Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 8

• 76 730
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Една хубава новина, вече ще могат да се грижат и за бебета родени след 32ра седмица

http://shterevhospital.com/za-nas/novini/%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D0%B … D0%B5%D1%82%D0%B0

# 151
  • София
И аз с това влизах. Наистина чудесна новина. Сега ми е много по-спокойно, макар и да ми остава малко да 36 г.с. Simple Smile

# 152
Болничният не е готов веднага, ако сте от друг град пращат с куриер, иначе на място може да си го вземете след около седмица май беше.

Изписването е на другия вход, да - отзад където е.

За фотографа - на вратата на стаята има номер, за да се обадите.

Благодаря за отговора.
А болничният готов ли е на изписването или трябва да се ходи допълнително, за да се вземе?
Предполагам "изписването" е на другия вход, а не на централния, нали?
А някъде изобщо има ли информация за този фотограф- цени, кога се получават снимките и т.н?
Нарочно не пиша на лично, защото мисля, че и на други може да са им полезни отговорите на тези въпроси. Simple Smile

# 153
  • София
Благодаря Kattihie. 🤗

# 154
Момичета,
Някоя от вас правила ли е консултациите с анестезиолог и кардиолог след 36та-37ма седмица? Предишните два пъти изрично ми казаха че трябва да е около 35та, но не по-късно и сега се чудя. Проблема е че изтеглих късата клечка и от онзи ден съм с ковид, та изобщо не знам как ще се развият нещата следващите седмици. Моето АГ засега каза да си почивам и да се съсредоточа само върху движенията на бебето, че сега тонове няма как да правя и да не мисля за консултациите, но все пак и това ми е важно.

# 155
Момичета,
Някоя от вас правила ли е консултациите с анестезиолог и кардиолог след 36та-37ма седмица? Предишните два пъти изрично ми казаха че трябва да е около 35та, но не по-късно и сега се чудя. Проблема е че изтеглих късата клечка и от онзи ден съм с ковид, та изобщо не знам как ще се развият нещата следващите седмици. Моето АГ засега каза да си почивам и да се съсредоточа само върху движенията на бебето, че сега тонове няма как да правя и да не мисля за консултациите, но все пак и това ми е важно.
Това ли е препоръката?
Абсурдно е!!!
И да, около 36 седмица се правят тези консултации.

# 156
В интерес на истината като си чухме тя доста се притесни и каза по всяко време да звъня ако нещо ме притесни. Засега освен отпадналостта и мускулните болки нямам други оплаквания. Вчера превантивно започнах и инжекции с фраксипарин и други медикаменти за имунната система. Но да, каза че най-важното е да следя движенията на бебето и ако нещо ме усъмни веднага да звъня и ще осигурят коридор и настаняване (как реално се случва това, идея си нямам).
Иначе консултациите са под въпрос явно.

# 157
В интерес на истината като си чухме тя доста се притесни и каза по всяко време да звъня ако нещо ме притесни. Засега освен отпадналостта и мускулните болки нямам други оплаквания. Вчера превантивно започнах и инжекции с фраксипарин и други медикаменти за имунната система. Но да, каза че най-важното е да следя движенията на бебето и ако нещо ме усъмни веднага да звъня и ще осигурят коридор и настаняване (как реално се случва това, идея си нямам).
Иначе консултациите са под въпрос явно.
Има си предвидено място за родилки с Ковид, да.
Ужасна ситуация.
Стискам палци всичко да е наред!!!

# 158
  • София
Живот и здраве, моята консултация ще е в 36 + 3 дни. Дано се оправите бързо.

# 159
  • София
То консултацията с кардиолог и анестезиолог не е нищо особено, едно кръвно измерват и разговори. Единствено оформяне на документите за раждане и едни кръвни се правят, което не вярвам да им е драма. Не се притеснявайте за това излишно. Стискам палци да минете леко през ковид!

# 160
Здравейте, някой знае ли до колко време излизат резултатите от микробиологията?

# 161
Моите излязоха на третия ден. Правих я октомври миналата година.

# 162
Аз я правих на 22.03 сутринта и на 25.03 след 12ч я бяха качили в системата.

# 163
Здравейте, от вчера се следя в Щерев и подадох документ за 45 - дневния болничен, но от прекаленото много информация и прегледи изобщо не запомних часовете, в които могат да се взимат болничните. Някой дали случайно знае? Върти ми се в главата нещо от сорта от 12 до 14часа..

# 164
От 12 до 14ч. се получават
Здравейте, от вчера се следя в Щерев и подадох документ за 45 - дневния болничен, но от прекаленото много информация и прегледи изобщо не запомних часовете, в които могат да се взимат болничните. Някой дали случайно знае? Върти ми се в главата нещо от сорта от 12 до 14часа..

Общи условия

Активация на акаунт