"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 877
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Да, какво толкова свързва момче с мъж, който на години може да му е баща, та чак да имат крепко приятелство!

# 631
  • Пловдив
А де...? Нали от три епизода го питат и Никола все не може да отговори Satisfied

# 632
Аз не разбрах къде зачезна Стоян.

# 633
А де...? Нали от три епизода го питат и Никола все не може да отговори Satisfied

Сигур Никола е любовник на Боян,за да бъде политкоректен сериала Wink.Щом няма негри.... Пък и Никола барем едно гадже не завъртя за 5 епизода
Adelle08,  Стоян ходи у Виена Simple Smile

# 634
  • София
Аз не разбрах къде зачезна Стоян.
Беше във Виена.

# 635
  • Другата България
И за риба.

# 636
  • София
А-а, не. Никола има тъмно петно в Щатите   😉. Освен това е хвърлил око на наследството. Беше готов да изпорти приятеля си, за да натопи Вера, че е спала с гаджето на сестра си...😜
Не е безобиден 😂

# 637
Или ги излъга че е бил във Виена? И да беше някъде на спокойствие?
Въобще нищо не мога да разбера от толкова сплетни, навързани истории, измишльотини, нови и нови неща.

# 638
  • София
То не пречи Стоян да е ловил риба някъде около Виена Wink
Според мен Стоян искаше да се махне и да премисли какво да прави с жена си и доведения си син. Виена беше само предтекст.

# 639
  • София
Всичко е възможно. 😀

# 640
Стоян излъга, не беше във Виена. И аз мисля, че целта му беше да остане малко насаме, а и да види реакцията на Вера.

# 641
  • Другата България
Стоян излъга, не беше във Виена. И аз мисля, че целта му беше да остане малко насаме, а и да види реакцията на Вера.
И аз така мисля, затова и написах това за рибата.
А-а, не. Никола има тъмно петно в Щатите   😉. Освен това е хвърлил око на наследството. Беше готов да изпорти приятеля си, за да натопи Вера, че е спала с гаджето на сестра си...😜
Не е безобиден 😂
Това и на мен ми се върти в главата да ти кажа.
Има нещо около него.

# 642
Не е безобиден 😂
Има нещо около него.
Сигур има нещо ,но какво ще се случи?Ще разберем следващия сезон Wink

# 643
Не е безобиден 😂
Има нещо около него.
Сигур има нещо ,но какво ще се случи?Ще разберем следващия сезон Wink
пу, пепел ти на клавиатурата. Ако може в този сезон да приключи историята,  и без това всичко кето се случи до тук можеше да се събере в 2 епизода.

# 644
  • София
Нека не забравяме и мутрата - мистичният баща на Радост. И племенницата с тайната.

Общи условия

Активация на акаунт