Въпроси до зъболекарите от форума! - 3

• 218 321
  • 3 586
  •   1
Отговори
# 3 585
Здравейте на всички студенти 👩🏼‍🎓 ! Майка ми не си обръща никакво внимание на зъбите и вече повечето са паднали. Виждам че се извършват манипулации в медицинските университети, но може ли малко повече яснота със записване ли става, какво се заплаща, може ли цялата устна кухина да се направи, какви са сроковете.Ще съм много благодарна.

# 3 586
Здравейте на всички студенти 👩🏼‍🎓 ! Майка ми не си обръща никакво внимание на зъбите и вече повечето са паднали. Виждам че се извършват манипулации в медицинските университети, но може ли малко повече яснота със записване ли става, какво се заплаща, може ли цялата устна кухина да се направи, какви са сроковете.Ще съм много благодарна.

Отивате на място във факултета , студентите търсят пациенти така че лесно ще се свържете с някой. Друг вариант е да проверите във фейсбук,много студенти пускат визитки по групите за съответния град където предлагат услугите си.Цените са символични. Семестъра им почва от февруари и е до към края на май. Почва се с преглед на пациента ,установява се какво има за правене и оттам почвате да посещавате различни катедри в определен ден и час,когато студентите работят по определен предмет. Примерно понеделник в 9 има упражнение по орална хирургия-тогава вадят зъби,вторник в 14ч-кариесология(тогава правят кореново лечение и пломби) и така.Това е по-особеното. Но иначе те много се стараят,всяка стъпка я контролира асистент, цените са абсолютно символични. Това е в общи линии

Общи условия

Активация на акаунт