Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 262 588
  • 2 523
  •   2
Отговори
# 915
  • София
Здравейте, момичета!
Извинявам се ако не питам в правилната тема.
Може ли да ме насочите за физически магазин в София, откъдето да си купя такава мида сейнт жак?

Преди няколко седмици си взех от рибния щанд на Метро 1,50лв./бр., жената дори ме извика да си ги избера сама.

Безкрайно ти благодаря! Снощи си взех от Метро! Страхотни са и бяха по 1.19 Grinning

# 916
  • Австрия
Иииии.. днес при нас есента, която до момента много приличаше на златната есен от моето детство, на практика приключи. От утре и занапред е мъгливо, влажно, хладно и.. мрачно. Успях да сложа и да се порадваме на последната за годината есенна декорация

Ох.. тези златни гъби Laughing Така да им се зарадвах, като ги видях (Depot) - връзват се с чашите Sunglasses, но сами по себе си са чудесна есенна украса.

Следващата събота, неделя.. слагам нещо зимно и предпразнично Blush

# 917
Както винаги, много стилно и красиво, Дими!

# 918
Последната украса много ме грабна. Поздравления.

# 919
Не е домашна декорация, но е природна- райски ябълки
Златна есен

# 920
  • Австрия

Едни от любимите ми плодове.. хм.. може би най-любимият Heart Eyes Спомням си градската ми баба редеше в специални декоративни съдове райски ябълки, дюли и орехи с някое и друго листо и декорираше тук-там из стаите, а у селската ми баба по мебелите насам-натам, върху малки каренца, плетени на една кука, се мъдреха избрани най-хубавите и дъхави дюли.. останалите чакаха реда си върху големия гардероб в спалнята и най-отгоре на кухненския бюфет.

Благодаря за гласните и негласни похвали Blush Оценявам и се радвам, трудно е да се предаде както трябва на снимка и в действителност винаги си е по-добре, но.. няма как Satisfied

Днес у наше село беше толкова мъгливо и мрачно, че синът ми след училище и вече вкъщи с копнеж ме попита кога ще слагаме Коледното селце и светещите гирлянди/лампички.. и на мен вече ми се иска. И дано все пак се въздържа от закупуване на нова зимна/коледна декорация.

# 921
Скрит текст:
Жълъдите от Юск. Ще ми бъде интересно да ги видя в коледната тема, за мен бе трудно да им намеря място.

# 922
Традиционно през студения сезон на дървения бар на терасата си слагам по някой букет от борови клонки, трънки и глог. Понабрах нещо през уикенда, още не ми е готов, обаче вече си имам гости Simple Smile Само снегът липсва в картинката. Мисля да си гощавам гостите през зимата и да успея да ги щракна на сняг.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 17:14 от Анонимен

# 923
Малките гостенчета са истинска наслада

# 924
Да се включа и аз с едно малко есенно венче(листата си ги "набрах" от един парк).
Скоро ще го заменям с Коледно Sweat Smile
В момента листата са изсъхнали, но на мен така дори още повече ми харесват, защото са се подвили и не седят така прави Simple Smile

# 925
Най-накрая седнах, за да се заема с изработването на декорация зима/Коледа Simple Smile
Време беше да сменя есенния си гирлянд. Зимният смятам да го изготвя с тези звездички и още някоя друга щуротийка, но ще го доизмисля идните дни Wink

Тази снежинка я изработих от капачки Grinning (и екстри)

И работното място: Използвани материали: Картони, капачки, клечки шиш, прежда, канапи,брокати, мъниста силиконов пистолет.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 18:22 от Ani/Neli

# 926
  • Под сянката на разлистените кактуси
Много са хубави! Ела в коледната тема

# 927
Много са хубави! Ела в коледната тема

Благодаря, ще я потърся Simple Smile

# 928
И вчера и днес не се спирам, изкривих се от креативене Grinning Но съм силно мотивирна и утре продължавам! Wink

Направих малко окраса за масата си където си държа кремчета, едно ангелче, къщичка, тях ще ги подредя идните дни (и като си подредя/окрася ще покажа в другата тема Wink )

Материали: Картони от кутии, парчета плат от стари дрехи, парчета стари кожи, мъниста, прежда и други.

# 929
Вижте какво намерих в Билла за феновете на лешникотрошачката

Общи условия

Активация на акаунт