Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 8

• 78 073
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Аз бях при Александров, добър лекар е, отличен оператор. Винаги си вдига телефонът, но е малко тип темерут, ако мога така да се изкажа. Например след раждане не очаквай да дойде да те види дори веднъж.
Последните няколко страници почти само Арабаджи се обсъжда, върни се да прочетеш. Simple Smile
Мерси sea. sea, иначе пуска ли необходимите изследвания, следи ли стриктно всичко?

# 511
  • София
Ами питаше ме- това пускахме ли, онова пускахме ли, но и аз се интересувах и питах- кръв кога, микробиология кога. В 8 месец ми написа на едно листче до края кой ден къде трябва да отида и какво трябва да направя. Мисля, че нищо не сме изтървали.
Също така при него почти никога не се чака дълго за часа.

# 512
  • София
Ами питаше ме- това пускахме ли, онова пускахме ли, но и аз се интересувах и питах- кръв кога, микробиология кога. В 8 месец ми написа на едно листче до края кой ден къде трябва да отида и какво трябва да направя. Мисля, че нищо не сме изтървали.
Също така при него почти никога не се чака дълго за часа.
Аз също обожавам др. Александров като лекар за секцио. Много ме кефи дори това че се шегуваме в кабинета. Но точно както казваш и ти ако не се интересува човек сам и не пита, може и да се изтърве нещо. Понеже ми беше казал, че кръв се пуска 2 пъти за цялата бременност, така изтървахме хемоглобина. А за Витамин Д, Б12 и т.н. каза че било измислица. Но ако е за секцио бих се доверила на него.

# 513
  • София
Да ти кажа и аз не съм пускала и витамини. Той също не ги е споменавал, но и аз не съм имала нещо предвид за да ги пусна. Примерно обременяване си правих сама ( да де, не сама, без лекарско назначение Grinning и също ходих на феталнаехокардиография пак на моя глава, да ми е спокойно. Simple Smile

# 514
  • София
И аз така! Blush

# 515
При Арабаджи се следях и две деца нормално родих при нея. Аз си я препоръчвам , вече всичко останало са лични впечатления и напасвания.

# 516
И аз бях при Александров -прехвърлих се през 2019 есента заради новото им разпределение на екипи.
Имах само един преглед -от октомври до декември (с термин февруари).
Януари с изненада установих, че беше излязъл в безсрочен отпуск...след подпитване какво да правя и защо не уведомяват пациентките се смота някакво инфо за здравословни проблеми... къде да се прехвърлям в 8-мия месец...
Започна да ме преглежда Валериева - негова дипломирана специализантка -иначе в документите за раждане фигурираше той.
Постъпих за раждане седмица преди термина - той бил в родилно, но отново не го видях, тръгнал си, докато ме приемат.
Та...и аз пред кабинета му слушах колко в готин, но преки доказателства нямам.

За протокола- това ми беше второ раждане в Щерев, след като бях изключително доволна от първото там.

Момичета, дойде време да избера доктор... Чудя се между др. Александров или др. Арабаджи! Някой, ако може да изкаже мнение от личен опит, ще съм благодарна 😉

# 517
Как 1 преглед? Не те ли викаше всеки месец? Много неприятна история!

И аз бях при Александров -прехвърлих се през 2019 есента заради новото им разпределение на екипи.
Януари с изненада установих, че беше излязъл в безсрочен отпуск...след подпитване какво да правя и защо не уведомяват пациентките се смота някакво инфо за здравословни проблеми... къде да се прехвърлям в 8-мия месец...
Започна да ме преглежда Валериева - негова дипломирана специализантка -иначе в документите за раждане фигурираше той.
Постъпих за раждане седмица преди термина - той бил в родилно, но отново не го видях, тръгнал си, докато ме приемат.

За протокола- това ми беше второ раждане в Щерев, след като бях изключително доволна от първото там.

Момичета, дойде време да избера доктор... Чудя се между др. Александров или др. Арабаджи! Някой, ако може да изкаже мнение от личен опит, ще съм благодарна 😉

# 518
  • София
Мен също не ме,е викал всеки месец, защото прегледите при него се компенсирали от ФМ. За пример само в другата клиника където съм на ЖК след ФМ ме викат на преглед и обсъждаме установеното от ФМ и как продължаваме напред. Работят заедно като екип а не всеки сам за себе си. Вече писах, че не пуска изследвания защото „няма нужда толкова често”, доплер също не прави защото разчита на ФМ. Но ако е само за секцио а не за ЖК избора е отличен.

# 519
Не, смятал, че не е нужно...доколкото четох във форума.
Иначе понеже запазваш часове онлайн може да се направиш на ударен и да запазиш... не стигнах да пробвам, защото като цяло се надявах да си продължа при моята докторка. Но не стана Sad
Като цяло аз си излязох виновна, че съм избрала него - той нали ръководи родилното, много е зает...
Иначе  реално не се компенсираше от ФМ (гласях да ходя паралелно по ЗК, та да съм спокойна).

Как 1 преглед? Не те ли викаше всеки месец? Много неприятна история!

# 520
  • София
Само на хартия го води май. Какъв шеф на родилно си, ако не можеш да направиш секцио на пациентката си ( виждайки че няма да стане естествено) без разрешение на Григорова. Иначе не знам колко е зает, но съм чакала един единствен път, защото беше влязъл в спешно секцио. И както казах телефонът си вдига винаги или връща обаждане.

# 521
Изобщо не съм получила телефона му на първия преглед - де факто стана ясно, че ще се следя при него...
Както и да е, срещнах и доволни негови пациентки - раждали при него многократно, познават се. Така че да кажем, че е било малшанс при мен...
Но като цяло услугата се влошава - казах го ясно и на Биляна тогава.
Една прическа не заменя отношението през всичкото друго време

Само на хартия го води май. Какъв шеф на родилно си, ако не можеш да направиш секцио на пациентката си ( виждайки че няма да стане естествено) без разрешение на Григорова. Иначе не знам колко е зает, но съм чакала един единствен път, защото беше влязъл в спешно секцио. И както казах телефонът си вдига винаги или връща обаждане.

# 522
  • София
А поиска ли го? Когато го поисках веднага ми го даде, за разлика от повечето му колеги. И той си има своите недостатъци, не е перфектен.

# 523
Здравейте на всички Simple Smile Някоя дама има ли информация за промяна в цените за раждане? Видях, че има нов ценоразпис за САГБАЛ, който влиза в сила от 01.09, но не и за МЦРЗ.

# 524
Този на МЦРЗ явно са го променили през юли. Раждането от вчера явно е 2500 лв. Мениджърският екип на болницата обаче вече прекали. Това е второ повишение на цените за по-малко от една година. В стаята, в която бях настанена не беше забит и един пирон от предишното ми раждане преди 7 години. И това не е най-лошото, основният им проблем е, че започна едно текучество на лекари, защото предполагам и не предлагат добри условия за работа за тях.

[/b]
Здравейте на всички Simple Smile Някоя дама има ли информация за промяна в цените за раждане? Видях, че има нов ценоразпис за САГБАЛ, който влиза в сила от 01.09, но не и за МЦРЗ.

Общи условия

Активация на акаунт