Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 8

• 76 713
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! От доста време следя темите за МК Д-р Щерев, но едва сега за първи път пиша във форума Simple Smile Причината е, че за мнение и коментари на доволните пациенти много по-рядко остава време.. Та исках да споделя за моето лично впечатление от д-р Стоян Певтичев, който проследи бременността ми и при когото родих. Всъщност при него попаднах съвсем случайно и без препоръки, но със сигурност бих го избрала отново. Страхотен професионалист, изключително сърцат и деликатен човек, при когото се чувствах спокойна през цялото време на бременността. Приеха ме за раждане в късния следобяд, когато вече си беше тръгнал от работа, но дойде доста бързо след като му се обади дежурният. Беше до мен през цялото време, следеше всеки един момент, вдъхна ми спокойствие и кураж, даде ми изключително адекватни, кратки и ясни напътствия непосредствено преди раждането и си тръгна едва след като всичко приключи и ме повери в ръцете на дежурния - тогава д-р Михайлович, от когото също имам много добри впечатления. Дойде да ме види отново още на следващата сутрин, както и още няколко пъти по време на престоя ми в болницата. Продължи да се интересува от състоянието ми, за това как се възстановявам до самото изписване.    
В по-стари теми попаднах на коментари, търсещи мнение за д-р Певтичев, но липсваха актуални впечатления и коментари, а вярвам, че за добрите лекари трябва да се говори! Дано коментарът ми е полезен Simple Smile 

# 136
Момичета ,здравейте. Лутам се насам натам в избора на лекар..минах през Шефкетова първичен,но не мисля да продължавам при нея. След много четене  записах час при Юнакова.  Дано е нашия лекар. Искам да Ви питам прегледа минава ли през здравна каса?

# 137
Момичета ,здравейте. Лутам се насам натам в избора на лекар..минах през Шефкетова първичен,но не мисля да продължавам при нея. След много четене  записах час при Юнакова.  Дано е нашия лекар. Искам да Ви питам прегледа минава ли през здравна каса?
Не. Но можете да си възстановите сумата, ако имате допълнителна застраховка.

# 138
Lady04  Благодаря ти

# 139
Здравейте, наскоро родили в клиниката мами Simple Smile

преди 4 години, когато раждах за пръв път, имаше избор бебето да е постоянно при майката или акушерките да го вземат през нощта, как е ситуацията към днешна дата при нормално раждане (предвид пандемията)? Разбира се, изключвам прегледите от неонатолог, кръвни изследвания и др, за които със сигурност вземат бебетата и сега.  Благодаря предварително на отговорилите.

# 140
  • София
Аз искам да питам каква марка адаптирано мляко дават, още ли е на Хип?

# 141
Момичета, за колко време са готови резултатите от микробиологията?

# 142
Аз родих преди 3 месеца със секцио и всяка вечер ме питаха да вземат ли бебето или да го оставят при мен. И млякото,което предлагаха тогава беше Хип.

Здравейте, наскоро родили в клиниката мами Simple Smile

преди 4 години, когато раждах за пръв път, имаше избор бебето да е постоянно при майката или акушерките да го вземат през нощта, как е ситуацията към днешна дата при нормално раждане (предвид пандемията)? Разбира се, изключвам прегледите от неонатолог, кръвни изследвания и др, за които със сигурност вземат бебетата и сега.  Благодаря предварително на отговорилите.

# 143
Аз родих януари и тогава даваха Plasmon.

Резултати от микробиология ми излизаха на 3-4 ден от взимането на секрет.

# 144
Здравейте, аз родих миналата седмица и днес ме изписаха и давам прясна информация. Всяка вечер ме питаха дали искам бебчо да е при мен и даваха мляко на хип. Ако имате въпроси питайте 🙂🙂🙂

# 145
  • София
Знам, че се коментираше, но понеже си съвсем прясно изписана ще си позволя да попитам как преминава изписването отново. 😀
Също искам да питам по 2 жени ли сте в стая, има ли сешоар в стаята и въобще освен бельо и козметика наистина ли не ни трябва друго? 😀

# 146
Знам, че се коментираше, но понеже си съвсем прясно изписана ще си позволя да попитам как преминава изписването отново. 😀
Също искам да питам по 2 жени ли сте в стая, има ли сешоар в стаята и въобще освен бельо и козметика наистина ли не ни трябва друго? 😀

Изписването става набързо долу на рецепцията. Акушерката подава детето на таткото и това е. Ако искаш фотограф може да се наеме техния друг в момента не може, а също така немогат и да снимат с ваши телефони вътре понеже нямат право да пипат чужди телефони. Така че варианта за снимки е или отвън ако искате с ваши телефони, или може вътре но с фотографа им. За стаите аз бях в тройна след реанимацията, но момичето беше естествено раждане и я изписаха по-рано и останах 2 дни сама в стаята. Беше топло и чисто, редовно се почистваше и питаха имаме ли нужда от нещо. Сешоар няма в стаята. Аз си бях взела само бельо, джапанки и козметика всичко друго е осигурено.

# 147
  • София
Благодаря за отговора.
А болничният готов ли е на изписването или трябва да се ходи допълнително, за да се вземе?
Предполагам "изписването" е на другия вход, а не на централния, нали?
А някъде изобщо има ли информация за този фотограф- цени, кога се получават снимките и т.н?
Нарочно не пиша на лично, защото мисля, че и на други може да са им полезни отговорите на тези въпроси. Simple Smile

# 148
Здравей те!И аз да попитам таткото пускат ли го да види бебето или срещата им ще е чак на изписването?

# 149
Сешоар може да се поиска от дежурните акушерки, има такъв в отделението 🙂

Изписването става набързо долу на рецепцията. Акушерката подава детето на таткото и това е. Ако искаш фотограф може да се наеме техния друг в момента не може, а също така немогат и да снимат с ваши телефони вътре понеже нямат право да пипат чужди телефони. Така че варианта за снимки е или отвън ако искате с ваши телефони, или може вътре но с фотографа им. За стаите аз бях в тройна след реанимацията, но момичето беше естествено раждане и я изписаха по-рано и останах 2 дни сама в стаята. Беше топло и чисто, редовно се почистваше и питаха имаме ли нужда от нещо. Сешоар няма в стаята. Аз си бях взела само бельо, джапанки и козметика всичко друго е осигурено.

Общи условия

Активация на акаунт