Варненски благотворителни деяния ІІІ

• 14 845
  • 340
  •   1
Отговори
# 210
 onche bonche,на мен това ми стана ясно,но с кого да се свържа и кога и къде ще се събират пари?

# 211
Относно пантофите ,когато ходихме пролетта питахме директорката дали имат нужда от такива и тя каза ,че някакъв депутат е направил дарение пантофи и са ги прибрали за да ги изкарат на есен като се застуди.

# 212
Момичета, за балатума писах в другата тема още в понеделник: "Днес  информацията от русенския завод е следната:
Вече не произвеждат балатум  (вероятно нищо не произвеждат...)
но имат складови наличности. Цените са 5,70лв, 5,90 и 6,20 но  без ДДС. Ширините 2м, 2,5м, 3м, 4м.Дебелината от 2 до 3мм."
      Ако става въпрос за едно и също качество по-изгодно ще е от Добрич, че е с безплатна доставка. Ако решим от Русе, има кой да го купи, но трябва да мислим за транспорт...
      Май че Gerita беше казала, че може да осигури безплатен монтаж за балатума Grinning или бъркам newsm78
За хасе ако решите от Добрич - кой може да го купи? За бяло ли говорим? Ще са необходими 2,50м при 2,20 ширина. Значи 75м (за 30 комплекта) или 210лв.

# 213
Момичета,някъде по-горе бяхте споменали,че играчките на децата били в окаяно състояние  Sad Ако има нужда от играчки,мисля,че мога да направя нещо,конкретно за плюшени играчки  Peace Въпросът ми е кой ходи натам и как мога да се свържа с него  Hug И още да питам какви размери пердета са нужни за двете спални на дечицата ? Мога да пробвам да намеря нещо.

Последна редакция: чт, 12 окт 2006, 00:53 от LEI

# 214
  • Варна
Аз се извинявам за ниската си активност тези дни, но съпружеството се прибра от плаване, а пък преди два часа сестричето ми роди и нямах възможност да си изпълня ангажимонтите Crazy.
Трябва да мина през Славена и да се чуя с още една мама дето иска да помогне от моят квартал. Предлагам наистина да вземем балатума от Добрич. За целта с някого ще трябва да се разходим до там/към срядата примерно/, да видим за какво става дума заедно с директорката и да го вземаме направо.
За пантофките Мама Диана е права- директорката юни месец каза, че имат прибрани нови такива, които са точно за зимата.

# 215
Аз ще дойда с теб до Добрич в сряда, стига да не излезе нещо дотогава. Тъкмо ще купим и плата ако не стане с немските чаршафи.

Честито за бебо! Hug  bouquet

# 216
Включвам се да уточня, че предлагаме безплатен монтаж на ламинирания паркет, за балатум нямаме хора и не сме запознати с поставянето...Бях писала, но никой не се включи...с нова замазка, труд за нея и монтаж на балатума, лепила и т.н. според мен ще дойде колкото ламинирания паркет. Най-евтиния сносен вариант, който предлагаме ние е ламиниран паркет+лепило+изолация+труд към 10.50 лв. Всъщност само ламината трябва да се плати-другото е от нас. Така или иначе первазите и монтажа им ще ги поемем, защото дори и да се сложи балатум, ще е необходимо.

# 217
Герита ,ламината отпада като вариант ,не заради цената ,а защото от Хеи имат специални изисквания към почистването или по- точно към дезинфекцирането всеки ден с препарати неподходящи за ламинат.
Относно играчките имат много ;но ги държат в склад и изкарват по малко за да ги запазят по-дълго;децата са малки и не пазят.
Днес ми се обади Василева ,за да пита имаме ли график по часове за 21.10,те ще пристигнат към 10.30 и ще тръгнат към 17.00ч за Овчарово ,така че трябва да разпределим времето им по часове тук. Кога е представлението в делфинариума?;всичко останало трябва да съобразим с него,ако е сутринта ,след Делфинариума ще ги заведем на обяд в пицарията ,после в зоокъта и накрая в Детския кът на люлките ?

# 218
Ламинираният паркет е доста устойчив на различни химически препарати- това е и основно предимство при рекламирането му като сравнително нова подова настилка.
С какви препарати точно се третира, мога да проверя дали наистина има въздействие върху ламинираният паркет.
Настоявам за ламината, защото знам предимствата му и защото съм убедена, че ще е по-траен от балатума...ще държи по-топло,а и е 90% дървесина,а не химия...
Не искам да си мислите, че гледам да предложим своя продукт, защото няма да сложим и стотинка надценка,напротив...Просто си мисля, че е по-доброто решение

# 219
Само да допълня, че в една ясла в гр. Добрич преди 2 години сложихме от същия клас ламиниран паркет и не е мръднал...Сега пак ще слагаме,само че в друго тяхно помещение. Предполагам, че ХЕИ изисква и от тях да се третира с подобни препарати

# 220
В крайна сметка никой не ми отговаря кой събира средствата за ламината(или балатума) и по колко лева се събират?Бих искала да дам нещичко,все пак всяко левче е от значение! Wink

# 221
  • Варна
Катюша или Мюриел са касата. Аз имам у себе си също едни пари от Деспина, които тряба да предам.. Събираме по толкова, по колкото могат да отделят желаещите да помогнат. От 1 ст до безброй.  Peace

# 222
Момичета, хасето в Добрич е на много добра цена - 2.80 лв.
За пантофките ми спомена Василева - каза, че имат нужда, но все още не са проверили в чувалите, които им занесохме какви пантофки има /мисля, че бяха 2 или 3 чувала с обувки и пантофи/ На последните снимки се вижда колко износени им са пантофките. Идва зима, а крачетата им са обути в изпокъсани пантофи. Даже си мислех за вариант някоя мила баба, която може да плете да изплете вълнени чорапки.

За готовите чаршафи трябва още малко време. Помолиха ме за отсрочка поне седмица, а ние говорихме в събота, така че най-рано в понеделник ще имам резултат. Чаршафите са немски и предполагам по-добро качество. Може би ще се наложи само да се прекроят.
[/quote
Здравей, мога да предложа известен брой плетени търлъчки, но ми кажи за колко големи деца и все пак колко броя.
Пиши моля на Лични, че не мога всичко да изчитам

# 223
26 деца, възраст 3-7 години

# 224
И аз искам да дам парички, но се движа полека и само около Окръжна, не съм за дълги разходки. Мислех да преведа по банка, но няма да мога да се довлека до която и да е.
Мюриел, да си спретнем една среща, ама да е след почивните дни, че ми е пълна програмата.

Общи условия

Активация на акаунт