Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 251
  • 469
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мерси, предпочитам така. Simple Smile

# 181
Някои тук така се изказват за грозните хора, все едно не са хора и сякаш сами се натрапват на тези, които са по-красиви. От последните една-две страници, останах с това впечатление.

Именно срещу това е съпротивата.

А хора като варварина, или като обективизиращата Андариел нека го изкарват по някакъв друг начин.

Просто звучите грозно и злобно.
И не е защото някой не приемал истината или е по-грозничък.
Просто се изживяваш като някакъв съдник, ама остави другите хора да имат различно мислене, различно усещане за нещата. Различна душевност, ако щеш.

Аз лично не се приемам за крава за разплод, нито потенциалният мъж като осеменител с гени.
Убедена съм, че на някои им звуча грозно, но да търсят причината за възприятията си в себе си. Зададената тема не образува и намек за емоция у мен. Споделям многолетните си наблюдения. Не виждайте обида там,където изцяло липсва.

# 182
на бас се хващам, че между красив и грозноват мъж, ще избенат красивия, независимо дали е умен или вътрешно красив.

Не приемаш мнение различно от твоето? Закон е то! Grinning

# 183
  • София
Да направим експеримент? Дори няма да открием топлата вода, защото вече сме я открили. Но.... трябва да твърдим друго, защото звучи по-възвишено.

# 184
Аз само да вмъкна една подробност, понеже се вълнувам от лица. В повечето случаи от двама силно красиви родители по общото схващане излизат деца с доста "generic" черти, да, красиви, но безлични и незабележими. Затова пък, ако се поразровиш за родителите на много красивите индивиди, доста често единия, ако не и двамата, не е красив. Говоря за хора, които влизат в масовата концепция за красота.

# 185
Хайде дайте две снимки на красив и грозен вече.

# 186
  • София
Ааа, не, не може така, че ще излезе дискриминация.

# 187
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Хайде, грозно  и злобно било! Аз харесвам красивите и предпочитам красивите. Егоист съм в това отношение. Ако толкова някой държи, мога да се изразя и политкоректно и да кажа, че всеки е красив по своему. Но дори тези, които са радетели за равество и право в интимните отношения, независимо от външния вид, на бас се хващам, че между красив и грозноват мъж, ще избенат красивия, независимо дали е умен или вътрешно красив.
Абе и аз ще избера красивия, но ако не ми харесва поведение, възпитание, отношение или секса закуца, бързо ще го пусна. Няма да остана на всяка цена с него, защото е красив.

# 188
  • София
Обаче вече си го избрала, той е получил неговия шанс, дори да се издъни после. Дотогава може вече и да се е възпроизвел и да дундуркаш бебето му. А другият дори няма да има шанс да се издъни, защото просто няма да бъде избран.

# 189
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Обаче вече си го избрала, той е получил неговия шанс, дори да се издъни после. А другият дори няма да има шанс да се издъни, защото просто няма да бъде избран.
Е то трябва ли да изръшкам всички хубавци? Може пък да пробвам някои грозноват, но забавен и надарен Wink

# 190
Ааа, не, не може така, че ще излезе дискриминация.
Аз бас ловя, че възприятията ти за красота се различават от тези на много други жени. Това се опитват да ти обяснят повече от нас, но не вдяваш.

# 191
  • София
Не става въпрос за моите. Има такива експерименти правени купища, има си определена методика, а не зависи от личните предпочитания на експериментатора.

# 192
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Един и същи актьор, може да ми се струва супер секси и красив или точно наобратно, в зависимост от персонажа

Пример: Patrick Wilson

В някои филми е неустоим красавец, в други абсолютно крийпи, а в трети студен като и безличен като риба

Иначе е класически красавец

# 193
Не става въпрос за моите. Има такива експерименти правени купища, има си определена методика, а не зависи от личните предпочитания на експериментатора.
Е, как да не става въпрос за твоите възприятията? Ако ти намираш за красив даден мъж, аз го намирам за грозен, той грозен ли е или красив? Кой определя?
Същата работа, като авторката. Според нея гаджето на приятелката е мухльо, но според приятелката явно е привлекателен.
След като си падаш по експерименти и проучвания. Дай да направим един форумен. Качи снимки на красиви и грозни според теб мъже, да видим дали твоето мнение ще съвпадне с това на всички останали.

# 194
И какво излиза? Грозните мъже, ниски, дебели, плешиви и кьорави, кучета да ги ядат. Те не заслужават да си произвеждат семката и никоя жена не трябва да ги погледне, но жените - няма значение грозни или красиви, трябва да имат само красиви мъже... Верно има нещо сбъркано в цялата ситуация.

Андариел, сама казваш, че е важно да те привлича външно, но това не означава автоматично, че мъжът е красив, нали?

Нищо сбъркано няма, Ели-Мели.
Процеса се нарича естествен подбор и на тия дето ги споменаваш във второто изречение, както и на белите лястовици привличащи Роузи, а.к.а. "умни жени" генотипа се изгубва..

Общи условия

Активация на акаунт