Да се оплачем... 2021

• 2 080 936
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 470
Ами оставете ги да готвят и ще се научат.
Броколи пък албинос  -това броколи и авокадо щот са едни там традиционни български зеленчуци .

# 4 471
Много бързо мина този уикенд. Утре пак на работа :/

# 4 472
И март мина . А навън е като през ноември .
Имам да ходя  до аптека и не ми се мърда .  / Като си представя чакането и ми призлява
Ще е във вторник явно .

# 4 473
  • Light of Zartha
Предпочитам да му покажа веднъж, два пъти и после да не се притеснявам, че е изцапал това или загорил онова. Като цяло е схватлив, но някои детайли му бягат или просто не се сеща,че са нужни, но определено виждам резултати от дребните ми наставления - спокойна съм,че може да направи супер вечеря от-до докато аз се къпя или си правя маникюра.

# 4 474
  • Наблизо
Аз да го похваля моят - готви!Не постоянно,обаче откакто имаме дете се засили все повече и все вика ''Това като порасне малко и ще му правя на него'',че засега малкото яде буламач от намачкани зеленчуци със сметана и месо.Вечер си се оправя сам,докато оправям детето,така е ял а аз мога да направя един фаст.

# 4 475
Моя готви. Пържени филии, баници, палачинки, гофрети, пържени картофи, таратор. Ми мерси. Само от таратор не се отказвам, останалото не желая да го ям. А след едно правене на тартор какво е, и какви крясъци са...все едно правим мозъчна операция

# 4 476
  • Наблизо
Е Хепи..мерси за такъв таратор..Моят все пита ''Много е вкусно,нали нали''и вика на детето ''Тате много хубаво готви нали'' и аз трябва да хваля и аз,но бива.

Оглеждам обяви за работа и няма нищо като за мен.

# 4 477
Е да Simple Smile Трябва да похваля. А аз за 20 години колко закуски, обяди и вечери съм направила и колко пъти е имало фасони Simple Smile
Абе здраве да има. Бели кахъри

# 4 478
Оплаквам се от нервност, все ми избива в неприятни посоки. Тъпча се с храна, разчоплих си лицето, не мога да спя. И от това се чувствам още по-зле.

# 4 479
Уейв, що така бе:( За лицето Витасин крем, той е за изгаряне но идеално оправя белези от пъпки. Напълно натурален.
За нервите разходки и йога, по малко може да е, но да се откъснеш, да не мислиш.
И яж моркови и краствици!  Хем за кожата са добре Simple Smile
Няма да се сдухваш, всичко ще се нареди!
Ей го пролет идва...уж🤪
Ако висчки сте здрави, другото са бели кахъри да знаеш!

# 4 480
Много бързо мина този уикенд. Утре пак на работа :/
Ей от това се оплаквам и аз 😡
Ама аз работя и в Събота до към 14ч та пак си ми заминава деня 😒
Нищо не свърших тези почивни дни, а апартамента плаче за основно почистване... Ма то и как да свърша с мъжо спящ в другата стая 😒 Поне другата седмица ще почива та може и да изчистим 😂 Когато не е на работа готви и чисти повече от мен, ама иначе все е изморен. Не че не е вярно, спи по 6-7ч и то накъсани, ама и аз ходя на работа все пак

# 4 481
Моя  готвеше навремето. Сега се изтарикати или просто с възрастта го хвана мързела. Чисти и мие веднъж на 3-4 дни, и очаква специални благодарности. Да, ама аз мия поне 3 пъти на ден, а чистя всеки ден, понякога дори 3 пъти дневно прахусмукачка.
Децата ми цапат много-оплаквам се. Разнасят храна и играчки, размазват....

Той вечно мрънка. Е не става, хем искаш много деца, хем тишина и чистота като в музей Imp
Бремеността трябваше да прекарам на легло и тогава бяхме пред развод направо. Скъса ми нервите с неговите оплаквания. Горкия, да го ожалиш.
Тогава у дома идваше да ме следи една акушерка, австрийка около 55годишна. Та тя ми казваше, кво ти пука, че  мрънка, важното, е че чисти Stuck Out Tongue Winking Eye лвфяр ме тия жени, хладнокръвни, не са като нас да палят от раз Grinning

Оплаквам се-хърка като дъскорезница. Нетърпимо е. Не мога да спя, затова бродя из форума. Ръчкам го, а той се сърди и пак хърка.
Дойдох при децата, те са легнали на долния етаж, а аз се изкатерих на втория.
Така мечтаех да имам двуетажно легло като бях дете, а сега разбрах, че е супер неудобно.
Като ревне бебето от спалнята, ще се пребия, докато слезна...

# 4 482
  • София
Пуснах 100 cv-ta
Утре ще ходя на тест , вярвам че ще е отрицателен , въпреки че още нямам обоняние и вкус .
Много е странно да не знам как мириша . Объркващо е. Не че мириша лошо нали Аххаха, но все пак.

Сдобрихме се с приятеля. Мисля че от това се лекувам по-бързо.

От извествно време гледам всичко на Линч и чета такава литература ( мистери , хорър)
И разбира се , съзнанието ми си измисля какви ли не неща , които уж нямат обяснение .

Искам да имам цялото време на света , за да прочета и изгледам всичко, което ми е интересно.

Реших да запиша кино ( оператор и монтаж + voice over )

Написах разказ между другото , защото исках това съзнание да отпусне.
Не бих го прочела пак, защото отиде прекалено надалеч в извратениите.

Скрит текст:
Не съм виждала малкият от 3 дни.
Чуваме се по телефона.
Никога не съм мислила , че ще стигна дотук. Защото винаги аз съм била с него.
Странно , но го приемам. Имах известен период в който крашнах малко.
Заприличал е по характер на баща си.
Това ме влудява , но го приемам Защото знам , че той няма да стане като него.
Понякога имам чувството , че той се чувства по-добре при него (защото той има повече пари и му обещава разни тъпотии)

Бившият всячески се опитва да ме обижда и т.н .
Дали го прехвърля към детето. Навярно да ,  понякога ме е страх , че ще стана чужда за детето си.

# 4 483
Уейв, що така бе:( За лицето Витасин крем, той е за изгаряне но идеално оправя белези от пъпки. Напълно натурален.
За нервите разходки и йога, по малко може да е, но да се откъснеш, да не мислиш.
И яж моркови и краствици!  Хем за кожата са добре Simple Smile
Няма да се сдухваш, всичко ще се нареди!
Ей го пролет идва...уж🤪
Ако висчки сте здрави, другото са бели кахъри да знаеш!
За здравето на семейството се притеснявам, права си че всичко друго са бели кахъри.

# 4 484
Във фирмата на ММ има болни от короната. Обаче няма да ги карантинират, а една, която е направила тест в триажния и съответно РЗИ са се свързали с нея и с фирмата, са я направили на нищо. Жената ще го отнесе, защото е спазила правилата. Въртят шашми, само и само работата да не спре.
Спазвам режим от началото на януари, но вчера хапнах сладка питка и час по-късно ме скъса корем. Дано ми е за урок.

Общи условия

Активация на акаунт