Азиатска козметика и грим 20

• 44 461
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ох, успя да ме успокоиш малко, ще го карам по-кротко значи. И аз си го мислех това за алкохола, ама викам не - ще съм изрядна 😂 А тия пудри нямат свършване, за 2 пъти в седмицата макс (ако не реша с друго да ексфолирам), ползвам, ползвам и все не свършва...

Cookiez, спокойно Simple Smile ензимната пудра е сух продукт и няма какво чак толкова да ѝ се развали, така че ползвай си я колкото време искаш. По добре да не е в срок отколкото да прецакаш бариерата с ежедневно ползване на активен продукт. Пептидина е с алкохол, който има функция и като консервант, така че също можеш да си го ползваш наколко месеца след срока, важното е да следиш да няма негативна реакция или промяна в мирис/консистенция.

# 136
  • София
Аз бях пуснала поръчка от Jolse за 150$ около 3 януари като я пуснах с DHL директно до адрес в България. И някакво чудо се случи и не е минавала митница. Дойде днес и съм много доволна от коректността им. Може би си беше късмет.

# 137
Оффффффф, умориха ме тези Olive young, въртят, сучат и не искат да връщат парите, днес ми пишат, че пратката ми още била там и да съм се свържела с ems евентуално да си я взема, след като всеки ден им пиша, че вече не я искам тази поръчка, след като съм я поръчала на 26.09.2020 г, и до ден днешен не мога да я получа и само някаква кореспонденция лети, нагоре надолу.

# 138
  • софия
Гадове! А ти имаше ли опит с този сайт? Добрите хора от yes ми решипват поръчката и ми се извиняват, че ако нещо вече го няма, ще ми депозират разликата.
Защо се върза с този olive? Кви са те?

# 139
  • София
Супер некоректно. И аз се бях регистрирала в Olive Young под влияние на Eunice, понеже все пуска някакви шопинг клипчета от физическите им магазини в Корея. По едно време яко ме обстрелваха с купони, но не се поддадох. Явно силата им е във физическите магазини (излгеждат супер заредени) или просто няма достатъчно international practice още.

# 140
Първи и последен опит с тях. Нещо като корейското Лили са, голяма верига магазини за козметика.
Досега пишех много възпитани мейли, но тези успяха да изкарат най-лошото в мен и вече ми паднаха задръжките.

# 141
Ако си ползвала Пей Пал, отваряй диспут и изобщо не се занимавай с тях.

# 142
Благодаря за идеята, ще погледна как съм платила, а тези на всичкото отгоре и са ми изтрили поръчката от профила. Какъв е срока за диспут.

# 143
# 144
За съжаление съм платила с карта, те нямат опиця пейпал.

# 145
  • София
Хайде пак аз и предполагам с тъп въпрос, не се смейте! Wink Таааа...продуктите с ферментирали съставки действат ли благотворно на широките пори  и омазняването или не? Попадам на няколко описания за ползи на два различни продукта с тези съставки в Бг магазини, където дават и това действие освен др.
 Единия продукт е: Purito Fermented Complex 94 Boosting Essence

# 146
Аз никога не плащам с карта в сайтове, които не са в държавата ми, защото после ей такива проблеми стават, за съжаление. Paypal винаги връщат парите. В този случай само блокиране на транзакцията в банката може да проработи, но трябва да се провери дали след толкова време още е възможно.

Ферментите нямат специфично доказан ефект върху широките пори, но върху омазняването всичко, което хидратира може да има видим ефект.

А аз онзи ден си открих един купен септември слънцезащитен крем на Purito и щото съм пълна шматка сега си го ползвам за дневен крем.

# 147
Осмелих се да пиша на Йестайл за пратката ми, която сега пътува наобратно към тях, отказана от Габко и ми предлагат следните 2 варианта:

Скрит текст:
A)

Reshipment

Reshipping fee of USD 6.00 plus handling fee of USD 5.00 = total USD 11.00 will be charged, please kindly provide your complete shipping address and phone number; or

B) Refund

It will be issued in store credit, where originally waived shipping fee of USD 6.00 will be deducted from the refund as we have fulfilled our responsibility to ship out the order in the first place.

Значи, за да ми пратят отново същата пратка - още 11 долара + тук да я задържат на митница още 20 процента, тя е на стойност 188 долара, не знам за мито доколко беше сумата?

А за рефънд, задържат 6 долара, което нямам нищо против, но искат да ми върнат парите в кредит за магазина, което не ме устройва за толкова много пари...

Дали има смисъл да се боря все пак за истински рефънд, след като те ще си получат всички продукти наобратно?

Моля за съвет.

# 148
И аз да взема участие със сигурно тъп въпрос : ако направим няколко последователни поръчки до 30 лева, както пише на първата страница / примерно за мостри за проба или нещо на супер промо/ има ли вариант да избегнем голямото зло-митница и да се разминем с по-малкото - Бг пощи ?

# 149
И аз да взема участие със сигурно тъп въпрос : ако направим няколко последователни поръчки до 30 лева, както пише на първата страница / примерно за мостри за проба или нещо на супер промо/ има ли вариант да избегнем голямото зло-митница и да се разминем с по-малкото - Бг пощи ?
По принцип, няма. От 1 януари всичко отива на митница без значение от цената.  Вече дали ще стане чудо и ще извадиш късмет, никой не знае.

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 19:11 от Reddish Brown

Общи условия

Активация на акаунт