Варненски благотворителни деяния ІІІ

• 14 861
  • 340
  •   1
Отговори
# 225
 ОВНЕ, децата са 30, но са много дребнички и слаби. Можеш да ги видиш на снимките  http://good-times.webshots.com/album/554288806iDIwGa

# 226
Тане, обади ми се, моля те, да уговорим транспорта на ел материалите.
Анджи, парите по принцип ги събира Катя, но и аз ще ти ги взема, че си ми наблизо. Пиши кога и къде ти е удобно на ЛС и ще се разберем Grinning

# 227
26 деца, възраст 3-7 години
Преждата съм я купила (аз самата имах такава идея), а майка ми и още една жена се отзоваха. Започнаха  с търлъчки за 3 годишните,а ти моля уточни  поне горе-долу - примерно 10 чифта за 7 год, 5 чифта за най-малките или нещо подобно

# 228
 Няма много голяма разлика между децата на 3г и децата на 7г.

# 229
Тане, обади ми се, моля те, да уговорим транспорта на ел материалите.
Анджи, парите по принцип ги събира Катя, но и аз ще ти ги взема, че си ми наблизо. Пиши кога и къде ти е удобно на ЛС и ще се разберем Grinning
Искам да дам още някой лев, с кого и къде да се срещнем?
(съжалявам, че няма да бъда в града на 21 и 22 октомври, когато дечицата ще идват във Варна)

# 230
Момичета какво ще се разбираме за 21?
Останаха 5 дена

# 231
Здравейте,момичета...завърнах се от странство и съм на линия, ако трябва с нещо да се помага.
Герита: Директорката ми каза,че третират пода с хлорна вар. Мислиш ли,че ламинатът би издържал на такова третиране/малтретиране/?

# 232
Ще проверя за хлорната вар newsm78 и ще дам отговор Wink

# 233
Привет и от мен! И аз съм на линия, за 21-ви също.
Кога ще шием чаршафите? Кой ще купува хасето от Добрич?
Ще им купим ли хранителни продукти като идват, изобщо какъв е планът - ако някой е наясно....

# 234
  • Варна
Планът трябва да се обсъди. Заформяме среща в сряда вечер Wink.
Onche_bonche е счупила прешлен и за това я няма и не пише- трябва да не мърда 40 дни, но каза, че от легнало положение ако може да помага- да кажем с какво Hug.
Нека да избистрим къде ще се видим и да обсъдим всичко. Аз ще имам часовете на делфинариума и Акварел и ще натамъним останалото Peace.

п.с. Monda, радвам се че се прибра!

# 235
Ами значи-пишете ме за сряда вечер,за да подредим програмата.
Съжалявам много за онче-бонче,пожелавам и бързо възстановяване, аз съм минала по този път и знам колко  е тежко.
Имаше една мама,която искаше да даде някакви консерви- нека се обади на лични-има възможност да ги изпратим  по децата като дойдат. Можем да направим и една акция-да съберем плодове например,които също да им дадем като си тръгват.

# 236
да попитам за лекарствата - на 21 трябва да са купени и да се дадат на директорката, така ли?

# 237
да попитам за лекарствата - на 21 трябва да са купени и да се дадат на директорката, така ли?
Да, защото не се знае кога пак ще можем да отидем. Да използваме като са тук да им дадем каквото сме събрали.

# 238
Сряда 18,30 Пицарела става ли?

# 239
Сряда 18,30 Пицарела става ли?
За мен-става. Да кажат другите

Общи условия

Активация на акаунт