Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 8

• 78 175
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, момичета! Искам да попитам каква е практиката в частните болници по време на изписванията - носят ли се неща за почерпка (торти, алкохол, цветя, подаръци и т.н)? И по-конкретно знаете ли в тези covid19 времена как се процедира? Благодаря ви!

# 316
  • София
Здравейте, момичета! Искам да попитам каква е практиката в частните болници по време на изписванията - носят ли се неща за почерпка (торти, алкохол, цветя, подаръци и т.н)? И по-конкретно знаете ли в тези covid19 времена как се процедира? Благодаря ви!
Носят се, но според мен една питка със мед и сирене за здраве на майката и бебето е достатъчна. Всички останали неща като торти, сокове, бонбони и всякакви други работи се поделят за вкъщи на принципа на жребия кой какво да завлече безплатно. Дори и не знаят коя почерпка от кое бебе е. Много грозно, но факт.

# 317
  • София
Само че всичко трябва да е пакетирано и със сертификат, иначе няма да ги приемат.

# 318
Момичета, в Щерев допускат ли ваксинирани придружители вече, както в Надежда? Става дума за преглед при доц. Чавеева

# 319
  • София
Здравейте! Искам да попитам, раждалите скоро мами.
В деня на раждането, таткото чака ли пред родилното или трябва да чака извън билницата? Имам планирано секцио за 16.06 и забравих да попитам.
Благодаря предварително!

# 320
  • София
Аз раждах краят на април и не се допускаше никой вътре. Не съм чула да има промяна, но някой да каже, ако има.

# 321
Мисля,че трябва с доктора да го обсъдите!Той най-добре знае,как стоят нещата 🙂!Леко раждане Ви желая!

# 322
  • София
Не е нужно и с доктора да е- и от регистратурата могат да и кажат. Правилата в момента са за всички-без значение при кой лекар си.

# 323
Няма все още промяна в правилата. Говорих с регистратурата.

# 324
Здравейте, знаете ли за колко време излиза цитогенетичен анализ? Пуснахме го миналия месец в Щерев и казаха 20 работни дни. Трябваше да е излязъл вече. При вас колко време отне?

# 325
  • София
Здравейте, знаете ли за колко време излиза цитогенетичен анализ? Пуснахме го миналия месец в Щерев и казаха 20 работни дни. Трябваше да е излязъл вече. При вас колко време отне?

на деня, когато им "изтичаше" срока се обадих и го качиха следобяда. Дали беше съвпадение не знам, но се обади да питаш за всеки случай Simple Smile

# 326
Здравейте, аз пак пиша с въпрос. Кога точно се минава на преглед при д-р Григорова  преди ило след консултациите с анествзиолог и кардиолог и задължителен ли е? Питам, защото нито АГ ми е споменавала, нито пък откривам официална информация за този преглед. Благодаря за отговорите! Simple Smile

# 327
Ако ще раждате естествено, може и въобще да не се срещнете с нея. Аз я видях за първи път, когато ме приеха за раждане, но мога да кажа, че прегледа за разкритие, който ми направи тя, беше най-болезненото  нещо от цялото ми раждане.

# 328
  • София
Понеже мен поне 6,7 лекаря и акушерки ме са ме гледали за разкритие, искам да кажа, че при всички беше много болезнено и неприятно, не само при нея. Иначе аз лично бях при нея в деня след консултациите с анестезиолога и кардиолога.

# 329
Момичета пак съм с въпрос. Миналия месец МЦ беше на 02.05 и на 17.05 започна да ми прицапва пак, това продължи до 01. 06 когато отидох на Гинеколог в Сливен, понеже ми се виждаше доста дълго да чакам чак до 15-ти този месец. Изписа ми примолут нор, които да пия 10 дни, от 02.06 го започнах. И след това ми каза 3 месеца да пия Иногинол, като на втория или третия ден от Мц ми каза да отида да си пусна изследвания - FSH, LH, Естрадиол, Пролактин и тестостерон. Спрях примолута вчера на 08.06, за да може да ми дойде тези дни и да мога да си направя тези изследвания, за да са ми готови за прегледа на 15ти при Магунска. Та чудя се ако тогава ще съм в МЦ дали да не си сменя часа при Магунска за друга дата, когато вече ми е свършило. Какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт