Big Brother III - 3 част

• 27 889
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 105
За тези, които искат free stream - тук

# 106
.... и това дето я насилил ама не съвсем не го разбрах.

Ми то никой не го разбра  Wink
Тя горе-долу така се изрази днес като разправяше историята си , че уж я бил насилил бащата на детето, но не съвсем, така и не поясни какво има предвид.
Много ме изкефи Гаро като и каза ,4е тя ако била изнасилена щяла да направи аборт.

# 107
  • София
Според мен направиха всичко възможно да остане, за да може да има екшън след понеделник, когато ще обявят пола на Пеньо  Rolling Eyes
Да, а и освен това ББ има полза Пламен да остане - ще стопи до минимум голямата награда  Joy
Това долно същество така да го нарека е срам за всички Християни. Той ако всекидневно не нарушава 10-те Божи заповеди аз съм трамвай. Грам съжаление нямам към този човек. Мога да съжалявам Пепи например затова, че природата така се е подиграла с него, но този екземпляр Пламен буди у мен само неприязън и отвращение.

# 108
Много ме изкефи Гаро като и каза ,4е тя ако била изнасилена щяла да направи аборт.
   Освен, ако не е 'не съвсем изнасилена'. Каквото и да значи.. Чудя се дали могат да я накарат да направи ДНК тест..  newsm78

# 109
 Това, което  видях от ББ за този сезон е, че вече всички влизат подготвени със сценарии(самостоятелно или не до там самостоялни) или определени роли(пак лична инициатива, подкрепена с лека "импровизираща", демек внушена насока ).
   Пламен след гръмкото влизане, някак не успя да предизвика нужната антигреховна еуфория и спор във връзка с христинските ценостти и сега бива натрапван, то е ясно че и екипа не би го издържал особено дълго време, но за кратко може да бъде използван като дразнител. Мен лично ме дразни когато явно болни хора се употребяват по този начин не съм особено широко скроена в тази насока.

# 110
  • Варна

При мен не тръгва програмката. Инсталирам я и когато я стартирам ми дава някаква грешка и изобщо не се отваря. Пише това:
 Can't load the dll file: C:\Program Files\CCIPTV\PlugDll\WMVEncoderPackege.dll
Някой може ли да ми помогне Praynig

# 111
    Ако Пламен е шизофреник - т.е. болен по независими от него причини - го съжалявам искрено. И съм възмутена от поведението на продуцентите.
    А, Кифлата (  bouquet) ме изпревари..

# 112

При мен не тръгва програмката. Инсталирам я и когато я стартирам ми дава някаква грешка и изобщо не се отваря. Пише това:
 Can't load the dll file: C:\Program Files\CCIPTV\PlugDll\WMVEncoderPackege.dll
Някой може ли да ми помогне Praynig
При мен се инсталира без проблем,но не намирам в списъка от канали ББ3:(

# 113
  • София
Вече си мисля, че за още 5000 лева, Пламен фанатика и с Гаро и Пеньо ще се гушне!

# 114
Той канала е POdcaster, но нета ми е толкова слаб днес, че имам желание да си разбия главата. Още ми зарежда....

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 01:45 от БейбИту

# 115
Вече си мисля, че за още 5000 лева, Пламен фанатика и с Гаро и Пеньо ще се гушне!

хахахах верно може и това да стане!

# 116
Отначало бях за Ева, но ми се струва подмолна душица. Сега съм за Боян!  Peace

Аз пък си мисля за близначките newsm78
 Дано не се издънят, че ще ми е интересно после и трите в къщата... Как ли ще ги различават???

Тия девойки никога ли не са се менкали, та сега мълчат като пукъли?!
От познати в Благоевград разбрах, че имат по-голяма сестра (сигурно Ирина, за която Вяра спомена).

А пък Пламен според мен играе Юда, който се продава - в случая за 5 бона.

Пепи много ме кефи. Прилича ми на Мариус Куркински. Образ! (Чудя се кога и къде се бръсне! )

# 117
  • София
Отначало бях за Ева, но ми се струва подмолна душица. Сега съм за Боян!  Peace

Аз пък си мисля за близначките newsm78
 Дано не се издънят, че ще ми е интересно после и трите в къщата... Как ли ще ги различават???

Тия девойки никога ли не са се менкали, та сега мълчат като пукъли?!
От познати в Благоевград разбрах, че имат по-голяма сестра (сигурно Ирина, за която Вяра спомена).

А пък Пламен според мен играе Юда, който се продава - в случая за 5 бона.

Пепи много ме кефи. Прилича ми на Мариус Куркински. Образ! (Чудя се кога и къде се бръсне! )
Мълчат, защото никоя не знае какво е казала другата, виж ,че Надето вече на няколко пъти се дъни, щото не мълчи.

# 118
А кога ще вкарват третата сестра?
Съвсем ще я оплескат обаче, ще ги познаят и то не само по външния вид.

# 119
А кога ще вкарват третата сестра?
Съвсем ще я оплескат обаче, ще ги познаят и то не само по външния вид.
най-вероятно утре....ама тя е толкова различна, че сто процента ще ги усетят

Общи условия

Активация на акаунт