Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 262 591
  • 2 523
  •   1
Отговори
# 930
  • под тепетата
Малко картички с мъха, който писах преди време, че си купих. Ако знаете ,как ухае на мъглива гора!

Ох, аз май обърках темите Relaxed

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 20:40 от bilqna_69

# 931
А аз започвам новите гномчета🙂
Тези са от миналата година:

# 932
Ами аз днес си направих още една елхичка Simple Smile
Просто се вдъхнових толкова много от едно клипче и трябваше да се заема Wink
Топчетата са направени от алуминиево фолио и реално това правене на топчета е зора Wink Всичко друго идва от сърце!

От всичките елхички мисля, че най-добре ми се получи последната - с алумин. фолио Simple Smile
Материали: Ал. Фолио, хартия, мъниста, силиконов пистолет, желание Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 17:34 от Ani/Neli

# 933
  • Под сянката на разлистените кактуси
Време е да се местим обратно в тази темичка! Аз вече махнах всичката коледна украса и започнах да слагам всекидневната. Много си го харесвам този венец, макар че вече е доста възрастничък

# 934
Много е хубав.

# 935
  • на последния етаж
Време е да се местим обратно в тази темичка! Аз вече махнах всичката коледна украса и започнах да слагам всекидневната. Много си го харесвам този венец, макар че вече е доста възрастничък

Много е хубав. От къде е?

# 936
Аз все още нямам идея с какво да украся. Като си прегледах украси те осъзнах, че имам за Коледа, Великден и Хелоуин. И почти никаква ежедневна. Вчера минах през пепко за дребна украса, но уви нямаше нищо.

# 937
Аз все още нямам идея с какво да украся. Като си прегледах украси те осъзнах, че имам за Коледа, Великден и Хелоуин. И почти никаква ежедневна. Вчера минах през пепко за дребна украса, но уви нямаше нищо.
Нямат, имат дребни неща, но като цяло са доста пообрани след празниците. Аз вчера взех една кашпа под формата на лейка, но тя е за вилата. Моля, ако имате зимни украси вкъщи да покажете снимки или знаете сайтове, от които могат да се черпят идеи Simple Smile

# 938
Аз все още нямам идея с какво да украся. Като си прегледах украси те осъзнах, че имам за Коледа, Великден и Хелоуин. И почти никаква ежедневна.
Ами то ежедневната е част от общото обзавеждане и вид на стаята, там вазички, възглавнички, пердета, лампа, някоя китка и нещо за стена. Пък ако обиколиш по разни бутичета за джунджурийки има доста разнообразие, но ако само джунджурийки наслагаш има опасност да постигнеш кич вместо приятна за живеене обстановка ¯\_(ツ)_/¯ 
Скрит текст:

И една купа портокали може да е достатъчна, според обстановката

# 939
  • София
Ето сега как е вкъщи, в хола е в оранжево-зелената гама, в спалнята в лилавата...

# 940
Много е хубав. От къде е?

Лита, не живея в България. iana28, много е уютно

# 941
Здравейте, преди празниците бях купила ето таква ваза https://ikeabg.azureedge.net/images/w2500/2/variantimages/20327945/2.jpg и беше пълна с шишарки и коледни топки, но сега е празна и се чудя какво да сложа вътре за да не стои празна ( нямам къде да я прибера). Ще се радвам на идеи Simple Smile
П.с. Не харесвам изкуствени цветя Simple Smile

# 942
Здравейте, преди празниците бях купила ето таква ваза https://ikeabg.azureedge.net/images/w2500/2/variantimages/20327945/2.jpg и беше пълна с шишарки и коледни топки, но сега е празна и се чудя какво да сложа вътре за да не стои празна ( нямам къде да я прибера). Ще се радвам на идеи Simple Smile
Предлагам шишарки и лампички. Аз държа шишарки почти целогодишно, много ги харесвам.

# 943
П.с. Не харесвам изкуствени цветя Simple Smile

Лимони Grinning

# 944
  • София
Ако не са цветя, може да се пълни според сезона тематично с: шишарки, коркови тапи, пудпури от сушени цветя, боядисани великденски яйца, морски раковини, стъклени топчета в избран цвят, кестени и жълъди, малки декоративни тикви и кратуни.

Общи условия

Активация на акаунт