Big Brother III - 3 част

• 28 309
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 210
ама освидетелстван ли,или просто и на другите им се вижда странен?имам впредвид,с мед диагноза някаква?ами тогава защо са го допуснали тия,бе!едно е странни птици,друго психично болни хора! #Cussing out

# 211
И на мен ми е жал за Пеньо, как ли ще реагират като разберът, че е момче  ooooh!
Много ме радват и тризначките, за сега много успешно си изпълняват мисията, нямам търпение да видя какво ще стане в понеделник  Peace
Харесвам много Ева(като човек), но леко ми е скучна на моменти  Rolling Eyes
Мариола страшно много прилича на една моя приятелка, може би затова не ми е неприятна  Simple Smile
Гаро е интересна личност, дано се задържи по дълго в къщата  Peace
Фаворит още си нямам.
Няма ли да им дадът някоя висия вече  Thinking

# 212
Боби разпитва Любов, като че ли се съмнява в нещо.

да ама и той не помни добре имената на останалите, та за нея това е много удобно...преговаряхя си ги и Боби на се сещаше известно време за Панайот....

# 213
на мен направо ми стана страшно снощи от Пламен,анатемосва ,държи се като хаху,че кво му пречи като излезе да вземе да си го изкара на някое моми4е ,да вземе да го изнасили...тои си е пълен психопат #Cussing out

Що бе? Съжалявай го - той е болен  Crazy

Съгласна съм, не е добре - но ми се струва, че е страхлив  newsm78 ама това не му пречи да е куку
аз го съжалявам ,ама представяш ли си да вземе да избива после комплекси и да тръгне да върши поразии.
Иначе аз съм за Ева,Гаро...

# 214
Боби разпитва Любов, като че ли се съмнява в нещо.

да ама и той не помни добре имената на останалите, та за нея това е много удобно...преговаряхя си ги и Боби на се сещаше известно време за Панайот....
Дали не я пробва.

# 215
според мен нарочно във всеки ББ вкарват по един с отклонения
в ББ1 беше една дето си разби носа
в ББ2 не знаех че има, защото не го гледах, но 1-2 страници по-напред някой даже името му каза
в ББ3 всички знаем кой продажник е
може пък да им е задължителна част от типажите, които избират
нали виждате как се повтарят едни и същи: във всеки ББ има някой който ама много да прилича на друг от предходно издание

# 216
на мен направо ми стана страшно снощи от Пламен,анатемосва ,държи се като хаху,че кво му пречи като излезе да вземе да си го изкара на някое моми4е ,да вземе да го изнасили...тои си е пълен психопат #Cussing out

Що бе? Съжалявай го - той е болен  Crazy

Съгласна съм, не е добре - но ми се струва, че е страхлив  newsm78 ама това не му пречи да е куку
аз го съжалявам ,ама представяш ли си да вземе да избива после комплекси и да тръгне да върши поразии.
Иначе аз съм за Ева,Гаро...

Не го съжалявам, няма за какво. Като е болен - да се лекува, не да ходи по кастинги.
Като нищо може да свърши някоя глупост, знам ли - то за това ги затварят в специализирани заведения.

На мен Боян ми става доста симпатичен. Макар, че от малкото пъти когато го дават, като да се е слял с дивана  Rolling Eyes
Май само си седи, като търтей и си теглят локуми с Ева.

# 217
Ако знаете колко трудно се вкарва луд да се лекува. Той човека за себе си е нормален, ама нали четохте няколко страници по назад каква му е историята ooooh!

П.П. Дрън дрън, стига си се дегизирала де Laughing, гледам от познат квартал, някой нов комшия се е появил, а то кой бил  Laughing

# 218
  • На погрешната планета
Не разбирам съжалението, което изпитвате към Пеньо. Този индивид ще се окаже толкова долен интригант.....Пък и в крайна сметка, сам се бута между шамарите.

# 219
ох, вече не се сдържам и ще ви кажа: тая ева хич, ама никак не ме кефи!

# 220
Ако знаете колко трудно се вкарва луд да се лекува. Той човека за себе си е нормален, ама нали четохте няколко страници по назад каква му е историята ooooh!

П.П. Дрън дрън, стига си се дегизирала де Laughing, гледам от познат квартал, някой нов комшия се е появил, а то кой бил  Laughing

Стига бе Лео - съвсем си се разкрих вече  Mr. Green

Аз четох 2 истории - в едната беше мъченика, който трябава да съжаляваме.А в другата - биеше майка си  Rolling Eyes

# 221
Оф момичета помагайте,при инсталирането на програмата Official накрая ми се появява това събщение:

Аз го инсталирах от
 http://rasatevh.data.bg/BB3_p2p/CCIPTVSetup.exe

И се закачих на cciptv://live/00-C0-26-25-73-66|195.62.22.71|8000|1|Podcaster|FREEBB

Ако има проблем питай, не знам много, ама пък гледам.

# 222
Люска това чете ли го

История на заболяването:
Като младеж е бил много мил и любезен.Наистина ерудиран и отличник в Морското.Това го знам от мама.
Бил е гордост за майка си.След завършването  си отива да плава под чужд флаг(това става около началото на 90-те).
Но има нещастието да ги нападнат пирати и са убили най-добрият му приятел пред очите.След инцидента се прибра абсолютно променен.Спря да поздравява,не контактуваше с никой.Майка му споделяше,че само стоял в ъгъла и мълчал.
По-късно стана агресивен,започна да я бие.И това не са догадки,защото писъците и не бяха тайна за никого от входа.Тя криеше от срам,но съседите се оплакаха в полицията.Мен лично са ме разпитвали,за какво иде реч-дали е хулиганство или друго.А споделих непрофесионалното си мнение,че е за психо то(много сладко ченге между впрочем).
След тези събития изчезна.Дали постъпи на лечение-не знам.
По-късно се заговори,че го "прилапала" някаква секта.Оказаха се протестантите във Варна.
Толкова с нивото,но маман се е палнала по Брадъра, точно заради съседа и ще ме информира за събитията в блока-т.е. мнения и откровения на съседки бдящи на своя пост и знаещи всичко преди то да се случи 

# 223
  • София
Чудя се все пак каква е ролята на психолозите в кастинга newsm78.
Ясно е, че този сезон организаторите са решили да наблегнат на сеира и много прозрачно се раздува цялата драма. Анонсите са толкова грандиозни, че ми напомнят коментар на кеч Laughing.Това обаче наистина става на гърба на човек с очевидно маниакално поведение, а и доста лоша реклама се прави на протестантите чрез него.

# 224
Люска това чете ли го
.....

Пропуснала съм го. Не му е било лесно явно.

Гледахте ли рекламата, на Пейо тази роля май му идва в повече  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт