нещо от Bois Dore VC&A изби при мен. Коренно различен аромат. За съжаление, трайността им не беше впечетляваща, особено на първия. Но и цената им ме възпира. Имам 3 месеца да използвам ваучера. Ще следя за оферти. Simple Smile

# 1 201
Здравейте преди няколко дни поръчах Bvlgari Splendida Jasmin Noir за майка ми от parfumite.eu. Единственото, което ме изненада е доставката, която се оказа 6 лева, а бях го поръчал до офис на еконт. Като цяло съм доволен всичко е както трябва, сравних кутията и парфюма с вече изразходеният от майка ми и всичко е ок. За пръв път пазарувам от там и съм доволен цената беше най-ниска за опакован продукт от почти всички други доказани сайтове.

# 1 202
  • София
Lili_78, разбирам, много разочароващо и необяснимо наистина. Sad Аз засега не съм поръчвала от тях, но като чета за тези перипетии, не бих си правила и труда на този етап. Дано успееш да намериш това, което те вълнува, на друго място и на сходна цена. Hug

Magicjo, a, ти си ги познаваш добре и двете Ателиета, извинявай, не бях разбрала. Simple Smile При мен Сантал Кармин е с много добра трайност, изкарваше работен ден със сигурност, но е сравнително прибран. Аз не пестях пръскания обаче от него, тъй като нямах навика да подновявам през деня, когато тръгвах към офиса сутрин.

# 1 203
При мен проблем с Parfumdreams никога не е имало вероятно защото още в самото начало при регистрацията си посочих български адрес и платих с PayPal.Поръчките ми пристигат точно за две седмици.

# 1 204
Ето и малко изгодни тестери и продукти, като се добави и кода, стават чудеса:  8ONLINEPROMO намалява 8 лв. над 85  и 9SAVEBG намалява 9 лв. над 130 лв.

Zadig & Voltaire This is Her!

Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision

Chanel Gabrielle

BYREDO Oud Immortel

CoSTUME NATIONAL J

Chanel Coco Mademoiselle L´Eau Privée

# 1 205
Някой пазарува ли е скоро от get. bg открих си там един тестер на много примамлива цена, но нямам идея дали още всичко си е ок при тях.
Аз .В последно време само от там.Много съм доволна.

Имам няколко покупки от там. Като цяло съм доволна. Продуктите са си ОК. Но преди Коледа получих парфюм с деформирана кутия, а опита ми от вчера е - тестер, без никаква опаковка и на сол в плика на Спиди. Все още се чудя дали да се разправям или при следващо подобно неглежирано отношение да ме загубят като клиент.

# 1 206
Не са податливи на разправии от Гет... Веднъж се разправях сериозно, писала съм и друг път за това, до шефа им стигнах, той се държа арогантно и въобще не сметна, че имат грешка. Поръчах парфюм, който нито на картинката отговаряше, нито на годината на издание на фланкъра. Кво толкова, едва ли не, беше отговорът... Нали е парфюм! Ама, че е 120 лв и аз търся точно определена разновидност, която те твърдят, че имат? Много важно. Името нали е същото. Дребните неуредици не ги броя за разправии. Не опаковат добре парфюмите си.

# 1 207
Да се похваля , че си получих поръчката от Sprayparfums.com и съм много доволна.
Фенси, моля да кажеш към поръчката беше ли поръчала и мостри, предполагам са отливки? Всичко наред ли е с тях?

Miyako, благодаря ти, това което сподели, ми е достатъчно. Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 08:57 от Milen™

# 1 208
Имаше точно пет мостри като две бяха отливки, а три оригинални ( или обратното). Аз се направих на скромна/ смотана, понеже ми беше първа поръчка от тях и  написах само брандовете. Бяха ми пратили предимно мъжки мостри, при положение, че поръчах Делина . Сякаш нямам парфюми с роза и аз, ама това е друга тема. Отливките не ми се видяха много пълни, но и виалчетата бяха малко по-широки май, та не можах да преценя. Но си бяха пет мостри и бяха спазили марките.

# 1 209
  • София
При мен проблем с Parfumdreams никога не е имало вероятно защото още в самото начало при регистрацията си посочих български адрес и платих с PayPal.Поръчките ми пристигат точно за две седмици.

С плащането нямам проблеми с този сайт. По-скоро се интересувам получава ли се тракинг номер и къде - на имейл или пък когато кликнеш върху номера на поръчката. Поръчала съм до България и съм платила доставката от 7 евро, но повече никакво инфо нямам от събота насам и не мога да преценя ще получа ли до определена дата поръчката.

# 1 210
Фенси, много ти благодаря! Ще видим какво ще дойде. Simple Smile

Deal Days 28-30.01 -15% на всичко

# 1 211
Като си вляза в профила при поръчките /след като е изпратена/ отдолу под shipped има червен надпис track package и като натисна върху него ми излиза как се движи пратката по дни.
Тази, която съм отворила в момента - поръчано е на 27.10., пусната е на 31.10 и е получена на 07.11.По спомен май получих само мейл , че поръчката ми е пусната и след това , че на Рапидо е предадена пратка за мен и да си я очаквам на следващия ден.

# 1 212
В продължение на темата с Парфюми шоп и Amoage Imitation. Получих писмо от тях, ще го сложа тук за да не го преразказвам.
Радва ме тяхното разумно решение към създалата се ситуация, показвайки, че за тях всеки клиент е важен..
Оставям си го в списъка с надежни търговци.
За да няма останали недомлъвки по повод самия аромат, само ще добавя (вече го писах), че самата бутилка с всичките и детайли си изглежда нормално и от магнитната капачка се усеща характерния тъмян на марката, но ме смути липсата по нея на каквито и да е било кодове (кутията си беше друг въпрос).
Лично аз си обяснявам, че някой някъде е правил някаква манипулация допълнително, разлепвал, залепвал, опаковал...
Във всички случаи, може би беше редно предварително да предупредят, че това е спец. продукт със специфичен външен вид, за да спестят всичките неприятни емоции. При тестерите всички са съгласни със условията, но тук си очакваш нормален продукт в нормален външен вид (ценовата категория все пак задължава).

# 1 213
  • София
Като си вляза в профила при поръчките /след като е изпратена/ отдолу под shipped има червен надпис track package и като натисна върху него ми излиза как се движи пратката по дни.
Тази, която съм отворила в момента - поръчано е на 27.10., пусната е на 31.10 и е получена на 07.11.По спомен май получих само мейл , че поръчката ми е пусната и след това , че на Рапидо е предадена пратка за мен и да си я очаквам на следващия ден.

Благодаря! Точно от това инфо имах потребност. Много рядко в този сайт ме впечатляват цени и оферти, затова не съм поръчвала не помня откога.

# 1 214
  • София
Безобразно написан отговор. Една точка за разкош да бяха сложили.

Общи условия

Активация на акаунт