Въпроси до зъболекарите от форума! - 3

• 207 583
  • 3 465
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
Малина, сподели, ако искаш и на ЛС.
Аз имам впечатление от един зъболекар там.

И кои са другите спешни?

# 2 641
Здравейте, пак съм аз с моите паники.
Някой може ли да ми каже тези въпросни гъби(не помня точното наименование), защо се слагат, каква роля играят точно?
Тъй като аз два дни след изваждането нямах болки, но днес вече имам доста силни. Боли ме и гърлото, и ухото. Отделно като гледам самата рана, не ми изглежда особено добре. Не мога да се свържа със зъболекаря, и не знам как да постъпя.
Съмнявам се, че нямам този съсирек изобщо… 😞

Тия гъби се разграждат сами. Колежката ми ходи да вади зъб и и сложили такава. Можеше да си яде без да се притеснява че ще влезе храна. Офф няма ли да свършат тия болки най сетне. Мъдрец ли вади ? Пий витамин ц.

# 2 642
Здравейте, пак съм аз с моите паники.
Някой може ли да ми каже тези въпросни гъби(не помня точното наименование), защо се слагат, каква роля играят точно?
Тъй като аз два дни след изваждането нямах болки, но днес вече имам доста силни. Боли ме и гърлото, и ухото. Отделно като гледам самата рана, не ми изглежда особено добре. Не мога да се свържа със зъболекаря, и не знам как да постъпя.
Съмнявам се, че нямам този съсирек изобщо… 😞

Тия гъби се разграждат сами. Колежката ми ходи да вади зъб и и сложили такава. Можеше да си яде без да се притеснява че ще влезе храна. Офф няма ли да свършат тия болки най сетне. Мъдрец ли вади ? Пий витамин ц.

Мъдрец, да. Долен…😞

# 2 643
И мен единия беше ме боля 4 дни и нощи. Ревах и не спах и не ядох. Знам какво ти е. Дано ти мине по скоро. Утре отивай на преглед.

# 2 644
Бихте ли споделили колко време отнема анализът на зъбните отпечатъци, ортопантомо- и телерентгенографията за целите на туи животно ортодонтско лечение?
(на мен казаха след 1 месец, а сякаш не мога да го дочакам)

# 2 645
И мен единия беше ме боля 4 дни и нощи. Ревах и не спах и не ядох. Знам какво ти е. Дано ти мине по скоро. Утре отивай на преглед.

След изваждане ли? Аз днес мога да кажа, че е една идея по-добре. Съсирекът си е там, тръгнала е да се затваря полека дупката, но е много оточно мястото. И за капак снощи ми се изплъзна някак четката, и се ударих със сила по раната. Абе направо съм… нямам думи. 😂

# 2 646

След изваждане ли? Аз днес мога да кажа, че е една идея по-добре. Съсирекът си е там, тръгнала е да се затваря полека дупката, но е много оточно мястото. И за капак снощи ми се изплъзна някак четката, и се ударих със сила по раната. Абе направо съм… нямам думи. 😂

След вадене ми се случи да . Излекува го някак си , даже мътно помня вече . Пих в-н Ц и какво ли още не , но после май ми изписаха антибиотик защото не се търпеше след 3 дни вече . Не мий зъбките ден два сега , нито джибури . Или мий много внимателно с по малко паста и мека четка . Еми то като не искаш нещо то тогава се случва . Казват, че мъдреците имали криви корени и за това след изваждане боли . Не съм доктор просто казвам от опит след вадене на 3 мъдреца , но всичко е индивидуално все пак .

# 2 647
Здравейте, възможно ли е изваждане на 4 мъдреци наведнъж? Не са ретинирани.

# 2 648
Може, но после как ще се храниш? За това се препоръчва първо от едната страна, след десетина и повече дни-от другата.

# 2 649
Здравейте, възможно ли е изваждане на 4 мъдреци наведнъж? Не са ретинирани.
Да, напълно възможно. При нас подобна интервенция, няколко зъба наведнъж, е в болница, под пълна упойка.

# 2 650
Здравейте, извадиха ми мъдрец и ми казаха да стоя с марля 20 мин, но аз се прибрах, едва си отварях устата от упойката и после съм заспала... Минаха 3 часа и ми е трудно да я извадя. Проблем ли е да я извадя сега и как да стане това?

# 2 651
Как 20 Мин, 5 са били достатъчни. Confused

Сигурно е залепнала за съсирека… Според мен я извадете както можете и утре се свържете с лекаря ви да види какво се случва с раната, да не направите някое усложнение.

# 2 652
Намокрете лекичко марлята и другия път не ходете при този зъболекар.

# 2 653
Защо? Аз съм виновна, че не я махнах когато ми каза, а чак след 3 часа... Махнах марлята, на мястото на дупката има гъста кръв (надявам се съсирека?), но ще ида на преглед.

Момичета, виждам си кръвния съсирек, леко е започнал да пада към долните зъби, мога ли да го върна нагоре обратно с нещо? Спокойна съм, че не е паднал.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 20:39 от Velma125

# 2 654
Здравейте, и на мен ми извадиха мъдрец. Беше се счупил бая. Така и не исках да го махам до последно, но ме болеше и всъщност се опасявам да не ме боли от друг зъб, защото след изваждането му, продължава при хранене или пиене на студена вода, да ме наболява около областта. Какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт