ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът се мръщи, тясно му е вече вкъщи!

• 26 737
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро!
По темата с езиците, не съм много информирана. За АЕ ми се струва, че сте прави. По НЕ нашите в момента са към средата на А2 учебник и ми се струва, че с тази скорост спокойно могат да минат и още един. Е не е много спокойно за децата, защото е голямо учене, но....Не съм чувала, но и не съм се интересувала дали имат някакав изпит за нива.

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 08:14 от MollyBy

# 616
B2 за 1 срок?
Стига бе! Струва ми се невъзможно. Или просто е някаква друга рамка, която е различна от тази, която знам.

# 617
Simple Smile Не съм се събудила още, Мария, А2, разбира се!

# 618
Мария, тъй като познавам други деца от МГ - по немски са до средата на А2 в момента. Стигат до Б1 както всички ИИЧЕ в края на годината.

# 619
  • София
Когато учех АЕ, търсех текстове на песни и самите песни под дърво и камък. Изрязвах текстове на Мадона от списания и си ги лепях в тетрадка. А сега - всичко на един клик разстояние. Ех, живот.

# 620
Ми то и по френски е така. Музика да искаш. Филми. Книги. Всичко има. На моята поне класната ги караше да четат книги ( неадаптирани), филми им пускаше, проекти правиха- едни торбички на тема Франция и после си украсиха стаята. Ходихме да гледаме Заз на Франкофоли Simple Smile. Тя специално не пожела да стъпи във френския институт, не й допадна, но пък завърза приятели от Франция и така.
Един познат гледаше сапунки на испански, за да упражнява езика Simple Smile

# 621
  • София
Така е. По всички езици има всичко. Глезотия отвсякъде Joy

Като заговорихте за езици, така ми се допътува. Да чуя чужда реч наоколо си без да разбирам нищо, да си разглеждам забележителности.

# 622
Нали, и накрая гледат Слави и Айде беге Simple Smile

# 623
Кой има такава здрава нервна система, че да гледа Слави?😃
Искам да се запозная с него/ нея незабавно!

# 624
  • София
Аз мисля, че Happy има предвид Слави от the Clashers.

# 625
Да, същия, ама аз и него не понасям

# 626
Малкият ми син следи Крис Захариев . Наскоро ми го показа, хареса ми.

# 627
  • София
Този не съм го чувала:)

# 628
Грийн, рецитира ми някаква поема https://www.youtube.com/watch?v=9rIvQorFGgk
Момчето обикаля по непознати селца.

# 629
  • Между гори и планини
Здравейте. Днес учителката по английски, каза, че има състезание на Кеймбридж другият месец. Моя със зор вдигна ръка, че ще се запише. Не че тя не си знае редовните 5 ученика, които участват всяка година. И така - за олимпиадата може да е късно, но и Кеймбридж сертификат пак не излишен.

Общи условия

Активация на акаунт