Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 263 425
  • 2 529
  •   1
Отговори
# 825
Аз се разписах с още един венец, леля ми поиска да й направя като видя моя. И нямаше как да й откажа. Малката и тя се включи. Да ви кажа, не са мръднали и двата, нищо не се е разпаднало, щедро напръсках с лак. То докде време за Хелоуон, сега пък ми се иска нещо в лилавичко и зелено. Ще видим.

# 826
  • под тепетата
Ако можех, със сигурност щях да го окрадна! Прекрасен е !

# 827
Ема Удхаус уникален е. Няма как, който и да го види би го поискал:)

# 828
Здравейте, момичета! Страхотна тема, с уникални творения! Чета отдавна(от преди години) и отскоро се включих във форума. Обожавам декорации. Дойде ли септември, октомври - не мога да си намеря място докато не внеса нещо,, различно" у дома. Дали ще пребоядисване, внясане на аксесоар или декорация- не намирам спокойствие, докато не стане.
Ема, венеца е страхотен!

# 829
Благодаря ви!
Много се радвам, че ви харесва защото си милех, че не е особено хубав, а леля ми е човек с вкус и вманиачена в чистене, обича декорации, но е с много изчистен и семпъл стил къщата и си мислех, че не е достатъчно хубав.
Нямах шишарки, бяха цяла торба, но ММ е разпоредил да се изхвърлят, та малко ме е яд, че е без тях, но пък не ми се ходеше пак до гората.
То и тези неща са събирани по горските пътища и по полетата.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 11:46 от Ема Удхаус

# 830
Чушката попадна случайно, но много ми хареса така и остава.

# 831
Позабавих се с есенната украса, но започнах така:

# 832
Да покажа и аз какво сътворихме с детето:

Искам само да му добавя някаква панделка/канап/връвчица, че така каручката ми стои някак постно.
Така или иначе след работа ще ходя до някоя кинкалерия за оранжева прежда за тикви, ще разгледам за идеи там.

# 833
  • БГ
Страхотни украси!
 Ема прекрасен венец, с какъв лак си пръскала или обработила листата да не се навиват
Малко тикви и листа и от дома

# 834
С лак за коса, не съм ги обработвала с нищо, оставих ги няколко дни да изсъхнт и тогава ги залепих.

# 835
Много красиви декорации, поздравления Hug На път за вкъщи и аз взех спонтанно първата октомврийска украса. Ние сме на тема Хелоуин, тази година от липса на кой знае какви занимания поради разбираеми глобални причини - по-рано от обикновено.

Скрит текст:

# 836
Малко цветна есенна декорацияза балкона

# 837
  • Под сянката на разлистените кактуси
Голям мерак имам за есенна/хелоуинска декорация, но върви бавно, защото

Скрит текст:

Така го потроших този глезен, че 5 години и 3 операции по-късно не могат да го съберат...

Засега скромно, на 14-ти ще ми махнат шевовете и елегантното ботушче

Лавандуловата тоалетна е есенна

Направих една кошница за масичката във всекидневната

и едно рафтче над дивана

Малко, но от сърце Grinning

# 838
  • под тепетата
Предвид ботушчето ( бързо да го свалиш и забравиш за него!), си се справила повече от чудесно!
В кошничката май има семенник на дървото лале, за което писах! И листата му са много красиви.

# 839
Много готино! Мераклийска работа.
Във WC то страхотно настроение🙂
Аз ти пожелавам бързо оздравяване. И да твориш за Коледа с пълна сила, ако ти харесва разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт