Причината е, че за мнение и коментари на доволните пациенти много по-рядко остава време.. Та исках да споделя за моето лично впечатление от д-р Стоян Певтичев, който проследи бременността ми и при когото родих. Всъщност при него попаднах съвсем случайно и без препоръки, но със сигурност бих го избрала отново. Страхотен професионалист, изключително сърцат и деликатен човек, при когото се чувствах спокойна през цялото време на бременността. Приеха ме за раждане в късния следобяд, когато вече си беше тръгнал от работа, но дойде доста бързо след като му се обади дежурният. Беше до мен през цялото време, следеше всеки един момент, вдъхна ми спокойствие и кураж, даде ми изключително адекватни, кратки и ясни напътствия непосредствено преди раждането и си тръгна едва след като всичко приключи и ме повери в ръцете на дежурния - тогава д-р Михайлович, от когото също имам много добри впечатления. Дойде да ме види отново още на следващата сутрин, както и още няколко пъти по време на престоя ми в болницата. Продължи да се интересува от състоянието ми, за това как се възстановявам до самото изписване. В по-стари теми попаднах на коментари, търсещи мнение за д-р Певтичев, но липсваха актуални впечатления и коментари, а вярвам, че за добрите лекари трябва да се говори! Дано коментарът ми е полезен