"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 879
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Да, Веско обвини Надя, че не е могла да му роди дете, но ние не знаем дали това не са празни и злобни нападаки на един насилник и психопат, защото не знаем дали тя се е изследвала. Може той да е стерилния... Не знаем, просто много неща не знаем. Но има още близо 10 епизода, така че... Grinning

# 661
Дяволо, да-правилно ме разбра. За бременността - освен да не ѝ лич, трябва и да роди поне в "седмия" месец - едно бебе 3 кг. 😂😂😂
а може и паралелна връзка да е имала.

# 662
Да, и дано има само още 10 епизода.

# 663
  • Далечният изток
С Боян може и изобщо да не е имала връзка Вера. Може да е искала да направи мизерия на сестра си... И случайно да е забременяла...

# 664
Дяволо, да-правилно ме разбра. За бременността - освен да не ѝ лич, трябва и да роди поне в "седмия" месец - едно бебе 3 кг. 😂😂😂
а може и паралелна връзка да е имала.
Може. Но ние разиграваме сценария на Дяволо. 😉
Реагирах повече, защото ми стана забавно за 9те месеца.😇

# 665
  • Разпиляна във въображението
Разликата между Радост и Надя не е ли към две години? Прозорецът на Вера доста се стеснява. Раждане, възстановяване, мутра, взрив, операция, среща Стоян и забременява.

Възможно е да не съм запомнила правилно, но като спомен имам едно интервю на Иво, където говореше за героя си. Останах с впечатлението, че героят му ще е положителен.

Според мен е нормално Никола да е подозрителен към Боян. Чува го как разговарят с Надежда и то не като току-що запознали се. А добре познаващи се. Отгоре на всичко той се нанася на един хвърлей от къщата им. Според обяснението му с Боян са се сближили по линията българи в Америка и съм склонна да му вярвам. Приятели изглеждат.

# 666
Твърде много неясноти има и както все повече ги заплитат, имам чувството, че накрая вместо да се изяснят нещата ще ги претупат бърже, бърже.
Ще погледаме, ще видим.

# 667
А Вера каза, че е заминала веднага след историята(колкото и да й вярваме).
Може да е родила при катастрофата с взрива и да е забегнала тогава и само сестра й да е знаела, като е взела бебето да го гледа. Иначе в такъв малък града се знае всичко, а те двете добре са покрили нещата, дори и Веселин не знаеше, че е жива.

А за Надежда и сватбата й, може да е била след като са взели бебето и това да е накарало и Боян да замини.....

За Никола имам усещането, че ще има нещо общо с родителите на Катерина или тайната около нея?!?

# 668
  • Mediterraneo
То това е патент на бг сериалите- 10 епизода локуми, накрая повечето неща не се изясняват, а другите претупват, защото и за тях няма време в последния епизод. Та добре загадки, мистерии, заплетени семейни връзки и тайни, но да не са самоцел.

# 669
  • София
А Вера каза, че е заминала веднага след историята(колкото и да й вярваме).
Може да е родила при катастрофата с взрива и да е забегнала тогава и само сестра й да е знаела, като е взела бебето да го гледа. Иначе в такъв малък града се знае всичко, а те двете добре са покрили нещата, дори и Веселин не знаеше, че е жива.

А за Надежда и сватбата й, може да е била след като са взели бебето и това да е накарало и Боян да замини.....

За Никола имам усещането, че ще има нещо общо с родителите на Катерина или тайната около нея?!?
Калина имаш предвид, нали?

# 670
# 671
  • София
Питам аз, че може да съм изтървала някой нов герой. 😂

# 672
  • София
С Боян може и изобщо да не е имала връзка Вера. Може да е искала да направи мизерия на сестра си... И случайно да е забременяла...
Боян се е “поддал” веднъж - не е имал връзка с Вера, но тя е била влюбена в него. А с мутрата кога се е хванала - веднага, преди да разбере, че е бременна или след като е родила, това е въпрос, който, надявам се, да ни осветлят 😉.
Дано ни осветлят и за бащата на Никола, а не да го заметат под килима 😜

# 673
  • София
За историята на Вера ще ни осветлят, но не виждам защо е нужно да ни занимават с бащата на Никола, ако няма връзка с развитието на сюжета.

Аз си мисля, че Никола не е бил точно приятел с Боян. Ако беше такъв, щеше да познава племенницата, а двамата явно не се бяха срещали.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 23:26 от rosi_ta

# 674
И според мен има нещо ‘пикантно’ в приятелството между Никола и Боян. На пръв поглед са доста различни и не мисля, че да са сънародници в чужбина е достатъчно, за да завържат чак приятелство.
А и това, че Никола сякаш премълчава нещо от историята им намеква, че ще изскочи някой заек.

На Вера историята е ужасно неправдоподобна и много ме съмнява, че ще ни дадат достоверно обяснение какво и кога се е случило.

Общи условия

Активация на акаунт