Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 8

• 76 690
  • 748
  •   2
Отговори
# 120
Много благодаря за бързите отговори! Simple Smile)
Току що записах час за ФМ+БХС при д-р. Искилиева за 12.04, тогава ще съм 12+3г.с(само тогава имаще свободен час). Имах желание да се запиша при д-р. Чавеева, но още не е подала график за месец април. Ще звънна още веднъж идните дни да проверя. Казаха ми, че кръвните изследвания + скрининга + ехографското изследване са 145лв. Силно се надявам всичко да мине добре.
Желая ви един прекрасен ден! Simple Smile)

# 121
Супер избор си е Искилиева. И си спазва много часовете. При нея и минута не съм чакала.

# 122
Д-р Искилиева е много мила, внимателна и отзивчива, но аз лично имам не много положителен опит. В 12 седмица ме гледа и уж всичко беше наред. В 20 седмица при д-р Чавеева се оказа, че е пропуснала да види, нещо което се оказа, че действително се оказа факт за тази бременност. Дори и да гледат специализанти, то те правят снимки на всичко и накрая тя идва поглежда снимките и се уверява в заключенията им.

# 123
  • София
Не мога да кажа, че не съм чакала при Искилиева, но е било в рамките на нормалното.
Предпочитам нея пред Калев.
И аз имам един въпрос. След тонове само за разчитане не трябва да записваме час при лекаря, нали? Че за 5 г са се променили някои неща. 😀

# 124
Не, няма нужда, но виж дали е на смяна твоят АГ точния ден и час, когато си си запазила тонове.

# 125
Ако бях послушала прехвалената чавеева, досега да бях останала без дете.
Пък вече порасна здраво дете.
Добре, че друго, наистина светило, ми обясни нещата така както се оказа след време, че наистина са.
Жива и здрава да е. Дано си е научила и тя урока и че не всичко опира до пари, защото и на нея може да се случи.

# 126
  • София
Не, няма нужда, но виж дали е на смяна твоят АГ точния ден и час, когато си си запазила тонове.
Да, взела съм го предвид! Благодаря!

# 127
Аз не останах с добри впечатления от д-р Искилиева. Да, обяснява, показва, но ми е странно как лекар, специалист по ФМ не прави разлика между предна и задна плацента.
От д-р Чавеева съм доволна, но на последната ФМ изпрати специализант, който през цялото време се опитваше да направи хубава снимка на бебето за мой спомен и не обърна много внимание на по - важни неща.

# 128
И аз не съм очарована от д-р Искилиева и д-р Чавеева. Искилиева ми прави втората ФМ и 2 пъти се връщах, защото не можеше да види добре мозъка на бебето. Отделно като ми мери шийката ми каза, че всичко е наред, но аз чувствах, че нещо не е наред. Отидох при моята АГ и тя веднага ме вкара в болница със скъсена шийка и пролабирал мехур..... Нещо, което би трябвало Искилиева да види с вагиналния ехограф. За д-р Чавеева съм я виждала и доста мила към по-сложните случаи, но лично към мен отношението ѝ беше дори леко грубо, все едно не съм за нея. Да не говорим, че ме преглежда д-р Василев, а тя само дойде да погледне накрая. Всички ме стряскаха, че детето ми върви назад и дребно. Накрая се оказа, че просто не са мерили главата, както трябва, защото беше доста ниско. Единствено май от д-р Константиниду не съм се разочаровала-тя ми прави БХС +ФМ и беше доста мила и обясни всичко,но вече не работи там. Бих помислила сериозно ако имам втора бременност, дали там е точното място за ФМ.

# 129
  • София
И още един въпрос- 45-дневният болничен заплаща ли се като останалите?

# 130
  • София
И още един въпрос- 45-дневният болничен заплаща ли се като останалите?
Не, не се заплаща (освен ако няма някакви вътрешни промени в клиниката в последната година, но принципно този болничен трябва да се издаде по силата на закона и не би трябвало да се плаща).

# 131
Здравейте,

Знате ли при планирано секцио по медицински причини кой е вторият оператор със следящия АГ, който сме си избрали, не знам защо, но оставам с впечатлението, че винаги е Григорова или бъркам?

Благодаря предварително,

# 132
Не е тя. Винаги е дежурният в конкретния ден. Аз като питах моя доктор, той ми каза че ще провери графика и ще ми каже.
Здравейте,

Знате ли при планирано секцио по медицински причини кой е вторият оператор със следящия АГ, който сме си избрали, не знам защо, но оставам с впечатлението, че винаги е Григорова или бъркам?

Благодаря предварително,

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 09:45 от paradigma

# 133
Две операции имам. Първото спешно, второто планово секцио. И двата пъти асистираше Григорова. Може би е било случайност.

# 134
  • София
При моето спешно секцио асистираше д-р Ганева. Беше вечерта в работен ден, но като ме приеха и двамата с моя доктор бяха още там.

Общи условия

Активация на акаунт