Съпругът ми пуши марихуана

• 11 446
  • 312
  •   1
Отговори
# 75
  • Най-красивата страна
Добър съпруг и баща?
Един наркоман не може да бъде нито добър съпруг,нито добър баща.
Помисли за детето.
За него е вредно да расте в такава среда.

# 76
Да , ще му вземат книжката , ако му направят тест и е +  за наркотици .

От темата само коментарите на  _silence_ са ми смислени , защото са от личен опит .

# 77
HighSpeed въпреки всичко имаш право. Всички вие имате право по една или друга причина. Приела съм всичко, което казахте. И да ми харесва И да не ми. Истината е, че го обичам безкрайно. Майка ми и баща ми са женени от 30 години, баба ми и дядо ми от 53 години. Никога в нашето семейство не е имало разводи и раздели. Така съм и възпитана. Именно и заради това ми е толкова трудно да си тръгна.

# 78
  • София
Скрит текст:
HighSpeed въпреки всичко имаш право. Всички вие имате право по една или друга причина. Приела съм всичко, което казахте. И да ми харесва И да не ми.
Истината е, че го обичам безкрайно. Майка ми и баща ми са женени от 30 години, баба ми и дядо ми от 53 години. Никога в нашето семейство не е имало разводи и раздели. Така съм и възпитана. Именно и заради това ми е толкова трудно да си тръгна.

При мен беше обратното- родителите ми са разведени и това ме е спирало в някои моменти да си вдигна шапката, а не да оправям нещата.
По- важното е, че все още го обичаш- аз не бих могла, след всичко това.
Само че, при теб проблемът е кого обичаш повече- детето си или него?
Защото, пряко заплашено е то- атмосферата, миризмата на джойнта, ако щеш, ще са нормалната му среда, както и напушения баща.
Нали разбираш, че това ще е нормалното за него и много по- рано от баща си ще започне с марихуаната.

Силно ми се иска, този път мъжът ти да си даде сметка, че е последен шанс и да се възползва, но и силно ми се иска ти да разбереш, че не го ли направи, трябва да се разделите.

# 79
За детето ми бих умряла. Именно защото го обичам в пъти повече от мъжът ми, му давам този последен шанс.

# 80
Авторке, той по 2-3 пъти на ден ли пуши, с такова впечатление останах от твой пост? Може и да бъркам.

# 81
Най-лесно е да зачеркнеш всичко и да започнеш наново (но тогава ще пишеш за други проблеми). Трудно е да се бориш и да победиш. Тази победа най-вероятно ще се умножи на 100. Ако наистина го обичаш, направи всичко възможно. Ще ти се върне.

# 82
  • Далече, далече
Заплаши го, че ще си тръгнеш, но ще му оставиш детото той да го гледа. Може да му подейства отрезвяващо.

# 83
Всъщност няма никакво значение колко точно пуши, след като в повече от веднъж.

# 84
HighSpeed въпреки всичко имаш право. Всички вие имате право по една или друга причина. Приела съм всичко, което казахте. И да ми харесва И да не ми. Истината е, че го обичам безкрайно. Майка ми и баща ми са женени от 30 години, баба ми и дядо ми от 53 години. Никога в нашето семейство не е имало разводи и раздели. Така съм и възпитана. Именно и заради това ми е толкова трудно да си тръгна.

Възпитанието е голямо извинение за грешките. Но нито баба ти, нито майка ти живеят с този човек и отглеждат дете с него, нали?
И да, определено Хайспийд е доста мека с теб. Въпросът с кой акъл въобще си направила дете с този човек остава без отговор. Ти си знаеш. Но, ако след като виждаш, че той не желае да спре, решиш да останеш, то си напълно безотговорна.
Не знам в България децата как постъпват, но съм чела много истории от западна Европа и САЩ, в които деца, отраснали в такава среда, спират да говорят с родителите си. Помисли дали детето ти няма да започне да те обвинява някой ден, затова че си останала, както децата жертва на насилие обвиняват другия родител, че не си е тръгнал.

# 85
Всъщност няма никакво значение колко точно пуши, след като в повече от веднъж.

Повече от веднъж на ден , на седмица ? Щом може да издържи и без марихуана , значи не е пристрастен .

Или се разбирате , или се разделяте - други варианти няма .

# 86
Като Ви чета ми става мъчно за децата в Уругвай , САЩ , Нидерландия и много други . Милите как ли ги отглеждат родители пушещи марихуана . Да не забравяме и " близкото " минало ...
За повече виното и ракията са безвредни като водата ....
Това , че някой има различен начин да разпусне , вие го изкарвате наркоман ....
А със съветите си за заплахи сте смешни !!!!

# 87
  • София
Наркоманската офанзива започна, скоро ще последва заключване.

# 88
Като Ви чета ми става мъчно за децата в Уругвай , САЩ , Нидерландия и много други . Милите как ли ги отглеждат родители пушещи марихуана . Да не забравяме и " близкото " минало ...
За повече виното и ракията са безвредни като водата ....
Това , че някой има различен начин да разпусне , вие го изкарвате наркоман ....
А със съветите си за заплахи сте смешни !!!!
Значи казваш да си пафка на воля, а като поотрасне детето и на него да му свива по една?!?

# 89
Ами, след като употребява редовно наркотично вещество , забранено от закона- за мен си е наркоман . Не съм фен и на алкохола , лесно мога да категоризирам много хора и като алкохолици и пияници . Аз обичам да разпускам със стрелба , но не съм тръгнала да стрелям по улиците с бойни патрони , щото сигурно ще ме изкарат масов убиец .
Успех на авторката , но не вярвам , че ще има някаква промяна .

Общи условия

Активация на акаунт