ОКТОМВРИйчета безчет - идват без да чакат ред!

• 11 747
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ТЕДИТО,МАРЧЕТО, ГАБИ, ИЛИАНА И АМИНА! Да са ви живи и здрави рожбите за радост на мама и тати!Мамите ги чакаме скоро-бързо възстановяване! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Наистина днес е вълшебен ден!

# 151
Здравейте момичета и от мен Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМЧЕТА И ЛЕКО РАЖДАНЕ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ
Аз малко се поизгубих-бях на лекции,после ме взеха в болница за 13 дни,защото имам албумин,болки и контракции(т.е. за задържане-не бях влезнала в 9месец).
Вчера бях на консултация и доки каза,че бебо е едричък и може да има проблеми при нормално раждане,така че сега се чудим за секцио,а и като бебе съм имала луксация и това било показател за секцио,но ще видим. newsm78
Ох,и аз нямам търпение вечеда гушна моето малко мъжленце. baby

# 152
Честит син на Илияна! Да е жив и здрав, а на мама бързо възстановяване!  
smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Леле, ама днес много бебенца има!  Hug Така се радвам! Значи и моят ред малко по малко наближава!

# 153
Честити рожбички на мама Амина  и  мама Илияна .Да са им живи и здрави
Ле ле днес наистина е порой от бебчета Hug

# 154
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ИЛИЯНА И АМИНА!!!  newsm51
Леле с толкова много сладури днес забравих на кой съм честитила и на кой не...  ooooh!
Толкова се радвам за вас мами....
Мери и мен от една-две седмици ми се схваща крака от вътрешната страна. Е... боли, но минава. Само се движа малко по-внимателно, за да пазя добре равновесие.  smile3532
В това мрачно време хич не ми се излиза. Само на компютъра стоя.   Embarassed
Добре че намерих този форум. Иначе сигурно щях да изперкам.  smile3525

# 155
Честити рожби на всички октомврийски мамета!!!   bouquetДа са живи и здрави! Привет от нас - ноемврийските мами!  bouquet

# 156
  • Откъм Варната
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ИЛИЯНА И АМИНА!!!  newsm51

newsm44 newsm51 newsm44 smile3525 newsm44 newsm51 newsm44

# 157
Какво правите бе,Октомврийки! Има още 3 дни от септември,а "октомврийските" бебета направо валят!!!
 newsm51Честито на новообебилите се мами Амина и Илияна! smile3525

newsm59Честит рожден ден на Галенце! newsm67

Сигурно докато публикувам това съобщеение,ще се появи още някое бебе и ще честитя пак:) newsm78

# 158
Аз докато чиститя на едните се появяват нови Laughing
ЧЕСТИТО НА МАМА ИЛИЯНА И АМИНА  Да са им живи и здрави бебетата и много да ги радват
Браво мамчета герои сте всички а ние имаме още толкова много време чак се побърквам smile3515

# 159
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ!!!!
 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
Пожелавам  ви бързо възстановяване и после свикване с новия режим на живот.

Днес е един чудесен дъждовен ден  newsm03

# 160
  • София
Честити да са бебоците на Марчето, Тедито, Габи, Амина и Илияна. Много да са им здравички. Леко възстановяване на мамите.  bdbaloni
 Да честитя и рождения ден на Галя smile3510
Благодарим на ноемврийските мами и им пожелавам много бебоци, които да ги радват  Hug
Аз направо немога да повярвам колко много бебчовци са дошли  newsm68 newsm44 .
Да си кажа честно вече се постреснах , че съм позакъсняла и днес си приготвих раничката за болницата yes . Сложих си хавлиена кърпа,мокри кърпи, превръзки, памперси, гащи, чорапи, нощница, пантовки, чаша, лъжичка и виличка. Ако някой се сеща за нещо друго, което е добре да си нося, нека ми подскаже   love001

# 161
ЧЕСТИТО И НА ИЛИЯНКА - ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ САШКО
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Днес наистина е един вълшебно бебешорски ден Hug Heart Eyes
Помня когато се включвахме в началото и се събирахме една по една октомврийски мами и ето вече половината се обебиха - Хера, Мишка, Яни, Аир, Куки ...страхотно е yes newsm32 Ще чакаме родилите да се върнат и да разказват , ще е много полезно за нас , които сме още 2 в 1 Mr. Green

Криси се губи - нещо ми подсказва, че и тя е на път или вече се е обебила Heart Eyes Mr. Green

Наде, документите, телефона и зарядното, лигнин - всички болници искат, вземи си и носни кърпички или тоалетна хартия, също и козметика - паста, четка за зъби и коса, сапунче - това се сещам аз Hug

# 162
Честито на всички МАМИ   bouquet,да са им живи и здрави бебоците и много,много да ги радват!!!
Това с изтръпването е голям проблем,на мен ми се случва докато спя сладко-сладко Sleeping,да не говорим че и от 1 седмица въобще не мога да спя,имам гадни киселини,ниско долу болки,уф дано не съм прекалила с оплакванията,но вие най-добре ще ме разберете. Лека и спокойна вечер на всички мами.

# 163
  • Откъм Варната
dezirebg И аз съм така, мога да добавя че бебо май се опитва да излиза някъде в обратна посока, като се навре под сърцето ми и целия ми корем стърчи наляво и нагоре

# 164
Честито на новообебилите се мами АМИНА,ТЕДИТО И ИЛИЯНКА!Да растат здрави, умни и красиви за радост на мама и тате!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт