Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 673
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • Кърджали
О, Алиджан ще направи серия от влога си с тия двамата сладки.

# 391
  • Бургас
Ново стори от Неслихан:"Ти го храни, отгледай, накрая някакво момиче да дойде и да къса копчетата на детето ми. Ти ще си му шиеш след това, Севдааа"

Хахахахахахахахахаха............................
 За това ли са майките, няма да шият копчета, аааааааа!!!!!!
/Значи не е сън и фантазия.../

# 392
  • Кърджали
Която ги е късала, тя да ги шие сега Simple Smile
Ще е горещо определено. Дано след това не ни полеят със студена вода само.

# 393
  • София
Аз чакам да видя коя от нас първа ще се преоблече с кекс сцената. 😅😅

# 394
Да се включа и аз...

Аз мисля, че не само непоказаната целувка в ареста, има и още непоказани сцени, моменти от епизод 25, в които Еда и Серкан построяват свой план...

Според мен Серкан и Еда са наясно, а и го казаха, с плана на бабата да ги раздели и да ожени Еда за друг...

Ще ни показват, предполагам, последователно как са изградили контрадействията си...и любовта си...

А нашата дедективка ще намери и път към мръсното бельо на Семиха, а може и да види картината на принца и да се светне още по-яко за какво иде реч...
+1
Аз без да имам някакво основание, а само усещане също мисля, че нашите са се изяснили за шантажите на бабата след излизането от ареста и раздялата я "играят", за да намерят слабите места на Феодалката без да я дразнят излишно.
Поне много ми се иска да е така.
Супер разочарована съм от Айфер. Като напуснела Еда фирмата щяла да бъде далеч от баба си, Серкан вреди, пък бабата - неутрална. Като я гледам какви ги върши и с дъртия италианец - на инфантилизъм ми избива образа й.
Забелязахте ли танца на Еда с Принца - не един, ами трима могат да се наместят между тях Simple Smile
В началото на клипчето на Алиджан нашичките са си направо един върху друг. Ханде леко подпъхната под ръката на Керем Simple Smile После бързо бързо се разделиха Simple Smile Голеееееми сладури.

# 395
Вчера някой питаше кой е агент/мениджър на Керем и забравих да отговоря. Мениджърката му е Günfer Günaydin.
Керем много често я тагва на снимки:
https://instagram.com/gunfer?igshid=1r4pasqpr90gl

# 396
  • Кърджали
Много ми харесва как се потупват един друг (Керем и Ханде) в клипчето на Алиджан. 😅 Някой ще преведе ли какво си говорят тримата?? 🤘🏼Предварително благодаря. ❤
Керем подлуди Алиджан отвсякъде.
Алиджан тръгва да казва кои ще са следващите гости в канала му, Керем и Ханде се изнасят от дивана, все едно не се отнася за тях, репетиция ги чакала. После му ика" Та кой ще ти е гост ".... Алиджан му вика "Керем ще умра вече,стига вече, ела тука, ела". Накрая Ханде го пита" Ти защо се изпоти", а Керем го довършва с "Ти иди се изкъпи и тогава се снимай" Simple Smile Алиджан не издърржа и вика"Край, затварям канала". Накрая все пак получава обещание от Ханде, че ще му гостуват и двамата в канала.

# 397
  • София
Друон, ставаше дума дали се знае към коя агенция е, ако е към някоя. Както са Ханде, Ибо, Демет, например. Иначе за мениджъра е ясно. Той в социалните си профили я е посочил. Simple Smile
Вчера някой питаше кой е агент/мениджър на Керем и забравих да отговоря. Мениджърката му е Günfer Günaydin.
Керем много често я тагва на снимки:
https://instagram.com/gunfer?igshid=1r4pasqpr90gl

# 398
Един музикален поздрав от мен:

И аз си мисля, че ,,Между нас няма нищо, забравяме миналото" е след тяхната нощ, защото Еда горката с такъв поглед го гледа Joy
Сякаш му казва ,,Ти сериозно ли?"

# 399
  • София
Не, Али. Сигурна съм, че това е преди кекса. Това е поредната тактика на Серкан. Както навремето Еда му каза, че ще си живее живота и това го подлуди. Та реши да й признава истината за инцидента. Сега Серкан играе същата игра - с нейните камъни по нейната глава, както се казва. Wink И след цял ден (или дни) на гонене и надцакване, ревност и инат ще свършат... знаем как. 😅
И аз си мисля, че ,,Между нас няма нищо, забравяме миналото" е след тяхната нощ, защото Еда горката с такъв поглед го гледа Joy

# 400
Друон, ставаше дума дали се знае към коя агенция е, ако е към някоя. Както са Ханде, Ибо, Демет, например. Иначе за мениджъра е ясно. Той в социалните си профили я е посочил. Simple Smile
Съжалявам за недоразумението.
Не съм чувала/чела да е към някоя турска агенция.
В Щатите, доколкото знам е към Management 360:
https://instagram.com/management360?igshid=igf1ue31q1nm

# 401

Добре, щом казваш, Кереме... 😄
Иначе това е същото, което и Ханде държеше 🙄

# 402
Един музикален поздрав от мен:

Али, мерси за поздрава!
И айде сега познайте какво ми изникна в главата Relaxed

# 403
  • Плевен / София
Аз чакам да видя коя от нас първа ще се преоблече с кекс сцената. 😅😅
JoyStuck Out Tongue Winking EyeJoy
Да видя  смелчаци ще има ли... Unamused

# 404
JoyStuck Out Tongue Winking EyeJoy
Да видя  смелчаци ще има ли... Unamused

Има, има, даже мога да кажа кое ми е любимо, преди да са го излъчили, но на едни ще им стане много топло, други ще ги хване срам... 😄😄

Общи условия

Активация на акаунт