КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 6

• 83 448
  • 953
  •   1
Отговори
# 750
Добър астролог е, доколкото чувам. Но тръгнат ли да смесват астрологията с дъновизма, става каша... меко казано, да не използвам друга дума.

# 751
Изгледах го видеото аз, сетих се, че и друг път съм гледала нейна прогноза, май беше за тази година. Еми да, набляга на смяната на знак на Юпитер, тенденциите през 2022 и затъмненията. Добре говори жената. Личи си, че е интелигентна. Сега колко познава и колко е добра - не мога да кажа.

# 752
Личните ми срещи преди време със Светла Балтова оставиха  у мен впечатлението ,че е открит човек, с мек характер и добър теоретик  /има нещо общо със Стрелец/ .  2022 година  няма да е по-различна от изминалите две, просто ние  ще приемаме нещата малко по-различно в положителна посока, поради точно тази ингресия на Юпитер в Риби и Овен. Освен това и Лунните възли ще сменят знаци : от Близнаци/Стрелец  в Телец/Скорпион , с което ще зададат новите кармични задачи на Човечеството за периода от 19.01. 2022г. до 19.07.2023 г. и това е по-интересното . Северният Лунен възел ще се сблъска челно с размирника Уран в Телец. Още по-интересно ще бъде когато и Юпитер навлезе в този знак през 2023. Считам ,че големите промени ще са именно през 2023г.

П.П      2022 г. сякаш ще бъде като НОК  /най-малкото общо кратно -термин от математиката/ на 2020-та и  2021г . Ще има ретро фази на всички планети както през 2020г, ще продължи действието на квадратурата Уран/Сатурн от 2021 г. , но ще има и свои нови характеристики в положителна посока. Написах си  труда за 2022г  и скоро ще го постна в сайта.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 09:12 от Титания

# 753
А защо ги пишете тези желания и как по-точно? На лист ли? После какво ги правите?

# 754
  • При децата ми
А защо ги пишете тези желания и как по-точно? На лист ли? После какво ги правите?

От няколко години пиша желания и мога с чиста съвест да кажа, че това работи.Simple Smile
Разбира се няма как да стош със скръстени ръце и да чакаш да се сбъднат. Просто трябва да положиш усилия и да направиш това което зависи от теб. За останалото Вселената ще се погрижи!:smile:

Лично аз ги пиша на цветен лист и от два месеца пиша с червен химикал, четох някъде, че да се пише с червен химикал е по-добре. Листовете с желания ги прибирам на скришно място, далеч от любопитни очи.Simple Smile

Сега попаднах и на тази статия: https://www.astronews.eu/ritual-za-izpalnenie-na-zhelaniyata-v-d … laj-chudotvorecz/

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 21:11 от Hrispa76

# 755
Ако днес се напишат късно ли е ?

# 756
  • При децата ми
Ако днес се напишат късно ли е ?

Не, не е късно. Пишете смело!:smile:

# 757
Този месец и края на миналия ще ме довършат Persevere Вчера ми дадоха резултатите от кръвни изследвания, направени в края на ноември и се оказа, че някои показатели не са добри ...много се притесних Frowning1
Сега трябва да изчавак за да пусна нови, но ще стане едва след празниците...знам, че е нахално, но ще си оставя данните ако някои може да ми вдъхне поне малко надежда, че ще се оправят нещата Worried
Знам, че темата е сериозно, но ми се ще да чуя и нещо хубаво Sad

Скрит текст:
06.10.1987, 22:30, Ямбол

# 758
В неделя е последната лунация за 2021 г - Пълнолуние в Близнаци с прощални прекрасни аспекти с Юпитер във Водолей. А първата лунация за 2022г.  е на 02.01 - вдъхновяващо Новолуние в 13-ия градус на Козирог, с което започваме добре Новата година. Повече подробности - в сайта ми.

# 759
Така ... Започна зимата и нещо ми "изчезнахте" Simple Smile !  То ... и аз се "замразих" Grinning  - мързеливо ми е . Отмина веселият религиозен празник Коледа , с нетърпение очакваме Нова година и дядо Мраз , който под формата на Юпитер в Риби ще ни раздаде желани подаръци. На 29.12.2021 г в 6ч и 10 мин  най-сетне Юпитер ще остави Сатурновите знаци, които обитаваше през последните две години  /Козирог и Водолей/ и ще навлезе в сектор от зодиака , който е подходящ за неговата огнено-водна натура - Риби, Овен и Телец  /Юпитер е добре във Венерините знаци/. От днес денят започва да расте /астрономически/, намаляващата Луна е във Везни  - фаза последна четвърт /квадратура със Слънцето/, но в приятни аспекти с Марс в Стрелец и Сатурн във Водолей. Вероятно ще свършим някаква  работа , може да е във връзка със законоизпълняващи институции  /Сатурн/  или просто ще изразходваме физическа енергия /Марс/ - във фитнеса, у дома, или пътуване .

# 760
Титания, благодаря ти за подробната и много добре поднесената прогноза за 2022 г.! Вярвам ти безприкословно, защото до  сега не си имала грешен ход! Пожелавам на всички в групата- астролюбителки здраве и , както стана ясно, за следващите месеци -търпение и любов! На нас, козирозите, ни се очертават творчески успехи, а това много,много ми допада!

# 761
Благодаря ти за добрите думи към мен и за пожеланията към всички нас ! Heart . И наистина , вие, Козирози ще сте най-щастливите хора с Венера във вашия знак.

# 762
A тези с Луни в Козирог ще намажат ли от присъствието на Венера? 🙂

# 763
Всички рождени планети в Козирог ще имат своето малко щастие и късмет, особено , ако транзитът на Венера е във 2-ри, 5-ти, 7-ми , 10-ти натален дом. По принцип Венера ,където и да е, дава , не взема. Разбира се ,при квадратури и опозиции , ще трябва да се преодоляват разни неща по аспектираната рождена планета.

# 764
Титания, а с рожденна Венера в Козирог? Може ли да очаквам най-накрая нещо хубаво Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт