ОКТОМВРИйчета безчет - идват без да чакат ред!

• 12 089
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
 smile3525ЧЕСТИТО МАЛКО МОМЧЕ НАМАМА МИШКА!! smile3525
Да е живо и здраво за радост на мама и тате!!
Галенце, happy bd,много щастие и леко раждане!!
Аз също видях,че Илиянка я няма 2 дни...Дали си има вече бебче...
И Оска я няма,може днес да имаме много изненади!! Grinning
Но не и от мен!!! Grinning

# 121
Честито бебче, Мишка! Да расте здраво и много да ви радва! smile3525
 newsm59, gslentse! Пожелавам ти скоро да видиш най-прекрасния подарък   ylinfant  и леко раждане!

# 122
 stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy

ИМАМЕ СИ ДВЕ НОВИ БЕБЧЕТАААА newsm44 newsm44 newsm44

ВЧЕРА 17:35 часа СЪС СЕКЦИО Е РОДИЛА МАРЧЕТО - МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА КАТЕРИНА - 2,950 КГ. 48 СМ. newsm51

ДНЕС В 7:23 часа  МАМА ТЕДИТО_799  Е РОДИЛА ГОЛЕМИЯ МЪЖ ВЛАДИСЛАВ - 4,200 КГ. И 54 СМ. smile3525

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВАТА БЕБОКА, А МАМИТЕ БЪРЗО ДА СЕ ВРЪЩАТ ПРИ НАС И ДА РАЗКАЗВАТ

# 123
  • София
HugМАЛЕЕЕЕ ВСЕКИ ДЕН СИ ИМАМЕ БЕБЧЕТА,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА И САМО ДА ГИ РАДВАТ Party  Joy                                                                                                                                                                                          Ние сме още 2 в 1 и вече нямам търпение да си гушкам бебчо ама тя май не бърза Whistling                                      МАМЧЕТА ЩЕ  СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА МЕН в конкурса НА:      http://www.moetobebe.net/            АЗ СЪМ МИХАЕЛА КРЪСТАНОВА от София
Имаш един и от мен Peace

ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА МИШКА, МАРЧЕТО И ТЕДИТО smile3525 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАЛЕНЦЕ newsm51

# 124
ЧЕСТИТО НА ТЕДИ И МАРЧЕТО БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТА   smile3525 newsm68 newsm44
Браво много добре се справяме до сега.

# 125
  • Откъм Варната
ЧЕСТИТО НА ТЕДИ И МАРЧЕТО БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТА   smile3525 newsm68 newsm44

newsm44 smile3525 newsm44 newsm51 newsm44 smile3525 newsm44 newsm51 newsm44 smile3525 newsm44
Честито момичета

# 126
ЧЕСТИТО НА МАРЧЕТО И ТЕДИ!!! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!

smile3525                       smile3525                            smile3525

Много голям бебок  love001   като си помисля, че аз днес ще ида да видя един дето е само 2800 newsm03

# 127
Честито бебчета на Мишка,Марчето и Тедито!

Много късмет на бебоците,бързо възстановяване на мамите и скоро ги чакаме да разказват!

Оска вчера беше на училището,и нямаше признаци да ражда,ама то не се знае нищо:))
А пък аз още даже чанта не съм почнала да редя:) Аз си мисля,че имам време. Още 4 дни и  влизам в 9я месец:)И тогава ще пера,гладя и подреждам чанти. Днес даже малко поработих,оказа се,че не съм забравила ура ура ура:)
 Обаче мога да се оплача спокойно-сутрин се будя с изтръпнали ръце и подути пръсти. Много ми е гадно:( Вече няколко пъти така...
 Хайде лек ден,а ако има още раждащи за днес-да е леко!

# 128
ЧЕСТИТО НА МАРЧЕТО И ТЕДИТО!!!
 newsm30 newsm32 newsm32 newsm30 newsm32 newsm30
Малеее... вчера само са се родили трички!!! Много е приятно  newsm44

# 129
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА МАРЧЕТО ,ТЕДИ И МИШКА[/colДа са живи и здрави и много да ви радват. А на вас бързо възтановяване.
Чакаме разкази  Peace
Теди голям мъж си родила.

# 130
Здравейте!

Аз съм приятелка на gabi 773 и искам да ви кажа, че тя роди момче на 23.09 със секцио. Бебето тежи 2600 и 50см. Майката и бебето са добре.

До днес нямах интернет и затова чак сега ви съобщавам новината.

Пожелавм леко и безпроблемно раждане на всички!

# 131
Честито на Марчето, Тедито и Габи! Да са ви живи и здрави бебетата и много да ви радват!
  bouquet           bouquet              bouquet           bouquet           bouquet          bouquet           bouquet           bouquet           bouquet

# 132
Аз докато успея да вляза във форума и то се народили толкова много бебчета, че ми идва да  newsm68
Честито на мамите Омни, Теди, Габи, Марчето и Мишка. Да са ви живи и здрави свидните рожби! smile3525 newsm10
Като гледам колко много са мамите вече и ми става още по-напрегнато. Все ми се щеше този път да не преносвам и раждането да започне от самосебе си. newsm17 Искам и от тази тръпка да изпитам, че то май повече не мисля да забременявам.
Хера, аз имах една пола, която малката минаги наакваше, докато й сменях пампата и накрая просто спрях да я нося, че тя горката цветъа си загуби от wash
Галенце, newsm59
А аз от вчера съм записана за магистратура и съм много щастлива от факта!

# 133
Благодаря за пожеланията момичета!  Hug Ето ви малко тортичка от мен   chef , като няма как реално да ви почерпя...   party023
 Честито на новообебилите се мами--Тедито, Марче, Омни, Габи, Мишка!   bouquet Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват, а мамите бързо да се възстанояват! Ама  Теди, голям бебок! Лесно ли го роди? Чакаме разказ! като излезеш от болницата де Simple Smile

# 134
Браво бе докато се върна и още 3 бебета newsm44
Ако караме с това темпо бебета за октомври ще останат ли smile3532 и да не останат важно е всички на края да прегръщаме по един/два???/ жив и здрав бебок  ylinfant което ви го пожелавам на всички от сърце
Сега да честитя на ново обебилите се мами Марчето,Габито и Теди .Да са им живи и здрави мушмороците и да ги радват много.
А на мамите бързо възстановяване и скоро по един разказ  Mr. Green
Галенце честит рожден ден миличка  живот ,здраве бебок и любовта нека бъде вечно твоя спътница smile3510 baloni
Това е за сега от нас ,но ще хвърлям и по едно око пак, току виж още някой се обебил Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт