Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 351
  • 469
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Затова е добре всички по веригата да са хубавци и хубавици. При една грозна баба или грозен дядо имаш скрита лимонка.Wink

# 226
Затова е добре всички по веригата да са хубавци и хубавици. При една грозна баба или грозен дядо имаш скрита лимонка.Wink
Добре, че няма да раждам повече иначе можеше да ми се падне грозно дете приличащо на свеки🤣 Ако все пак се заженя пак цялата рода трябва да мине кастинг.

# 227
Скрит текст:
Долу ръцете от Моника!
Халал да ти е! За мен най-красива е приятелката ми. Не, че няма трески за дялане, но ми е най-красивата.

Тези думи, казани от мъжка уста  винаги са ме умилявали .Това е пример за истински мъж и ако жените по-често ги чуват, няма да има изневери, разочарования ....
А дано, ама надали...толкова са ми изневерявали, че вече загубих вяра в жените. Постоянно се опитвам, но все не ми се получава, тъкмо си помисля, че всичко е наред и че последната не е като другите... и някои дребни лъжи или скрити неща ме връщат пак в изходна позиция. А не е като да не съм мил, нежен, внимателен и загрижен за жената до мен и за децата й.
С цялото си сърце апелирам към всички жени и мъже - ако ще лъжете, то поне нека да е за нещо голямо или значимо, иначе повече си вредите, отколкото си помагате.
Моля ти се, недей! Ей ся някоя ще го възприеме лично и ще имаме нова вечна тема - за размера и духовното му приложение.

# 228
Скрит текст:
Долу ръцете от Моника!
Халал да ти е! За мен най-красива е приятелката ми. Не, че няма трески за дялане, но ми е най-красивата.

Тези думи, казани от мъжка уста  винаги са ме умилявали .Това е пример за истински мъж и ако жените по-често ги чуват, няма да има изневери, разочарования ....
А дано, ама надали...толкова са ми изневерявали, че вече загубих вяра в жените. Постоянно се опитвам, но все не ми се получава, тъкмо си помисля, че всичко е наред и че последната не е като другите... и някои дребни лъжи или скрити неща ме връщат пак в изходна позиция. А не е като да не съм мил, нежен, внимателен и загрижен за жената до мен и за децата й.
С цялото си сърце апелирам към всички жени и мъже - ако ще лъжете, то поне нека да е за нещо голямо или значимо, иначе повече си вредите, отколкото си помагате.
Моля ти се, недей! Ей ся някоя ще го възприеме лично и ще имаме нова вечна тема - за размера и духовното му приложение.
И аз ти се моля, не опорочавай темата. Не става дума за размери, а за честни отношения. Не искам нищо друго.

# 229
Става, СТрейнджър, става. За размера на нещо, което малцина притежават. Каквито мъжете, такива и жените. Нито темата, нито нещо друго мога да опороча някому, всичко е въпрос на лични възприятия.
Скрит текст:
Какво да се прави като деветдесет процента от населението сме освен безлични, то и бая глупави. Като видим някое магаре и дълбоката ни чувственост и приложна итуитивност ни запрати право в обятията му, даже не се замисляме дали не сме от същата порода, ами продължаваме да се огляваме за нови, по-големи магаре, ама в глупавите и търсещи очи, да знаеш, всяко друго магаре освен личното, е по-убаво... и пак сначале

# 230
Съгласна съм с всички, които написаха, че красотата е субективна. Просто има мъже, които ми харесват и наричам красиви и други, които в моите очи не са, дори да са такива по всички стандарти за красота.
Така че отговорът е - да, важно ми е да е красив, но спрямо моите усещания, а не общите.

П.П. Досега не се е случвало да харесам календарен мъж и никога не съм разбирала въздишането по тях. Всичките са ми пластмасови.

# 231
  • София
За размера на заплатата или на застраховката?

# 232
А, колко ще е смешно да се омъжиш за красив мъж, ама детето да се роди грозно - паднало се на прабаба си, хахахахаха. И дотук със сметките.

# 233
А, колко ще е смешно да се омъжиш за красив мъж, ама детето да се роди грозно - паднало се на прабаба си, хахахахаха. И дотук със сметките.
Не разбра ли че цялата фамилия до десето коляно трябва да мине кастинг 🤣🤣🤣

# 234
  • София
Затова имаше един китаец ли беше, не помня, който искаше да съди жена си, че го излъгала, че била красива. А тя била грозна, но с пластични операции докарала доста добра визия.

# 235
Значи при среща с мъж следващият път да искам родословно дърво със снимки. А, ако някой от моята рода е грозен няма да се възпроизвеждам изобщо. Няма да рискуваме, я! Грозни деца не ни трябват.

# 236
  • София
За грозни не знам, ама искайте хроники на фамилните обременености...

# 237
И това не помага. В нашия род аз изтеглих късата клечка, останалите няма от какво да се оплачат. Grinning

# 238
Значи при среща с мъж следващият път да искам родословно дърво със снимки. А, ако някой от моята рода е грозен няма да се възпроизвеждам изобщо. Няма да рискуваме, я! Грозни деца не ни трябват.
Много ясно. Искай и снимки в цял ръст от младите им. Я си представи, че има някой дебел. Ужас!

# 239
  • София
И най- добре да се сподели тук за гласуване.

Общи условия

Активация на акаунт