Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 271
  • 469
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз само да вмъкна една подробност, понеже се вълнувам от лица. В повечето случаи от двама силно красиви родители по общото схващане излизат деца с доста "generic" черти, да, красиви, но безлични и незабележими. Затова пък, ако се поразровиш за родителите на много красивите индивиди, доста често единия, ако не и двамата, не е красив. Говоря за хора, които влизат в масовата концепция за красота.

Е нали красотата беше субективна де... пък ти, хем красиви родители намери, хем децата им определи Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз пък друго съм забелязала... от красиви жени излизат грозни мъже, и обратното... може би, защото чертите, които са красиви за единия пол, не са за другия (за жените нежни и женствени, за мъжете по-маскулинни, дори понякога груби). Та да, не ти гарантира хубавия партньор поколението, все пак и латентни черти се намесват, и други поколения, и кой знае още колко фактори... ама все пак е по-сигурно от някой, с откровено кофти черти.

# 196
 Джеймс, ако твоята теория работеше човечеството щеше да е крайно красиво още от преди стотици хиляди години.

# 197
  • София
Слагам тези снимки, защото наскоро ми попадна това реалити на една от телевизиите.
Пример за това как членовете на семейството си приличат, а точно тези са подходящи, защото двойката има 9 деца, съвсем родни.
Вижда се кои деца са взели от чертите на баща си. Не коментирам дали е красив или не.

Скрит текст:

# 198
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не разбирам за какво е пример това ?

# 199
  • София
За генетичен разбор, как за какво Laughing

# 200
  • София
За това, че външният види значение, в частност бащата. И имаме относително голям брой деца, така че можем и да проследим проявата на чертите на бащата при всички деца. Ако погледнем семейство само с едно, две или три деца, винаги има по-голяма вероятност да са се получили много близки случайности като комбинация, примерно повече превес на чертите на майката или на бащата.

# 201
Джеймс, ако твоята теория работеше човечеството щеше да е крайно красиво още от преди стотици хиляди години.

Хапка, теорията не е моя, за човечество може да се говори от по-малко от 10 000 години, и последно, както още Волтер е написал: живеем в най-прекрасния от всички прекрасни светове Wink

За хубави деца, да ви открехна, чалъма е в опитването. Simple Smile
Поне за мъжете си е природен закон.

# 202
  В това виждам единствено доказателство (не че сме го оспорвали) за това, че хората имат гени, които се унаследяват.

# 203
Според мен авторката е бая злобна - според мен 100% сингъл, от тези, които постоянно гледат в чуждата паница и обичат да се заяждат. Може пък да се поучиш от приятелката си.
Мъж с възпитание, маниери, позиция, интелект и хубаво чувство за хумор е секси, точка.

# 204
Някакви генетични хибриди ли ще създаваш или деца, плод на любовта
които пак са си хибриди, но случайно красиви

Аз като една 40 и кусур год. жена, всички деца на по 20- 25- 30 дори, са ми красиви, защото са свежи и млади

Всички над моята възраст, са ми грозни, ако говорим за обективност.

Само след като си поговоря с тях, мога да включа и субективността, която ми е водеща, когато избирам партньор

# 205
За това, че външният види значение, в частност бащата. И имаме относително голям брой деца, така че можем и да проследим проявата на чертите на бащата при всички деца. Ако погледнем семейство само с едно, две или три деца, винаги има по-голяма вероятност да са се получили много близки случайности като комбинация, примерно повече превес на чертите на майката или на бащата.
Ъ!? Ко речи?
 Някой да не е оспорвал унаследяването и комбинирането на гените?

# 206
  • София
Роузи, на практика са генетични хибрити.  Комбинация от генетичен материал на двамата родители, който също по някаква случайност се е паднал точно този в конкретните клетки, които са се оженили. Все едно нещо като сол и пипер да смесваш. Затова като търсят донори питат за родни братя и сестри.

Децата от снимката са красиви като комбинация от черти, не е само защото са млади.

# 207
Сладури са децата на снимката
Но не са от най- красивите, ако трябва да сме обективни

# 208
Кой на кого прилича?
- Знаете ли, че често домашните любимци приличат на собствениците си?
- А вие, госпожице, сигурно си гледате крокодилче?

# 209
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Роузи, на практика са генетични хибрити.  Комбинация от генетичен материал на двамата родители, който също по някаква случайност се е паднал точно този в конкретните клетки, които са се оженили. Все едно нещо като сол и пипер да смесваш. Затова като търсят донори питат за родни братя и сестри.

Децата от снимката са красиви като комбинация от черти, не е само защото са млади.
Тц, момчетата изобщо не са ми красиви, а от момичетата, три или четири бих казала, че са красиви. Да, високи са, стройни, светли, но ако бях пак  на 20, не бих била избрала никого от тях.

Общи условия

Активация на акаунт