Вчера ми дадоха резултатите от кръвни изследвания, направени в края на ноември и се оказа, че някои показатели не са добри ...много се притесних 

! То ... и аз се "замразих"
- мързеливо ми е . Отмина веселият религиозен празник Коледа , с нетърпение очакваме Нова година и дядо Мраз , който под формата на Юпитер в Риби ще ни раздаде желани подаръци. На 29.12.2021 г в 6ч и 10 мин най-сетне Юпитер ще остави Сатурновите знаци, които обитаваше през последните две години /Козирог и Водолей/ и ще навлезе в сектор от зодиака , който е подходящ за неговата огнено-водна натура - Риби, Овен и Телец /Юпитер е добре във Венерините знаци/. От днес денят започва да расте /астрономически/, намаляващата Луна е във Везни - фаза последна четвърт /квадратура със Слънцето/, но в приятни аспекти с Марс в Стрелец и Сатурн във Водолей. Вероятно ще свършим някаква работа , може да е във връзка със законоизпълняващи институции /Сатурн/ или просто ще изразходваме физическа енергия /Марс/ - във фитнеса, у дома, или пътуване . Препоръчани теми