Съпругът ми пуши марихуана

• 11 417
  • 312
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз се чудя не ви ли страх като се качвате с детето при него в колата?

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 09:05 от Светулчица

# 46
Страх ме е. Разбира се. Всеки път, като пътуваме и съм под напрежение, ръцете са ми мокри, като сляза от колата.

# 47
Страх ме е. Разбира се. Всеки път, като пътуваме и съм под напрежение, ръцете са ми мокри, като сляза от колата.
Ужас, съчуствам ви това е такова мъчение, животът ви с него не е радост, превърнал се е в непосилно бреме. То се обезмисля живеенето с него, ако ще се чувствате толкова несигурна. Вижте какво, аз на ваше място не бих могла да го понеса. Обаче, си мисля и нещо друго. Той би трябвало да може без всичко в този живот, но да не може без Вас и Вашето дете. Той би трябвало да може да се откаже от всичко, заради Вас и детето.
Моят съвет е да поставите вашият живот и здраве на 1-во място, за да сте добре, за да сте спокойна, за да сте жива, защото имате дете и то има нужда от здрава ментално и физически майка, която да се погрижи за него. Нека баща му се излекува, за да бъде пълноценен баща, но ако откаже, вие трябва да изберете детето си, преди всичко и всеки.

# 48
  • Варна
Родителите и на двама ви знаят ли тия неща за треволяка?

# 49
  • София

И си го причиняваш, защото...?

# 50
Родителите му знаят. Моите-абсурд. Преди години загубихме 1-ви братовчед на мама от свръх доза и е мнооого чувствителна на тази тема. Не би го понесла изобщо. Баща ми пък да не говорим. Майка му е вдигнала ръце. Говорила съм с нея стотици пъти. Казва ми: мислиш ли, че не съм говорила, какво да му кажа още? И до там.

# 51
  • Варна
Ако разбера, че дъщеря ми един ден крие такива неща от мен или пък, че поставя внуците ми в такава ситуация, бедна ти е фантазията какви шамари ще яде, ако и да е дърта пастърма, грубо казано.

# 52
  • София
Ако разбера, че дъщеря ми един ден крие такива неща от мен или пък, че поставя внуците ми в такава ситуация, бедна ти е фантазията какви шамари ще яде, ако и да е дърта пастърма, грубо казано.

Оххх, и аз това си помислих. Имам дъщеря, от малка я подковавам да споделя, да не се захваща с пияници и побойници, само се моля  да я направя силна и уверена. И да не е толкова сляпа като дойде Неделята. Да се вози детето в кола. шофирана от надрусан тип. Изтръпвам.
Преди години се натресох в един, само за миг разсеяност - просто погледнах колко е часът да не  закъснея за работа и 1вият паднал сняг ме изненадА, защото се плъзнах като с шейна. Разбира се без сериозни поражения, само му огънах бронята и моя калник. При положение, че все пак съм адекватна и с добри рефлекси, и веднага реагирах и намалих. А ако нямаш добри рефлекси...

# 53
Само се молете. Нищо друго няма да ви спаси. Бъдете сигурна в това.
Сутринта пак говорихме, отново си взе хапчетата, които му бяха предписани преди време, когато беше спрял да употребява. Надявам се този път да е завинаги! Ако не-ще бъда принудена да си тръгна. Заедно с детето. Това е наистина последния път, в който му давам шанс да се запазим, като семейство. Казах му го и на него.
Благодаря на всички за отговорите ❤

# 54
  • Варна
Ако не е тайна - колко пъти досега си давала шанс?

# 55
Всъщност е много вероятно да му отнемат книжката. В моя град редовно пушеха и караха - около 10 човека останаха без книжки. За колко време не знам.

# 56
Книжката и доходите са ти най - малкия проблем . Познавах такъв човек , беше "надеждата на  квартала " . В гимназията беше отличник , в университета отличник , допълнително обучение в чужбина с пълна стипендия ... , но постоянно си пафкаше . Знам , че родителите му правеха всичко възможно да го отърват . Ожени се , имаше дете и пак пафкаше , нали само тревица . Жена му го напусна , след като една вечер едва я спасихме -  беше ги подгонил с детето с нож . И тя като тебе ,  вечно го " отказваше "  , но оная вечер тихия и кротък човек , който познавах беше изпаднал в някакво животинско състояние . Повтаряше , че те искали да го убият , жената и детето кротко си спят , той си се напушва и стига до тоя извод в 3ч . през нощта . Оказа се , че е развил параноидна шизофрения . Последният път , когато го видях водеше много интересен и разпален разговор с едно дърво .

# 57
Живях в Амстердам известно време, единствено туристите стават неадекватни под влиянието на тревата. От друга страна, никой не пуши, преди да шофира. Авторката, или по-скоро мъжът и, следва да поставят употребата под контрол, не е ок да пуши сутрин, например.
Честно казано, не виждам разлика между една ракия или един джойнт вечер. И ако знаете, че милото обича да пие една ракия с вечерята, предполагам, че няма да е проблем да го оставите сам с детето?

# 58
Никога, никога, никога, никога, ама наистина никога не бих си поверила детето на дрогиран човек. Безотговорно е. Опитвала съм марихуана и за мен това е нещо страшно, защото не мога да контролирам тялото и емоциите си. А какво остава да се грижа за друго човешко същество..... Ужас.

# 59
  • Berlin
Аз нямам проблем с джойнта, мъжът ми също пуши от време на време след работа. Но да пушиш сутрин не го приемам, все едно аз да стана от леглото и да си сипя чаша вино.

Общи условия

Активация на акаунт