Чичо доктор потвърди, МАЙ-ско бебче в мене спи!

• 13 988
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Ами да се включа и аз Simple Smile
Очаквам второ детенце на 24-ти май Simple Smile

Желая здраве и късмет на всички бъдещи и настоящи майчета и леко бременеене на вас и на мен Wink

# 256
дилириум - аз бях миналата седмица - 8 г.с.. следващият ми преглед е в 12 г.с - на 25.10.
ако устискаме до 12-та седмица и след това всико е наред, обичайните прегледи се назначават са един път месечно. при нужда се ходи и по-често, де, но ако док. те вика 1 п. в месеца и нямаш оплаквания, то значи всичко е наред. е, това че ти искаш да си виждаш бебето по-често, е друга работа  Laughing от 36 г.с. се ходи всяка седмица за запис на тонове и евентуално за ехограф. но тогава пък няма какво да му се гледа на бебето - вече е твърде холямо, зада го виждаш цялото, а док е установил има ли нчма ли проблеми. освен да се следи за големина на плода, ехографите тогава не са за друго. е, това е достъчна причина, всъщност Simple Smile но тоновете са задължителни, защото биха показали евентуално страдание на бебето и нужда от спешно раждане.
бодилче, добре дошла и ти.

# 257
Здравейте момичета!
Добре дошли на новите Май-чета и от мен  Hug
Dilirium,
ами мен докторът ме викаше всяка седмица, едва сега направи пауза от 2. Но не се притеснявай - може би така е преценил твоя лекар. Ако искаш да те преглежда по-често, защо не му кажеш? По-добре да не се притесняваш един месец и да чакаш.... Незнам ...  на мен дори тия две седмици ми се виждат много - без да знам как е малкото човече ... Постоянно ми минават разни мисли през главата и нямам търпение да стане 9 октомври ...
Но пък наистина е нормално да те преглеждат на един месец ... така, че не се тревожи. Може само да се радваш, че всичко е наред и нямаш нужда от повече прегледи  Grinning

# 258
  • Пловдив
Dilirium, аз бях на лекар на 21.09., когато ми установи и бременноста, но не видяхме още сърдечна дейност. Каза, че всичко ми е наред и ако нямам никакви проблеми да отида чак след 15.10. По-рано нямало нужда. И аз съм на същото мнение. Вече, ако имаш проблеми, естествено е да те викат и по-често, но веднъж в месеца е нормално.

# 259
  • София
majceto, dia_cat , MamaGeri , блягодаря ви за съветите. Аз не се притеснявам (само съвсееем малко), просто се чудех дали е нормално на толкова време-това са почече от 40 дни да насрочва дата. Щом и при вас е горе-долу така, значи това си е нормална лекарска практика.
Желая на всички бъдещи майки безпромлемна бременност, щастие любов и късмет Hug

# 260
здравейте и от мен!!
 добре дошли на новите мами Hug Hug Hug
аз започвам седмицата много притеснена  #Crazy, не ми стига всичкото гадене и  отпадналост ами бях на преглед и ми откриха миомен възел на матката и така съм притеснена ,моля ви ако някои има информация... по темата , статии  , познати с подобен проблем или нещо такова  да разкажат , че много се страхувам . днес ще ходя и на друг лекар, за да видя две мнения и незнам какво ще се случи.
 лек и спокоен ден

# 261
dani*  не се тревожи за миомата, имам 2 познати родили с миома, нямаха никакави проблеми при раждането за тях и за децата. На едната й беше голяма колкото мъжки юмрук  Shocked

За миома има много писано във форума на "Проблемно забременяване" тук и dir.bg.
Пусни търсене в google и ще излезе много информация.

Стискам палци да не ти прави проблеми и всичко да е успешно при теб  Hug  Hug  Hug

# 262
Момичета, вече сме на страничка 14, още 1 и трябва нова тема.  Joy
Кой е желаещ да я пусне?  Mr. Green Аз няма да имам много време следващите няколко дена и няма да мога. А и не искам да обсебя тази роля, нека и други да се проявят!
  Flutter

# 263
аз си свърших поръчката. УРААААА
след 7-дневен робски труд, най-накрая приключих.
не ми се ще аз да пускам новата тема, защото май ще получа нова Simple Smile

# 264
Здравейте, бъдещи мами!!!
Аз тук пиша за първи път.
Първо искам да ви пожелая да имате Най-леката бременност и безпроблемна Praynig Много щастливи мигове през бременността preggo и ЖИВИ ЗДРАВИ МЯАЙСКИ БЕБЧЕТА newsm32
А сега искам да Ви попитам, коя седмица най-рано може да се чуе пулса на бебчето newsm78 ? Питам тук защото вече сте минали по този път и знаете!!!
Благодаря, предварително Hug

# 265
ана, добре дошла. аз знам за 6.5 г.с. най-рано.

# 266
Уф, и на мен ми е много лошо. Като хапна нещо и ми минава за малко. Но докога така? Апетита ми се е позагубил...а за кафе само като помисля и ми прилошава....а не можех без него. Кога най-късно мислите, чец трябва да отида на първи преглед?

# 267
Знае ли някой кога трябва да са готови изледванията на кръвта на двамата родители за съвместимост? Питам, понеже нямаме сключен брак и не сме си правили такива.

# 268
  • София
Аз знам, че само на майката искат. Мисля до края на 3тия месец трябва да си ги направила

# 269
соли - ама ти е трябвало да отидеш, за да видиш, че бременността е в матката (не дай боже другото). е, то май вече е ясно, че е там. май рисковият период е минал. я да кажат тия, дето разбират от тръби и големина на плода. а при късмет и сега да идеш, апк ще се видят/чуят тонове.
и на мен ми е лошо - вече подминах -3 кг надолу. което е добре, всъщност  Wink
кафе - аз пия мляко с безкофеиново нес. еспресото отдавна мина в черната графа.

Общи условия

Активация на акаунт