КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 6

• 83 445
  • 953
  •   1
Отговори
# 765
Титания,  ако стигна до февруари ще те питам по подробно, кога е подходящо да излязат водолейчетата - по време на съвпада Венера - Сатурн или след това.

# 766
ах, колко хубаво за Юпитер 😍🤩
сега с Венера в 5ти и Юпитер в 7ми само сърчица ще са ми в главата 💞💞💞

# 767
  • SF
Въпросът за съвпадите на Венера със Сатурн не е към мен, но ако може да се избира, не бих избрала съвпад на Сатурн с нито една планета. Но трябва да се види цялата карта.
Венера, съвпад със Сатурн, ще бъде доста строга, с окастрена фриволност. ТОва са приказки на парче, естествено. Просто си разсъждаваме по темата за съвпадите на Сатурн и да не се възприема нито от висшите астролози, пишещи в темата, нито от любителите, като претенция за сериозен анализ на нечий хороскоп (живот).
Естествено, ако в семейството са пуритани, може да предпочетат и съвпад на Венера със Сатурн. Тогава на детето семейните ценности, ще са му вродени. С други думи, не може да се съветва "по принцип", без да имаме обратна връзка от родителите. В случая от натива няма как Simple Smile

# 768
Всъщност, замотала съм се...
Слънцето ще бъде съвпад със Сатурн 30.01 - 11.02

Венера няма как, след като четири месеца ще си стои в Козирог.

Някъде тук бях чела,  че февруари ще е хубав водолейски месец, май   a.l.e.n.a беше постнала, ще потърся.

# 769
Ако е за раждане на дете, според мен то само ще си определи кога иска и е подходящо да излезе. Ако е планирано секцио, тогава вече е друго, но пак не е гаранция, че всичко ще се уцели да е "топ". То едва ли има такъв вариант. Важното е всичко да е наред и нещата да минат по най-добрия начин и благополучно.

# 770
Еха, и аз съм така, ама на моите години...Smiling Imp , не знам, може би нещо друго, свързано с други теми на Венера - я таланти, я пари от партньори, я... ще видим какво .
Сетих се и нещо друго - вероятно нещо хубаво с моето дете по 5-ти натален .

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 14:28 от Титания

# 771
  • SF
Аз съм тази с многото съвпади. Simple Smile Плутон върху натален Марс в Козирог - точен до минутки. Нептун квадрат с натална Луна - до минутки. Венера шари напред-назад върху натален Марс.
Транзитна Луна точно, точно върху натален Меркурий в 24 градус на Везни. 
Юпитер ми е върху К5. Не го знам какво ще ми донесе. Досега в четвърти дом нищо не донесе, а чаках.

# 772
Аз имам стелиум в Козирог, така че Венера ще ги обикаля всички тези планети - Сатурн/Уран/Марс и Нептун. Две са в 4-ти, другите 2 - в 5. Ще прави и аспекти с други натални планети.

Ще видим, дано периода мине леко.

# 773
  • Далечният изток
Еха, и аз съм така, ама на моите години...Smiling Imp , не знам, може би нещо друго, свързано с други теми на Венера - я таланти, я пари от партньори, я... ще видим какво .
Сетих се и нещо друго - вероятно нещо хубаво с моето дете по 5-ти натален .
И при мен същото положение. Надявам се също на нещо хубаво за детето. Е, и за мен разбира се... Simple Smile
А от вчера Юпитер ми е в 7 дом...

# 774
  • SF
Изобилие от партньори Simple Smile

# 775
  • При децата ми
Благодаря ти за добрите думи към мен и за пожеланията към всички нас ! Heart . И наистина , вие, Козирози ще сте най-щастливите хора с Венера във вашия знак.

А, такааа, а за натална Венера в Козирог и Асцендент Козирог, дали Юпитер ще отвори щедро чувала с подаръци?Simple SmileHeart
Венера транзитира в първи дом.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 00:16 от Hrispa76

# 776
Здравейте, на мен Венера ми транзитира през 7ми дом, там нямам планети, но ще направи квадрат с натална венера в 5ти, имам ли от какво да се притеснявам? Мисля, че прави квадрата, докато е в съвпад с Плутон .., който също ми квадратира наталната венера ...

# 777
Всъщност, замотала съм се...
Слънцето ще бъде съвпад със Сатурн 30.01 - 11.02

Венера няма как, след като четири месеца ще си стои в Козирог.

Някъде тук бях чела,  че февруари ще е хубав водолейски месец, май   a.l.e.n.a беше постнала, ще потърся.

За планирано секцио ли става въпрос, или естествено раждане?

Ако е секцио, те обикновено се правят от сутрин до към обяд, така че при всички положения раждането ще е дневно.В такъв случай Сатурн ще е в сектата си, освен това е силен във Водолей, така влиянието на съвпада му със Слънцето донякъде се смекчава. Има ситуации, в които и да искаш, не можеш да избегнеш някоя трудна конфигурация.

Една колежка раждаше преди време (секцио), тогава пък трайно имаше квадратура между Слънце в Риби и Марс/Сатурн в Стрелец. А докторът първоначално й бе насрочил дата, в която и Луната да е в Близнаци. Бях й дала, разбира се, други дати, но не всичко зависи от нашата воля. В последния момент обаче при доктора се освобождава друг ден и насрочват секциото за по-късна дата, Луна в Рак в тригон с Венера в Риби. Тази дата й бях препоръчала, заедно с избран час. Дори препоръчания 10-минутен интервал успяха да спазят, но всичко се е  случило по Божията воля, не по моята.

Тъй че за съвпада Слънце/Сатурн не се притеснявай, гледай по възможност Луната да не е в негативна конфигурация с тях, ако се планира дата за секцио.

# 778
  • SF
Здравейте, на мен Венера ми транзитира през 7ми дом, там нямам планети, но ще направи квадрат с натална венера в 5ти, имам ли от какво да се притеснявам? Мисля, че прави квадрата, докато е в съвпад с Плутон .., който също ми квадратира наталната венера ...

По-притеснителен е транзитен Плутон, отколкото Венера, застанала върху Венера. Тя ще направи аспект още 5-6 пъти в рамките на една година. Тя е бърза, фурия и не прави нищо кой знае какво.

# 779
  • earth
Много интерестно за Плутон и Венера. Гледайки масата на двете небесни тела и разстоянието, на което са до земята, влиянието на Венера би трябвало да е около 10^7 (10 милиоина) пъти по-силно от това на Плутон.

Общи условия

Активация на акаунт