"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 896
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не е двоен, по час и половина е с рекламите.

# 166
Очаквам в началото да има проблеми между Неда и Радост заради Никола. В крайна сметка двете сестри ще намерят общ език. И двете са жертви на майка си и това ще ги сближи. Майката ще разбере, че Радост е дъщерята, която винаги е искала, но ще е късно. Неда ще страда, но ще намери начин да върви напред без да пречи на другите.

# 167
Анастасия Лютова много ми харесва. Но постоянно мисля на кого ми прилича - на Нети? на Миранда от Сексът и градът? Добра е в ролята си и симпатяга. Другата,   Вера, също е красива, но изгърбената и стойка и източена напред шия, взема много от красотата и.

# 168
А Радост и Никола дали ще се залюбят или ще е прекалено  тип Софи Маринова драма?

# 169
А със сигурност ще се залюбят, и ще има големи драми със сестра и, защото и тя е влюбена в Никола и то от дете.
Очаквам големи изпълнения от Радост, която ще има психологически проблеми след много насилие, което е преживяла.

# 170
О, да, със сигурност... И двете ще се влюбят, точно затова Никола и Неда не са от един баща , нито майка. Реално и с двете няма кръвна връзка, но видиш ли Никола ще възприема Неда (Много ме кефи името) като сестра...

# 171
Анастасия Лютова много ми харесва. Но постоянно мисля на кого ми прилича - на Нети? на Миранда от Сексът и градът?

И на мен ми прилича на някого, но още не мога да реша на кого.

# 172
Добро начало според мен . Хареса ми.

# 173
Хубав ще е сериала,само да не беше това насилие на бащата към момичето.С тези вериги в мазето,малко натоварващо беше...

# 174
Сестрите Надежда и Вера са на близка възраст, но коя е по-голямата казаха ли?

# 175

Не, но според мен Надежда е по-голямата.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 23:00 от djovana2

# 176
На мен Вера ми изглежда по-голямата.

# 177
Знам, че много хора не искат да знаят какво ще се случи, но има такива които искат. Какъв е проблемът спойлерите да са в скрит текст? Защо винаги се налагат ограничения в темите? Напълно разбирам и подкрепям да не се изтипоса ей така от нищото, но приемете и желанието на другите участници.

Иначе, сега изгледах, че снощи бях на Капките и ще съм в реално време все на тях. Не съм чак заслепена от филма. Твърде много драма, интриги, заплетени сюжети, насилие...

# 178
  • София
Защото доста потребители нямат елементарна форумна култура и пляскат или коментират нещата извън скрития текст. Не съм видяла до сега тема за вече заснето риалити, в което това да не се е случвало.

# 179

Не, но според мен Надежда е по-глямата.
И според мен. Казаха, че Вера е родена на 19.04.1980г, ако съм запомнила правилно, но годината я помня

Общи условия

Активация на акаунт