Проблемен мъж

• 9 270
  • 214
  •   1
Отговори
# 60
Промених си мнението- бая си хлътнала по него, но те е страх от семейството ти.
От кое семейство, всъщност, ако наистина си на 50????
Оф, не е за разправяне! Имам си един татко, който е по-лош и от най-лошият грък, ама пусто си го обичам!
И в огън влизам за него.
Тате ми е.Blush
Колкото до финансовото ми положение, гъркът си няма и бледа представа.
Е видя вече, как живея, ама откъде да знае? Утре мога да обявя фалит и да загубя всичко. Често се случва тук.Wink

# 61
  • София
Хмм, татко пред гадже? Електра much?

# 62
  • София
Равена, на теб ти харесва, обаче цялата каша, нали? Като 14-годишна, която се крие с гаджето от тати, обаче пусто, много приятно усещане! Само чакаме 14-годишната да забременее или тате да я хване с гаджето в моминската й стая.

# 63
Хмм, татко пред гадже? Електра much?
Тц! Респект и интерес.

Равена, на теб ти харесва, обаче цялата каша, нали? Като 14-годишна, която се крие с гаджето от тати, обаче пусто, много приятно усещане! Само чакаме 14-годишната да забременее или тате да я хване с гаджето в моминската й стая.

Хахаха. Не го отричам. Винаги съм била беля, винаги. Въпросът е, кога ще си счупя главата?

# 64
Аз уж четох, ама не разбрах.
1. Хлътнала си, ама смяташ, че не е подходящ за сериозна връзка.
2. Искаш го за секс, ама те е страх, че и той ще хлътне, пък тате не одобрява.
3. Криминалното му минало те тормози.
4. Беден е и си мислиш, че се навърта наоколо заради финансови благинки.
5. Страх те е да го отрежеш, защото е склонен към депресивни състояния и самонараняване.
6. Не те е страх от горното, ами просто не ти стиска.
Не знам, пропускам ли нещо?!?

# 65
Равена, не си ли свикнала да стоиш зад себе си? "Семейството ще ме разчекне" звучи като досега да са те управлявали те или да си живяла живота си според тях. Звучи страшно, звучи неизживяно поне за мен.

# 66
Оф, не е за разправяне! Имам си един татко, който е по-лош и от най-лошият грък, ама пусто си го обичам!И в огън влизам за него.
Ами, значи всичко е ясно - привлича те, защото приличат на баща ти. Предполагам, че и на външен вид са еднакъв тип.

# 67
Леко почна да става извратено 🍿

# 68
Оф, не е за разправяне! Имам си един татко, който е по-лош и от най-лошият грък, ама пусто си го обичам!И в огън влизам за него.
Ами, значи всичко е ясно - привлича те, защото приличат на баща ти. Предполагам, че и на външен вид са еднакъв тип.
Нищо подобно. Баща ми е висок и богат.
Този е беден и по-скоро дребен. (ако 1.75 е дребно, не знам. За мен по-скоро е, ама аз съм висока за жена.)
За характерите не мога да направя сравнение. Баща ми го познавам достатъчно добре - ужас е! Няма на кого да се метна! Joy
За гърка не мога все още да дам оценка, защото не се познаваме достатъчно добре. При мен изпитателният срок е дълъг.Joy

# 69
А, с ръка на сърцето (ние не те познаваме, можеш да си позволиш да си откровена) - привлича ли те? Ей, така на биологично ниво. Не говорим за проблематичната му част.

# 70
Прочетох пак първия постинг и ми се струва, че заради тази надежда на дъното на кутията искаш нещо да излезе от връзката и приятелят да спечели баса.
Защо не! Нали няма да чакаш да станеш на 80, за да се развихриш? А баща ти като не го хареса, какво да правим, той си е поживял своето. Като си се хванала с криминален и нестабилен тип, та и беден, и ако си поразбиете малко сърцата - ами веднъж се живее. Малко драма, фойерверки и тръшкане никога не са излишни, иначе явно ти е скучно.
Искаш  огън - ето огън. Готви пожарогасителя.

# 71
А, с ръка на сърцето (ние не те познаваме, можеш да си позволиш да си откровена) - привлича ли те? Ей, така на биологично ниво. Не говорим за проблематичната му част.
Съвсем определено. Инак да съм го ритнала вече.
Темата е по-скоро за споделяне, не за съвет.
То и на него му е направило впечатление и дори ми го каза последния път преди да замине: "Аз ти говоря нещо, а то не достига до теб и това не ми харесва."
М-Да, така е. Много съм трудна за въздействие. Лошото е да не направиш грешката, че си успял. После теслата никак не е приятна.

# 72
Абе ако не друго поне няма да забременееш и тате няма да ти дърпа ушите. Дали не си подсъзнателно влюбена в тате? Като ще е извратено да е докрай извратено.

# 73
Нещо голямо разминаване има между реалност и самооценка. Никак не си трудна за достигане и за въздействане, то баща ти те врътка, то някакъв непознат грък... На трудните за въздействие не им пука какво ще каже тати ни на 30, ни на 50.

# 74
Сериозно, на 50 си и те е страх тате какво ще каже??? Е, стига де, имаш много по - голям проблем и той не е гърка.

Общи условия

Активация на акаунт