Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 277
  • 469
  •   2
Отговори
# 210
Долу ръцете от Моника!
Халал да ти е! За мен най-красива е приятелката ми. Не, че няма трески за дялане, но ми е най-красивата.

# 211
Не, това е защото си се примирил вече, и по-хубава не може да ти върже, а и защото и ти си грозен.

/Sarcasm

# 212
на бас се хващам, че между красив и грозноват мъж, ще избенат красивия, независимо дали е умен или вътрешно красив.

Не приемаш мнение различно от твоето? Закон е то! Grinning
Аз пък харесвам мнението на Андариел. Нима в бгмама има само грозни мъже?

# 213
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
То се оказа, че и Андариел харесва грозници, както и аз
Или този пример онагледява какво не харесва ?
Съвсем се обърках

# 214
 Стрейнджър, красиви са много ясно. Въпросът е, че за една един е красив, а за друга - не.

# 215
  • София
Да съм коментирала мъжа на снимките? Не съм. Показах как външният вид има значение. Между другото, ако човек се абстрахира от това, че бащата в момента е доста остарял и отслабнал, а видим момчетата, които имат част от неговите черти, явно е имал с какво да привлече жена си. Има някои черти на лицето, които са приятни и се вижда по синовете, което са ги наследили.

# 216
Долу ръцете от Моника!
Халал да ти е! За мен най-красива е приятелката ми. Не, че няма трески за дялане, но ми е най-красивата.

Тези думи, казани от мъжка уста  винаги са ме умилявали .Това е пример за истински мъж и ако жените по-често ги чуват, няма да има изневери, разочарования ....

# 217
Долу ръцете от Моника!

Тези думи, казани от мъжка уста  винаги са ме умилявали .Това е пример за истински мъж и ако жените по-често ги чуват, няма да има изневери, разочарования ....
Ама.....както се казва, това не е всичко.....Той ако му падне Моника, ще я тресне нищо, че харесва повече неговата си. (С отвращение, де)

# 218
Все пак говорим за мъже, нали?

# 219
За това, че външният види значение, в частност бащата. И имаме относително голям брой деца, така че можем и да проследим проявата на чертите на бащата при всички деца. Ако погледнем семейство само с едно, две или три деца, винаги има по-голяма вероятност да са се получили много близки случайности като комбинация, примерно повече превес на чертите на майката или на бащата.
Ами не се знае. Голямото дете прилича на бившата свекърва. При двама родители с тъмна коса и много светла кожа тя е с карамелен тон на кожата и руса коса.
За по-сигурно трябва да се гледа и свекър и свекървата 🤣

# 220
За това, че външният види значение, в частност бащата. И имаме относително голям брой деца, така че можем и да проследим проявата на чертите на бащата при всички деца. Ако погледнем семейство само с едно, две или три деца, винаги има по-голяма вероятност да са се получили много близки случайности като комбинация, примерно повече превес на чертите на майката или на бащата.
Ами не се знае. Голямото дете прилича на свекървата. При двама родители с тъмна коса и много светла кожа тя е с карамелен тон на кожата и руса коса.
За по сигурно трябва да се гледа и свекърва и свекървата 🤣
Така е.
Моята щерка например прилича на свекърва ми.

# 221
Има деца, които и на прабабите си приличат. Гаранции няма, че от двама красиви родители ще се пръкнат красиви деца.

# 222
  • София
Вече започвате да позлобявате лекичко. Wink

# 223
Долу ръцете от Моника!

Тези думи, казани от мъжка уста  винаги са ме умилявали .Това е пример за истински мъж и ако жените по-често ги чуват, няма да има изневери, разочарования ....
А дано, ама надали...толкова са ми изневерявали, че вече загубих вяра в жените. Постоянно се опитвам, но все не ми се получава, тъкмо си помисля, че всичко е наред и че последната не е като другите... и някои дребни лъжи или скрити неща ме връщат пак в изходна позиция. А не е като да не съм мил, нежен, внимателен и загрижен за жената до мен и за децата й. Една жена никога не е спечелена, ако  не си спечелил и децата й. С цялото си сърце апелирам към всички жени и мъже - ако ще лъжете, то поне нека да е за нещо голямо или значимо, иначе повече си вредите, отколкото си помагате.
 Buttercake, не само Моника, но която и да ми се предложи, няма шанс. Сериозен съм. Моето Мило ми е най във всичко. Добре, де, с малки изключения. Но пък точно те спъват каручката.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 16:28 от The Stranger

# 224
Добре, че бабата на голямото беше хубава, с много интересни черти. Колкото и да не я харесвах не мога да ѝ го отрека.
С вторият ми избор така и не ми хрумна да гледам родителите му. Които не са красиви според моят вкус. Той обаче е прекрасен. Много близо до моят идеал за мъж, за разлика от брат му, който изобщо не намирам даже за симпатичен. ММ има поразителна прилика с дядо си, докато брат му прилича на двама си родители. Добре, че втората щерка не прилича на свеки, а е пълно копие на баща си. На детски снимки може даже да ги сбъркаш.
Това обаче е според моят вкус, ако питаш свеки, брат му е бил по-красивото дете.
Та всеки с вкуса си. А гените пък са толкова сложни, че изобщо не можеш да предположиш чии ще наследи детето ти.

Общи условия

Активация на акаунт