КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 6

• 83 015
  • 953
  •   1
Отговори
# 810
  • earth
Търся карти, с които да интерпретирам движението на екстра соларни планети. Знаете ли къде мога да намеря такива?
Усещам им психичната сила на тези планети, от стотици и хиляди светлинни години разстояние, и си мисля, че е важно да ги включа в хороскопа си.

# 811
Момичета,каква е тази лудница тези дни?Само промени в плановете,изненадващи събития,напрежение.

# 812
  • earth
Така е, тези астрономи не спират да намират нови планети. Хиляди нови планети последните десетина години! На знам какво да правя с тях. По какъв начин влияят на съдбата ми? Много ме напрягат.

# 813
Момичета,каква е тази лудница тези дни?Само промени в плановете,изненадващи събития,напрежение.
Поява на нови квадратури започна от 05.01, което означава напрежение, нервност, сприхавост, нетърпение, слагаме  "рогата" на главата - Марс в Стрелец вече е в квадратура с Нептун в Риби : край на илюзиите и спокойствието . Скоро ще има и още една - Меркурий във Водолей /Уран в Телец : плановете съвсем ще се объркат, пътувания няма да се осъществяват, документи ще изчезват /по невнимание и разсеяност/. Като стане ретро  и Меркурий нещата, поне първите дни,т.е почти цялата следваща седмица, ще се объркат доста, да не кажа много яко Grinning . Но пък за трескавата работа на мисълта тази ситуация ще е полезна.

# 814
Не съм много на ти, но искам да попитам какво ви е мнението за започване на нова връзка от началото на годината. Нали и Венера е ретроградна, след някой друг ден и Меркурий. Има ли някакво значение това или пак всичко зависи от началната карта на двамата?

# 815
Меркурий няма отношение към това, за което питате.
Ако в годишната Ви прогноза има недвусмислени указания за романтични отношения, една ретро Венера няма да попречи.

# 816
  • София
Един транзит сам по себе си нищо не значи.

# 817
Но подсказва, че човекът отсреща е душа от минал живот или от близкото минало.

# 818
На първо място обаче астрологът трябва да използва техники, които да го ориентират относно това кои транзити в рамките на годината или определен период от време ще са значими за конкретния човек и кои ще отминат без осезаеми ефекти. На мен ретро Венера нито ми върна стари любови, нито ме срещна със стари приятели. Просто не ми е активна в периода на това ретроградие и нищо не носи на ниво събитийност.

# 819
Венера, освен с любов и пари, свързваме и с лични таланти , движими собствености, хора, дейности и предмети , които обичаме и считаме за ценни. Усещането ни за спокойствие, комфорт, удобство и добре изкарано време някъде също е под властта на планетата. При ретро Венера може да се върнем към хоби, което харесваме и умеем да правим, но по някакви причини сме изоставили. Днешният съвпад на ретро Венера със Слънцето е прекрасен момент да си спомним за разни неща, радвали ни някога.

# 820
Обмислям един проект, продължение на стария, който всъщност си е бебенце още, няма и годинка.
Но сега с тия ретроградия – текущото на Венера, както и на Меркурий дето се задава, хич не усещам готовност. Една апатия ме е обзела и с тия планети в сатурнови знаци сега след оценка на фактите, каквито са до момента, нямам никакво желание да инвестирам време, енергия и ресурс в поредната неразбрана кауза.

# 821
  • Тра-ла-ла
Дали в момента е подходящо време за смяна на позицията в работата?! Ретрограден Меркурий, ретроградна Венера. Предлагат ми преместване в друг отдел с опции за растеж и развитие в същата сфера+навлизане в нова сфера. Реално нямам опция дали дали искам, защото леко се преструктурират отделите и се променя вида и обема на работа Bowtie

# 822
Реално нямам опция дали дали искам, защото леко се преструктурират отделите и се променя вида и обема на работа Bowtie
Меркурий все още не е ретро , просто е бавен  : по -бавна адаптация на новото работно място. Ретро Венера с "мръсна" газ назад - среща със стари колеги и евентуално по-късно повишаване на заплатата. Важно е също транз. Сатурн къде е и какви аспекти прави със сигнификаторите на работа на заплата  / 6-ти дом/

# 823
  • Тра-ла-ла
Ето картата към понеделник, когато започвам пробно. Само за бърз поглед, ако може и е удобно.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 23:25 от Джулая

# 824
Много напрегнати аспекти , но пък амбицията  е удовлетворена - едно наистина ново начало . Транзитна Луна в съвпад с рождено Слънце - ЛИЧНО НОВОЛУНИЕ , а то е винаги нещо ново. Ще трябва да се доказваш и като бъдещ шеф - съвпадът Слънце/Плутон на твоя асцедент. Както казах и по-горе - адаптацията към новото място може да е по-продължителна.

Общи условия

Активация на акаунт