ФЕВРУАРИ наближава вече,още толкова остава,за да гушнем малкото човече!

• 12 119
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Аха, разбрах. Като се замисля, че никога не съм се занимавала със спорт  Embarassed преди, сигурно ще ме озорят, но ти благодаря. Ще проверя и може да сепробвам  някой път.

# 121
jova,за сващане ,четох в "9 месеца" следното:
опъваш си краката хубаво на пред и извиваш пръстите на шпиц нагоре(все едно да стигнат коленете)! и помага! Опитай го! Peace

# 122
Здравейте и от мен Simple SmileДнес ми е много вяло, най-вероятно е от времето WinkТакива схващания на краката имах , когато бях бременна с Валери. Беше много болезнено и от болка се събуждах посреднощ. След раждането отминаха. Сега още нямам такива, но имам много странни тикове по мускулите на краката ShockedНа някой случвало ли му се е това ooooh!

# 123
Да се оплача и аз.. не мога да си запиша час при доц. Балев вече един месец.. все изскачат нови и нови пречки.. Записва се само в петък и то за следващата седмица.. Днес се оказа, че в 8.15 вече е нямало часове.. Преди друго беше и така.. Май ще си остана без фетална морфология. Не че няма при кого другиго да ида, ама само пари ще давам, защото единствено на този лекар имам доверие за ехография. А  вече излизам и от седмиците подходящи за морфология. Последно ще опитам другата седмица да си запиша час.. Ще висна пред клиниката на Темелков като прани гащи в 7.30ч. и ако не стане и тогава, ще си видя бебето на 27 февруари чак.. а до тогава ще се моля само да е живичко и здравичко.. Много ме е яд и за друго.. всички питат какво ще е бебето, а аз незнам.. ей на няма кой да го види.. Ама като си бях наумила в началото, че ще държа под напрежение всички до края, май така и ще стане (най-вече себе си явно). Е оплаках ви се..

# 124
  • София
Здравейте момичета  Hug
отдавна не съм писала Embarassed но да се отчета и аз Hug бебока ме рита редовно и най-вече като съм в покой и съм се отпуснала, за да си почина.  Laughing
За момичетата, които се чудят за пола на бебето, някъде бях чела (но ми е проблем да изнамеря статията) че пулсът при момиченцата е по-ускорен. На феталната морфология измериха 146 удара на бебока, а имам спомен, че и с каката беше така newsm78.

Лек ден на всички   bouquet

# 125
  • Стара Загора
Anim незнам по-ускорен пулс ли е типичен за момиченцата, но аз като ходих на 3Д докторката беше категорична че ще е девойка и пулса й беше 149  newsm78. Да са ни живи и здрави бебоците и да риткат енергично, много е приятно за сега, после незнам с големите ритници как ще е   rotfImbo

# 126
sky angel баба ти все на фетална морфология е ходила Simple Smile))
 Аз мисля че много задълбаваме с тиа биохимични скрининги фетални морфологии и кво ли не
в петия месец какво можеш да промениш още по малко че не е и сигурен резултата който ти казват най-много да те наплашат и да депресираш и бебенцето още 4 месеца
живот и здраве ще си ги видим бебчовците февруари и всичко ще им е наред:))

# 127
sky angel баба ти все на фетална морфология е ходила Simple Smile

Абе и аз така си казвам ама.. Толкова трагични истории сме слушали и чели че ме гризе отвътре..После си викам "гаранция Франция", едва ли ще предвидя всичко.. Просто ме хвана яд, че 1 месец все нещо става и не мога да си запиша час. Говорих със сестра ми и тя ме посъветва да опитам още веднъж и ако не стане - здраве да е, то при мен нещата и без това не стават никога по лесния начин. Но да не ходя при лекар на който нямам доверие (в ядът си си записах час при един друг лекар, но никак ама никак му нямам вяра). Както и да е - взе да ми минава вече.. !

# 128
jova,за сващане ,четох в "9 месеца" следното:
опъваш си краката хубаво на пред и извиваш пръстите на шпиц нагоре(все едно да стигнат коленете)! и помага! Опитай го! Peace

Искаш да кажеш контрашпиц  Peace . ако ги опънеш в шпиц боли още повече ... аз съм имала такива схващания и преди да забременея - контрашпица облекчава веднага !

# 129
  • offshore & overseas
Момичета, извинявайте, че заемам толкова пространство, но исках тортата да стигне за всички!

Поводът е, че днес имам ч.р.д
smile3533

# 130
  • София
Мяуче, миличко,

Да си жива и здрава, да родиш прекрасно детенце и всички неща, които си пожелаваш да ти се случат по 10  Sunglasses

# 131
Честит рожден ден, Мяуче!!
 newsm59 nbirthday  Gift newsm38

# 132
  • София
   newsm59 ЧРД, Mяуче! nbirthday  bigdance2

# 133
Здравейте, момичета  Grinning Току що се представих в "БЛизнаци". В момента съм в 19-та гест. седмица и вчера бях на 3D ехо. Всичко изглеждаше наред, видяха се момиченца. Докторът спомена, че са по-дребнички с 1 една седмица, но сега като се разрових нета видях, че за 19-та седмица дават норма 200 г, а моите са по 250 г. Дали д-ра се е объркал или аз нещо не съм в час.... Някоя от вас знае ли колко е тежало бебчето и в 19-та гест. седмица?
Иначе, и аз като Рене имам контракции от време на време и пия магнерот. Доста килца качих (около 8-9 досега)  Embarassed Пуста лакомия  Wink Rolling Eyes Grinning

П.П. Мноооого вкусна торта, ей  Wink Честит рожден ден, Мяуче!!!  bouquet

Последна редакция: нд, 01 окт 2006, 15:26 от Blaga

# 134
  • София
Здравейте, момичета  Grinning Току що се представих в "БЛизнаци". В момента съм в 19-та гест. седмица и вчера бях на 3D ехо. Всичко изглеждаше наред, видяха се момиченца. Докторът спомена, че са по-дребнички с 1 една седмица, но сега като се разрових нета видях, че за 19-та седмица дават норма 200 г, а моите са по 250 г. Дали д-ра се е объркал или аз нещо не съм в час.... Някоя от вас знае ли колко е тежало бебчето и в 19-та гест. седмица?
Иначе и аз като Рене имам контракции от време на време и пия магнерод. Доста килца качих (около 8-9 досега)  Embarassed Пуста лакомия  Wink Rolling Eyes Grinning

П.П. Мноооого вкусна торта, ей  Wink Честит рожден ден, Мяуче!!!  bouquet

Има го и на 1-ва страница:
http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopment/pregnancy/1290794.html?

Wish в заглавието на темата има една грешка - думата човече.

Общи условия

Активация на акаунт