Любители на кучета - 112

• 26 526
  • 772
  •   1
Отговори
# 75
Голям сладкиш е Роузи. Какъв невинен поглед само, що за прякор Joy
Кажете ми, как може да се спи в такива пози?

Ето и една нормална, че с тези размазаните май не сте я виждали как изглежда всъщност.

# 76
  • София
Малко бишкотки Simple Smile

# 77
Nedqlka, магазинът на бул. Менделеев наистина е голям, но на мен ми липсва разнообразие от нови артикули. Аз взимам 2-3 неща, които харесва оттам. Цените бих определила като сравнително високи. Има избор на играчки (5-30лв) и лакомства (също и насипни). Храните са добре представени откъм марки, също козметика, нагръдници, каишки и може би най-големият избор на легълца.
Почти всички играчки, които съм купила оттам биват унищожени за 1 час. Последният път взех една за 16лв и се зарекох, че ще караме без играчки известно време.
И минус за персонала - едни неориентирани младежи.
Давам му 4 от 6, за мен "става" и трябва да се види.
В магазина на Остромила не съм била.
Зареден и голям магазин на два етажа има и новата клиника на Карагьозов на Брезовско шосе.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 08:09 от Medika

# 78
  • У Диспансера ...♥♥♥
На шеста страница да се запиша и аз 😄
Сиви, благодарско за темата 💐
Много хубави муцуни сте показали, ах да ми паднат как ще ги мачкам зад ушаците ❤
Какви бишкоти, те цяло тирамису са 😄

Моето диване му сложих нагръдник, защото преди две седмици нещо взе да се дави и го водихме на лекар. Мислех, че е кучешка кашлица, обаче не било това. Лекаря каза махнете му нашийника и пробвайте с нагръдник да видим ще спре ли. Спря, ама така се дърпа сега отново, направо ме напряга и ще почвам пак работа с него. Пращам тия дни малкото на ясла и ще имам повече свободно време за тренировки. Пененето като види друго куче е една идея по-добре, но още много работа ни чака.
Ушаков на разходка в баш центъра 😄

# 79
Кажете ми, как може да се спи в такива пози?

Важното е, че е на дивана. Simple Smile
Бишкотите и сладките бебета попълнения така да ме разтапят.
Макс е само с нагръдник. Веднъж, когато си го беше наял и разкъсал му сложих нашийник и беше зле положението по време на разходка.

# 80
  • Пловдив
Видяхме Хари в изправено състояние. Колко кг тежи вече?
Foncé, и аз му завидях на твоя Ози в локвата... Как няма да му хареса, локви бол.
Роузи, бебето-пираня, какво порода е?

Саско и реката.

Ние, по скоро аз, продължаваме да имаме голям проблем с дърпането. Не знам какво да го правя вече. Почти цялата разходка викам - не се дърпай, стой, седни, погледни ме. След това с награда - До мен, стой, до мен. С триста зора върви до мен. Кажа да, браво и айде като харпия напред се спуска и се повтаря: Не се дърпай, стой, седни, до мен...
Толкова е интересен светът, толкова много за душене, а го карам да стои до мен и да не се дърпа.
Дори аз се замислих за строг нашийник за мършавия врат на Саско.Cry
Няма умора - два-три часа дърпане.

# 81
Не знам колко кг е, последно преди два месеца беше 13.5, но може би днес ще ми се наложи да разбера. Съвсем се подриска тази сутрин. И до сега не беше твърдо положението - оформено но меко, но тази сутрин направо на вода излезе накрая. И беше червеникаво, предполагам с кръв. Иначе игра като луда в мокрия сняг, след като се наяде с трева. Очаквах повръщане, но не, почна да играе. А снощи, след лежането на дивана имаше малко кафяво петно на одеалото,  изтекло от дупето й. Не знам вече... ако е пак гиардия ще се гръмна.

# 82
  • под тепетата
Коте, хубаво е съботният ден да започва с кафе и бишкоти Smiley
Стискам палци да е само с раздразнено коремче Хари!
Саско, разбирам те, душа! Не може току-така да се подминава всичко! Ама ръцете , раменете, болят от твоето дърпане. Ози е същият, много по-спокойна е разходката като е отвързан, но в градски условия не знам как ще се приучваме пак. Сега е див селянин, пускаме го да търчи из степта, на всеки 50м се спира да ни види и изчака, връща се при повикване. Забравил е какво е повод.
 Познайте кой кой е? Стара снимка на Ози и един от братята му

Скрит текст:
Тези дни стават 3 години откакто Макс е звездичка

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 10:21 от bilqna_69

# 83
Не знам колко кг е, последно преди два месеца беше 13.5, но може би днес ще ми се наложи да разбера. Съвсем се подриска тази сутрин. И до сега не беше твърдо положението - оформено но меко, но тази сутрин направо на вода излезе накрая. И беше червеникаво, предполагам с кръв. Иначе игра като луда в мокрия сняг, след като се наяде с трева. Очаквах повръщане, но не, почна да играе. А снощи, след лежането на дивана имаше малко кафяво петно на одеалото,  изтекло от дупето й. Не знам вече... ако е пак гиардия ще се гръмна.
 Ой, милото "братовчедче ловджийче"...Споделяла съм, че Лори много често има този проблем.В Германия , това предписват вет.лекари. Помага!Отделно винаги нося таблетки DiaTab. Само 2 приема и е о.к.Много съм доволна от действието им.Харесва ги и хруска с удоволствие.Ориз варен и залят със Смекта/ не  харесва обаче ароматът на портокал-Смекта  и минахме само на DiaTab/    Иланг ,ЛоритУ с нейните 9 кг.се дърпа като звяр...дребен, но силен!Няма оправяне.Свикнах с болката в раменете и ръцете...

# 84
+1за морковената супа при диария. Препоръчват я дори за хора - супа Моро.
Когато моето куче боледува вет-а препоръчва сварен ориз + сварено пилешко.

# 85
Ох, бебетата бишкотки и малката пираня са страхотни! Само за целувки са 🥰
Тия таблетки Диа Таб ги бях забравила, но предното ми куче беше с много чувствителен стомах и само те спасяваха положението + лечебна храна за известно време.
Милия Саско! Как строг нашийник ще сложите на тоя фин врат? Я го виж колко културно е застанал за снимка, не ти вярвам, че се дърпа,  иланг-иланг 😉 😂
Аз продължавам да правя не много успешни опити да снимам Маги в будно състояние... като ме види с телефона и се почва едно въртене, облизване, наместване - съответно на всички снимки е размазано петно.
Една почти успешна от снощи, подканяше ме да играем с моя чехъл 😃

Ние след малко пак сме на ветеринар с Маги... Стискайте палци и лапи да е достатъчно здрава вече, горката, за да й сложат ваксина, че само я мисля...

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 11:18 от Stella Docheva

# 86
  • под тепетата
В старите немодерни книги от миналия век за отглеждане на бебета я даваха диетична при диария наред с оризовата вода и попарата със сухари и чай от шипки Relaxed.

# 87
И Макс все ме дърпа да души(или да яде боклуци). Той дърпа, дърпам и аз. Обаче вчера му изпуснах въжето и се джасна в джантата на близка кола.

# 88
  • тук-там
Нелика, красавица е Хари - по-добре слаба, отколкото дебела. На Нъки диарията реших със супа от моркови и сварен ориз + смекта в оризовата вода. Дали да не пробвате медицински гранули за гостропроблеми?
Иланг, аз моите две диванета вече месеци наред ги уча на редом. Една част от разходката минава с няколко крачки редом, стой и наградка. Така много пъти. След като слушат и изпълняват 15-20 мин редом ходене, ги пускам да се надивеят. Докато търчат, ги викам през 2-3 мин при мен и пак награждавам. Навръщане от разходката пак редом и стой. Пробвай с вкусни награди при редом ходене. Аз използвам или много вкусни награди от зоомагазина, или парчета кремвирш. Правя го всеки ден и лека полека свикват. Става им навик и нещо като ритуал между нас. Важно е постоянството и еднаквото третиране от всички в семейството. Аз нямам избор, защото двете кучета ще ме отнесат, ако не ме слушат.

# 89
Да се запишем да ви следим 🥰 Това е Киоко - Акита ину на 4 месеца ❤

Общи условия

Активация на акаунт