Облизвате ли биберона?

• 8 567
  • 213
  •   1
Отговори
# 120
не, причините вече са ги написали момичетата преди мен! ако биберонът падне на улицата, а бебето е нервно, го измивам с вода. Правила съм го веднъж, имаме си връвчица за биберона и не е лесно да падне!

# 121
Не. Никога не го правя и не съм го правила. Най-малкото не е хигенично. Винаги го измивам. Ако падне или се изцапа с власинки или нещо подобно - не го давам.

I az Peace

# 122
За нищо на света не я облизвам , чрез слюнката се предават какви ли не болести , всеки носи различни микроорганизми и смятам че е абсолютно недопустимо
Има вода, ако не с вряла  , то поне да го изплакнеш е за 1 минута работа особено докато бебата е малка...

# 123
категорично не

# 124
Никога!

# 125
Никога не съм го правила Rolling Eyes

# 126
Моето бебе не признава никакви биберони, но все пак не бих ги облизвала  Confused

# 127
Аз не съм го правила никога.Но едва ли авторката на темата е искала надълго и нашироко да и се четат лекции за толкова мръсната и гнусна уста на една майка,че чак и с тоалетна сравнения ooooh! Много неприятни и нелогични отговори има Sick

# 128
  • Варна
Никога. Не съм си и помисляла да го правя и ми е странно като видя някой да го прави. Така се разнасят и зарази и прочие. Винаги я измивам с вода, ако е паднала.

# 129
как ще облизвам биберона!
Най-мръсното място в човешкото тяло е устата, колкото и невероятно да звучи!

# 130
ooooh! Много неприятни и нелогични отговори има Sick

А още по-неприятно и нелогично е в 21 век една млада майка да облизва биберона на бебето си! То по-добре направо да им плюем в устите а?

# 131
  • София / Пловдив
......... ... ами ако си серопозитивен пак ли ще го направиш?!

Е, де! Чак пък толкова! То бива сравнения, ама това мина и примера с тоалетната..

А иначе на въпроса, да, облизвала съм бибата цели два пъти. Бяхме навън и нямах вода за измиване. Хайде сега, разчекнете му колко съм нехайна за здравето на детето си!

# 132
На мен лично ми е отвратително и затова не мога и да си помисля да го направя  Naughty

# 133
Да, правила съм го, естествено по изключение, когато съм нямала вода...каква според вас е алтернативата в този случай??? (Или няма никой дотолкова нехаен, че да излезе без вода или пък да се окаже недодтатъчно...)

# 134
  Не е приятно, нито е полезно за бебето да го правиш, но чак пък да е гнусно! Майката все още се чувства едно цяло с бебето!

Общи условия

Активация на акаунт