Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 8

• 76 686
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, а да ви питам нещо- ако раждането тръгне по-рано ( недай си Боже преди 36 г.с), пак ли първо към Щерев да се насоча ( нали всички документи са ми там) или направо към друга болница, в която израждат и по-рано?

# 106
Здравейте, момичета!

Планирам записване на час при репродуктивен специалист в Щерев.

Кого бихте ми препоръчали?

# 107
Момичета, а да ви питам нещо- ако раждането тръгне по-рано ( недай си Боже преди 36 г.с), пак ли първо към Щерев да се насоча ( нали всички документи са ми там) или направо към друга болница, в която израждат и по-рано?
Първо се свързвате с проследяващия лекар.
По негова преценка ще се случат нещата.
Най-вероятно първо ще се наложи да идете до болницата и след преглед да ви препратят към друго лечебно заведение с по-високо ниво на грижи.

# 108
  • София
Първо се свързвате с проследяващия лекар.
По негова преценка ще се случат нещата.
Най-вероятно първо ще се наложи да идете до болницата и след преглед да ви препратят към друго лечебно заведение с по-високо ниво на грижи.
Благодаря, дано не се налага!

# 109
Имам две деца благодарение на доц. Юнакова. Първото се получи за 4 месеца след първата ни среща, второто след 5 месеца. Разбирам, че всичко зависи от случая, но нейното спокойствие и отношение не ме е разочаровало за 8-те години в които я познавам.
Здравейте, момичета!

Планирам записване на час при репродуктивен специалист в Щерев.

Кого бихте ми препоръчали?

# 110
Здравей те и от мен!Да попитам мамите,който са раждали в Щерев нормално,когато това настъпи с болки,изтекли води пак ли през централния вход се минава?🙂

# 111
Здравей те и от мен!Да попитам мамите,който са раждали в Щерев нормално,когато това настъпи с болки,изтекли води пак ли през централния вход се минава?🙂
Принципно, да, там е и охраната.

# 112
[/quote
Не се следя вече там поради много причини, но когато попитах този въпрос моят проследяващ лекар там ще ви цитирам какво ми каза:
" Ооо тук не се ражда преди 36 та седмица, ако нещо стане тичаш към майчин дом или токуда, ние нямаме неонатология и само ще те върнат и ще губиш време..."

# 113
Здравей те мамчета!Има ли отзиви за Д-р Гергана Гогова?Благодаря предварително!🙂

# 114
Не съм била при нея на преглед или за проследяване на бременността, но когато  родих,  момчето до мен беше при нея. Няколко часа след раждането дойде да я види, след това всеки ден идваше. Даже и мен питаше как съм.
Разказа ми, че е много добра като човек и като лекар.
Здравей те мамчета!Има ли отзиви за Д-р Гергана Гогова?Благодаря предварително!🙂

# 115
Др Гогова беше дежурна при един мой спешен преглед и ми направи много добро впечатление. Мила, любезна, компетентна и много успокояваща.

# 116
Здравейте, скъпи дами! По принцип съм много куца в тези форуми, но в момента съм объркана и имам нужда от съвет. Бременна съм в 9+3г.с, като винаги съм прибягвала до частни специалисти, които също констатираха бременността. Решила съм да се проследявам в Майчин дом, тъй като има неща, които така или иначе се полагат на всяка от нас по НЗОК, колкото и нищожни да са те, като обем. Живот и здраве съм се насочила и там да раждам с ясната представа, че ще си плащам максимално от всичко, за да получа що годе адекватна грижа.
Въпреки че ще правя Пренатест, се интересувам от БХС и Феталната морфология в МЦ Щерев. Чета доста добри отзиви за д-р. Чавеева и се вълнувам дали имате лични впечатления от нея. Ще ви помоля за добри мнения, за който и да е специалист, направил ви добро впечатление за София.
Интересувам се дали е възможно да не се проследявам в Щерев, а само да си правя Феталните морфологии там, как гледат на такъв вид проследяване. Ако може да споделите и цената за изследването, четох, че ФМ при д-р. Чавеева е 120лв.
Също така, наистина ли има практика да прехвърля прегледите на специализантите си, тъй като за мен това ще е сериозен проблем, особено, когато записвам час месец по-рано и си плащам, колкото е необходимо.
Благодаря предварително за отделеното време и лек ден! Simple Smile))

# 117
  • София
Може да ходите там само на ФМ, няма проблем, аз досега за 2 бременности съм била около 6 пъти при доктор Искилиева. За Чавеева също съм чувала добри неща, но е вярно, че понякога не преглежда тя. Аз лично съм изключително доволна от доктор Славкова във Фемина. Обяснява всичко много добре и смятам, че техниката им е по-добра от тази на Щерев.

# 118
Интересувам се дали е възможно да не се проследявам в Щерев, а само да си правя Феталните морфологии там, как гледат на такъв вид проследяване.
Разбира се, че може. Не мисля че има някакво значение.
Аз съм с три бременности и съм минала през всички специалисти по Фетална в Щерев.
В интерес на истината, всички са добри, но най-доволна съм оставала от прегледи при Чавеева.  Искилиева също е добър избор, а и часовете са по-лесни при нея.
Това със специализантите си е нагло и аз бих се ядосала, спомням  си и случай, тук, в темата с едно момиче, на което след оплакване от нейна страна, все пак и направиха втори преглед при нея (изключвам причиненото неудобство и разправии да ходи отново, но все пак е нещо).
Другата седмица съм на последна фетална при Чавеева. Ако ми пробутат специализант, ще ми стане криво,  определено, но каквото стане. Вече малко съм притръпнала с тези преледи и само се надавям всичко да е наред и да минава и заминава.
Иначе, относно цените, мисля че всяка фетална(ранна, втора, късна) е на различна цена. И наистина при Чавеева е по-скъпо.

Успех!

# 119
Andota, мен са ме таксували при нея на цените за ФМ по ценоразпис, не съм плащала горница за това,че съм при нея. Но напливът е наистина много голям.  Добри отзиви от различни места чувам (водещият ми лекар, бременни приятелки) за д-р Калев,той ми е алтернатива,ако няма часове при нея.
Иначе цените за ранната  БХС са 69 лв.  и ФМ 90 лв., при всеки от лекарите е така, държат БХС да е правен при тях, защото правят анализ след това.

Общи условия

Активация на акаунт