Онлайн изневяра

• 15 248
  • 402
  •   1
Отговори
# 195
Много чесане на езици, много "какво трябва да се направи".
Тук едва ли много могат да влезнат в обувките на майката.
Бащата е абдикирал от основната грижа - той си е с кариерата и парите.
Докато майката пак остава в капана на кухня-печка-деца. Щото, някой трябва да се грижи все пак за дома и децата. И сега група жени пак решиха да нарекат жена меркантилна само, защото е домакиня.

От личен опит: имаше мнения, че детето ми може да е с увреждане. Вероятно малко хора са изпитали страха  от това "ами ако". Знаете ли какво ми минаваше през ума? От това, да бях пометнала до ... не мога да го напиша, но в наказателния кодекс е писано. Защото имах още едно дете, за което съм отговорна и трябваше и него да издържам. Последва и помпозно изказване на бащата (един от ония, нормалните, които ходят по градинки, учат синовете си да карат колело и всички се умиляват при гледката на силната връзка баща-син) да не съм се притеснявала, че щял да остане при нас. Сякаш трябваше да му благодаря и сякаш има друг нормален начин на държание на родител. Само че аз имах нужда да избягам. Да се събудя и да знам, че си имам моето семейство с възможността да работя, да им осигуря необходоимия стандарт за жилище, образование и т.н. Да видя двете си деца да играят заедно, да се гонят на зелена морава... А не да оставя на първородното дете брат/сестра с увреждане, за когото/която трябва да се грижи. Не помня колко време не бях на земята. Само физическо присъствие. След това избягах в интернет пространството. Задявка. Случайна. Но не мислех за рехабилитации, лекари и т.н. Бягах в чата, който беше предимно със БДСМ-съдържание (нещо много далеч от мен до тоя момент). Знам, знам, идеалните майки не правят така. Само че шокът, страхът, отричането ме  караха да правя несвойствени неща...Така че, не бих съдила никого.

# 196
Влизаме, влизаме. Ами ето, тя има възможност да избяга при чичкото - нов мъж, ама не би.

# 197
Ние не съдим никого. Мнението ни е поискано от автора и сме споделили начинът, по който ние виждаме нещата - през нашия поглед. Всеки има своя истина.

# 198
  • София
Анонимен, разказът ти е много объркан, почти нищо не разбрах.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 21:07 от Andariel

# 199
Анонимен, разказът ти е много объркан, почти нищо не разбрах. Какво е БДСМ?
БДСМ е модерната версия на садизъм и мазохизъм в секса.

# 200

Скрит текст:
Робство и дисциплина, доминация и подчинение, съдизъм и мазохизъм.

# 201
  • София
Ужас! И си изцапах поста с това съкращение? Веднага го изпирам!

# 202
Много чесане на езици, много "какво трябва да се направи".
Тук едва ли много могат да влезнат в обувките на майката.
Бащата е абдикирал от основната грижа - той си е с кариерата и парите.
Докато майката пак остава в капана на кухня-печка-деца. Щото, някой трябва да се грижи все пак за дома и децата. И сега група жени пак решиха да нарекат жена меркантилна само, защото е домакиня.

От личен опит: имаше мнения, че детето ми може да е с увреждане. Вероятно малко хора са изпитали страха  от това "ами ако". Знаете ли какво ми минаваше през ума? От това, да бях пометнала до ... не мога да го напиша, но в наказателния кодекс е писано. Защото имах още едно дете, за което съм отговорна и трябваше и него да издържам. Последва и помпозно изказване на бащата (един от ония, нормалните, които ходят по градинки, учат синовете си да карат колело и всички се умиляват при гледката на силната връзка баща-син) да не съм се притеснявала, че щял да остане при нас. Сякаш трябваше да му благодаря и сякаш има друг нормален начин на държание на родител. Само че аз имах нужда да избягам. Да се събудя и да знам, че си имам моето семейство с възможността да работя, да им осигуря необходоимия стандарт за жилище, образование и т.н. Да видя двете си деца да играят заедно, да се гонят на зелена морава... А не да оставя на първородното дете брат/сестра с увреждане, за когото/която трябва да се грижи. Не помня колко време не бях на земята. Само физическо присъствие. След това избягах в интернет пространството. Задявка. Случайна. Но не мислех за рехабилитации, лекари и т.н. Бягах в чата, който беше предимно със БДСМ-съдържание (нещо много далеч от мен до тоя момент). Знам, знам, идеалните майки не правят така. Само че шокът, страхът, отричането ме  караха да правя несвойствени неща...Така че, не бих съдила никого.
Никой не може да те съди за действията ти, докато не стъпи в обувките ти! Heart

# 203
Ние си пишем празни приказки, но авторът живее в тази реалност.

Малко офф топик: не може човек да казва, че германците са скучни, или каквито и да е, защото първо, германците не са еднакви по калъп, и второ, никой не познава всеки един германец, за да направи такова обобщение.
Този германец най-вероятно се развлича с нашенската  Дулцинея, докато си чука приятелката. А жената на автора пък, щом още не се е изнизала по терлици за Германия, явно малко или много си дава сметка, че това са мечтания, романтични заблуди и няма как да ги реализира. Хептен е изперкала тази жена, нямам друго обяснение.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 21:38 от Uncommon

# 204

Скрит текст:
Робство и дисциплина, доминация и подчинение, съдизъм и мазохизъм.

Съдизма нещо със съдии ли е?
TrollfaceTrollface

# 205
Че той форумът е за чесане на езици. Не вярвам да е възможно да промени нечии живот, но да го обърка, твърдо може.
Аз в ситуацията на автора,  бих си задала въпроса аз какво искам всъщност и представям ли си живота си с този човек за напред. Ако самата мисъл те ужасява, няма какво да се разсъждава. Ако не, мислиш как да наредиш нещата.
За мен майката не бива да бъде съдена строго, не ще ти да и е лесно. По-важно е да се помисли какви са причините за постъпката и как да се върне балансът в ежедневието, за да не се стига до такива случки.
Това с игрите ако е до там мания, тази жена е за психолог, трябва и помощ. Може би е добре заедно да го направите, явно и други неща има за обработване.
Не прибързвай, винаги можете да се разделите. Но направите ли го е добре да е обмислено и окончателно, а не протакана иди ми дойди ми агония, която пак ще свърши с раздяла, но и до край изпилени нерви.

# 206
Заради  доброто на децата трябва да продължите, нито ти, нито тя ще се справите поотделно. Намерете начин и продължете,,семейството е един  голям компромис.

# 207
Нагла е. Да иска да си пише с друг мъж, след като това теб те наранява, но да се водите семейство. А ако и ти поискаш да си лафиш с други жени? И не само да си лафиш?

И ако е вярно, че би зарязала детето си, което е и болно, е ужасен човек и лоша майка. Защо би го оставила? Новият е поставил такова изискване - не желае някакво си "чуждо" дете с проблеми да разваля идилията? Иска да е по-свободна за срещи с трети мъж ли?

Не можете да продължите заедно.

# 208
За доброто на децата, трябва да се разделят. Едни деца няма да бъдат много щастливи с нещастни родители. И накрая, когато най-накрая се разделят, години след като са премълчавали и са си затваряли очите, децата ще бъдат още по-травмирани, отколкото при една сегашна раздяла, която вече се е случила, макар и за кратък период от време.

Тя си е тръгнала - видяла е за 2 седмици, че животът не е приказка и като по филимите, а в същото време е осъзнала, че при него (макар и недооценена и каквато и жертва я изкарвате) се чувства добре, обгрижвана и-и. Вместо да се извини, да направи някакъв евтин театър ред сълзи ред сополи, тя поставя условия за завръщането си - светът без нея ще спре да се върти, едва ли.

Не винаги, обаче, ни чака втори шанс. Има неща, които не могат да бъдат простени - И НЕ БИВА.

# 209
Само си представете, ако темата беше пусната от жена и беше нещо от сорта на - аз работя като луда да осигуря висок стандарт на семейството, плюс адекватни грижи за болно дете, мъжа ми стои вкъщи да гледа децата и домакинството, обаче вместо това играе онлайн игри по 10 часа на ден, а за капак свъртял и онлайн любовница и си пращат голи снимки. Искаше да се разделим и да разделим децата като ми остави болното, обаче след като се изнесе за две седмици се върна и каза, че ще стои при мене, при условие да може да си чати с любовницата и да продължават със снимките. А аз да опъвам каиша и да мълча.

Ето ви казус сега - коя как ще постъпи в такава хипотетична ситуация ми е много интересно. Пак ли ще се дават съвети да се прибере пишман любовника, че да не страдат децата или съветът ще бъде да се натири по най-бързия начин и да се смени ключалката. И ако е второто - защо такива двойни стандарти?

Общи условия

Активация на акаунт