Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 200
  • 469
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ох, пак ли ще стигнем до това, че колкото и да е различно, пак има някои неща, които са ни вродени, така да го кажа - физически съразмерни, координирани, относително симетрични черти на лицето най-общо казано. Затова хората танцуват и се гледат в лицата. То се вижда всичко откъм физически параметри.

# 166
Някои тук така се изказват за грозните хора, все едно не са хора и сякаш сами се натрапват на тези, които са по-красиви. От последните една-две страници, останах с това впечатление.

# 167
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Пример за откровени натрапващи се грозници са ми Даниел Петканов- пак казвам, ако беше интелигентен, нямаше да ми се струва така грозен, но уви- не е и този на Антоанет Пепе, той е малко "по- красив", но не е достатъчно, че да си говоря с него

# 168
Да си го харесва, кой й пречи! Аз не го и искам нейния!
Ами ако твоят за мен е грозен, това прави ли го грозен? Коя от двете ни е по-права?

# 169
Затова хората танцуват и се гледат в лицата.
Признавам си, че на това изречение изпуснах нишката, логиката ми убягва.

# 170
Не се гледат в лицата, а в очите.
Те са прозорец на душата, и така се създава кохерентна връзка между партньорите.

# 171
  Едно и също тяло, обитавано от две различни душИ би изглеждало по съвсем различен начин. Много е трудно да се отдели едното от другото.
  По отношение на децата - родителите може и да не са за пред хора, но да сътворят доста красиво дете. Това имах предвид за рулетката с гените.

# 172
  • София
Човешката красота не се заключва в правилни черти на лицето.
Симбиоза е от виталност, харизма, маниер, походка, поглед, добре сложено тяло, което знаеш какво да правиш...уста, която като се отвори има какво да чуеш.
Има красиви мъже природно и грозни интелектуално. Добри гени очувани нахалост.
И съм сигурна, че познавате такива хора.

От друга страна, да, един такъв с интелект е предпочитан пред друг с някоя липса на горните. И няма какво да се направи за тези, които не са спечелили от генетичнаа лотария. Важното е, че има разнообразие и това е чарът на Вселената.
Всеки иска добри гени за децата си, някои ги получават, някои не. Надграждането е препоръчително, не задължително.

# 173
Не се гледат в лицата, а в очите.
Те са прозорец на душата, и така се създава кохерентна връзка между партньорите.
С това съм съгласна. Обаче да се гледат в лицата и...да преценяват дали са им съразмерни чертите, докато танцуват. Така ми прозвуча най-напред.

# 174
  • София
Гледат в лицата, не само в очите. Мога и картинки да сложа, ако трябва, които показват с техника за проследяване на погледа - вижда се къде гледат хората, когато имат пред себе си човешко лице. Първо гледат в очите, най-много гледат в очите, но погледът им минава през цялото лице като се спира в "горещи точки" като очи, нос, скули, брадичка, чело и т.н., ппри това по няколко пъти и по различни маршрути.

# 175
Някои тук така се изказват за грозните хора, все едно не са хора и сякаш сами се натрапват на тези, които са по-красиви. От последните една-две страници, останах с това впечатление.

Именно срещу това е съпротивата.

А хора като варварина, или като обективизиращата Андариел нека го изкарват по някакъв друг начин.

Просто звучите грозно и злобно.
И не е защото някой не приемал истината или е по-грозничък.
Просто се изживяваш като някакъв съдник, ама остави другите хора да имат различно мислене, различно усещане за нещата. Различна душевност, ако щеш.

Аз лично не се приемам за крава за разплод, нито потенциалният мъж като осеменител с гени.

# 176
Гледат в лицата, не само в очите. Мога и картинки да сложа, ако трябва, които показват с техника за проследяване на погледа - вижда се къде гледат хората, когато имат пред себе си човешко лице. Първо гледат в очите, най-много гледат в очите, но погледът им минава през цялото лице като се спира в "горещи точки" като очи, нос, скули, брадичка, чело и т.н., ппри това по няколко пъти и по различни маршрути.
А всичко това какво общо има с темата за красотата на мъжете?

# 177
Анди, повечето хора веднага отместват погледа си от очите..защото ти ги е срам..))

# 178
  • София
Общото е с това къде гледали хората и както някой каза назав, че не гледали в лицата, а в очите. Затова дадох обективни данни, за да стане ясно къде гледат.
Енджъл, не е от срам. Хората просто така възприемат човешкото лице, не от срам или несрам. Бебетата нямат усещане за срам, но разглеждат лицата по сходен начин.

Хайде, грозно  и злобно било! Аз харесвам красивите и предпочитам красивите. Егоист съм в това отношение. Ако толкова някой държи, мога да се изразя и политкоректно и да кажа, че всеки е красив по своему. Но дори тези, които са радетели за равество и право в интимните отношения, независимо от външния вид, на бас се хващам, че между красив и грозноват мъж, ще избенат красивия, независимо дали е умен или вътрешно красив.

# 179
Общото е с това къде гледали хората и както някой каза назав, че не гледали в лицата, а в очите. Затова дадох обективни данни, за да стане ясно къде гледат.
Енджъл, не е от срам. Хората просто така възприемат човешкото лице, не от срам или несрам. Бебетата нямат усещане за срам, но разглеждат лицата по сходен начин.

Хайде, грозно  и злобно било! Аз харесвам красивите и предпочитам красивите. Егоист съм в това отношение. Ако толкова някой държи, мога да се изразя и политкоректно и да кажа, че всеки е красив по своему. Но дори тези, които са радетели за равество и право в интимните отношения, независимо от външния вид, на бас се хващам, че между красив и грозноват мъж, ще избенат красивия, независимо дали е умен или вътрешно красив.
Не си егоист, а ниско интелигентна.

Общи условия

Активация на акаунт